Bebek önden gitmeye devam ederse normal olmaz dediler bana. Hatta biri erken alabiliriz dedi de ben erken istemiyorum. Bugün de şehir hastanesinin gebe okulu WhatsApp grubuna atılmış bir mesajı gördüm. Bir kadın bebek büyük bu nedenle sezaryen oldum yazmış. Belki de sizin doktorun da aklında bebek büyük diye sezaryen vardır. Ama bence sizin bebek çok aşırı ilerde gitmiyor. Benimki 32'de 2300, 32+1'de 2700, 32+2'de 2565 çıktı, tabi cihazlar nedeniyle 350 400 gram fark ediyormuş, ölçümlere neden itibar etmemeliyiz buradan anlayabilirsiniz. 2 haftadan daha fazla önde dediler. Şeker takibi önerdiler onu yapıyorum. Şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı. Ama şimdi bazen ölçüm yapınca çıkıyor maalesef. Siz de dikkat edin, belki genetik olarak büyüktür ama ben gebelik sekerinden çekindim açıkçası.Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdım Çok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.