hhhahhaÖnemli olan bebişlerimizin sağlıkla büyüyüp doğması. Bu dönemlerde normal duygu değişimleri ama stres yapmamak lazım ah bu bebişler herşeyden etkileniyorlar . Doğsunlar popişlerine 2 şaplak daha atacağım
Yok bi sorun yoktur olsa drlar dınletmezdı sıkma canını6.haftadayım bugün doktor bebeğin kalp atışını dinletti ama dinlemek zararlı mıdır sizce
Tokat manyagı yapacağızhhhahhabendeee cok iyi olsu bu söz bn bide beni beklettiği için aticam
Ay ne güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun6.haftadayım bugün doktor bebeğin kalp atışını dinletti ama dinlemek zararlı mıdır sizce
Yok öyle genel birşey yok ortalama 14. Gün herkesin farklı oluyor ama bende geç yumurtlarım meselaKızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu
Sen de yumurtlama takibiylemı hamıle kaldınYok öyle genel birşey yok ortalama 14. Gün herkesin farklı oluyor ama bende geç yumurtlarım mesela
Ama o 7sinde olan ilişkideki spermler ayın 10a kadar yaşar mıBirde en geç 10 da çatlama olsa varsaysak henüz 11 gün oluyor erken aslında senın pazar ve pazartesı kesın belli olacak pazar test yaparsan silik gorursun söyle hesapla yumurtlamadan 12 13. Gün silik cıkar ona gore test yap
Allah razı olsun canım benim çok yardımcı oldunKalırsın cunku sperm 72 saat canlı kalıyor yanı yumurtanın çatlamasından 3 gün onceden ilişki olduysa sperm hala ordadır ve o 3 gunde hangı gun catlasada tuttar bence tabi yine hersey rabbım izniyle
Tabi öyle de ne bilim yaa moralim bozuldu yine haftaya gideceğim zaten gastroyaCanım bence bu konuda internet bir referans değil. Çünkü internetten ne sıkıntılı gördüğüm sonuçlarda doktor tek başına alman ifade etmez bütün bakarız demişti. Doktor bir açıklama yapana kadar İnternet seni hiç düşündürmesşin
Hayır daha önce yapmıştım bu gebeliğimde öyle olmadıSen de yumurtlama takibiylemı hamıle kaldın
aynen aynrnTokat manyagı yapacağız
Ah bu söz ne kadar doğru ya çok severim o doktoruAslında bebekler bizden bağımsız kendi kendilerine büyüyorlar ama biz kendi elimizdeymiş gibi davranıp kendimizi zora sokuyoruz, hani sanki elini sokabilsen onu orada tutabilecekmişsin de tutamamışsın gibi oluyor. Ama kağan kocatepenin güzel bir sözü var. Bir bebek doğmaya karar verdiyse onu ne yaparsanız yapın oradan alamazsınız. İnanın böyle anlatırken kolaymış gibi geliyor. Bana da süreç çok zor geçiyor ama böyle böyle burada rahatlatacağız birbirimizi
Hayır canım her kadının yumurtlama günleri farklıKızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu
Yaaaaa sanki benim bebişte aralık . Normalde 22 Kasım gözüküyor ama doktorla bu program birbirini tutmuyor. Benim bebişin biraz depar. Atması lazım kasıma yetişmek içinaynen aynrnAralık anneleri grubu bile açilmiş kizlar
sen hangi program kullaniyrsunYaaaaa sanki benim bebişte aralık . Normalde 22 Kasım gözüküyor ama doktorla bu program birbirini tutmuyor. Benim bebişin biraz depar. Atması lazım kasıma yetişmek için
bnnmde 27 kasım görünüyor senin. bir evladın daha var sanırımYaaaaa sanki benim bebişte aralık . Normalde 22 Kasım gözüküyor ama doktorla bu program birbirini tutmuyor. Benim bebişin biraz depar. Atması lazım kasıma yetişmek için