2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
hhhahha bendeee cok iyi olsu bu söz bn bide beni beklettiği için aticam

Kızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu

Kızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu
Yok öyle genel birşey yok ortalama 14. Gün herkesin farklı oluyor ama bende geç yumurtlarım mesela

Ama o 7sinde olan ilişkideki spermler ayın 10a kadar yaşar mı

Kalırsın cunku sperm 72 saat canlı kalıyor yanı yumurtanın çatlamasından 3 gün onceden ilişki olduysa sperm hala ordadır ve o 3 gunde hangı gun catlasada tuttar bence tabi yine hersey rabbım izniyle
Allah razı olsun canım benim çok yardımcı oldun

Tabi öyle de ne bilim yaa moralim bozuldu yine haftaya gideceğim zaten gastroya

Ah bu söz ne kadar doğru ya çok severim o doktoru Bebek gerçekten sağlıklıysa ne olursa olsun tutunuyor ama genetik bir sorun varsa rahmimiz gerçekten bir virüsmüş gibi bebeği gerçekten vücuttan atıyor. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize

Kızlar ya sürekli kendimi dinliyorum. Kalbim pırpır atıyor. Neden bilmiyorum içimde kötü hisler var. Sabah kasıklarım biraz ağrıdı. Şimdi belim ağrıyor. Sizde de böyle anlamsız korkular oluyor mu?

6 hafta 2 gün oldu bugün. Ben mi sadece sürekli kendimi dinliyorum. Korkuyorum hep bişey olcakmış gibi mutlu huzurlu olamıyorum. Hep bi endişeliyim. Halbuki geçen hafta doktora gittiğimde en ufak kötü bişey söylemedi. Sadece keseyi gördük ama sıkıntılı birşey demedi hiç.

Eşime bişey desem hemen kızıyor anlamıyor beni mutlu olmayı bilmiyorsun hep en kötüsünü düşünmek zorunda mısın sakin ol biraz diyor. Ama işte bende istiyorum bunu ama kafamın içi susmuyor.

Öyle bi derdimi paylaşmak istedim sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…