2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ah benim heyecanlı gebişim. Annelik çoktan işlemiş işte. Hepimiz heyecanlıyız endişeliyiz korkuyoruz . Ama kötü düşüncelerden arınmak lazım. Ne düşünürsek başımıza o gelir. Kalbimiz heyecandan pır pir atsın. Aklına böyle kötü şeyler gelirse bebeğinle konuş onu düşün doğunca yapacaklarını düşün kafanı dağıt

Çok sağol pek umudum kalmadı benim hazırlıklıyım kötü bi duruma.. Senin ne durumda
Benim şükür iyi canm daha kese gördüm
Bakalım hayırlıslı
Lütfen sende umudunu kesme
Allah'ım büyük
Sağlıklı ise Rabb'im kucağına almayı nasip etsin arkadasm inşallah

Oyy güzelim sende biran önce iyi ol inşallah
Kalbin gibi güzel günler göstersin Rabbim sana

Yaaaaa sanki benim bebişte aralık . Normalde 22 Kasım gözüküyor ama doktorla bu program birbirini tutmuyor. Benim bebişin biraz depar. Atması lazım kasıma yetişmek için
Belki erken gelir kız benim kuzen 15,20 gün önce doğum yaptı
Maşallah ı var bebeğin kuveze bile girmedi

Canm hormonlardan da böyle hissediyor olabilirsin benmde ruh halim korkulu mutlu endişeli heyecanlı hepsi var yani ama tabi olabildiğince olumsuz düşüncelerden arınmak gerek

Kızlar ya ayda bir kontrol çok açık ara değil mi ya :/ şimdi 1 ay sonra gideceğim tekrar zaten hiç belirtim yok hamileliğe dair böyle olunca içeride ne var ne yok ne durumda kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl daha 7,5 haftalık olduk

Kızlarrrrrr ben yarın doktora gideceğim 6+2 olacak yarınnnn 5 gün kadar geç döllenme oldu bakalım inşallah kese olması gereken yerde beni selamlar

Tabi öyle de ne bilim yaa moralim bozuldu yine haftaya gideceğim zaten gastroya
Yok canım doktordan duymadan itibar etme. Mesela genelde estradiol hormonu adetin 3. Günü 50 ve üzeri çıkması gerekirmiş. Benim en yüksek 9 çıkardı.internette menepoz vs yazıyordu doktora gittim. Tek başına anlamlı bir değer değil diğer hormonlarla değerlendirilir dedi. Sen geç yumurtluyorsundur geç yükselir dedi. Ama internete kalsa menepozdaydım

Kesinlikle süreçte dinlenebilecek en iyi doktorlardan. Amiin inşallah Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

QUOTE="Etaa, post: 76985387, member: 1150576"]
Kızlar ya ayda bir kontrol çok açık ara değil mi ya :/ şimdi 1 ay sonra gideceğim tekrar zaten hiç belirtim yok hamileliğe dair böyle olunca içeride ne var ne yok ne durumda kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl daha 7,5 haftalık olduk
[/QUOTE]

Vlla canm demek öyle olması lazm
Ama haklsn zaman o kadar zor geçiyor ki
Bana da 10 gün snra gel demişti o 10 gün gelmek bilmiyor
1 ayı düşünemiyorum bile

Kızlarrrrrr ben yarın doktora gideceğim 6+2 olacak yarınnnn 5 gün kadar geç döllenme oldu bakalım inşallah kese olması gereken yerde beni selamlar
Oyy hadi inşallah güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…