Dr. banu çiftçi birde P.C diye bir programsen hangi program kullaniyrsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr. banu çiftçi birde P.C diye bir programsen hangi program kullaniyrsun
Yok benim nasip olursa ilk bebek daha önce iki gebelik geçirdim ama nasip olmadı kucağa almakbnnmde 27 kasım görünüyor senin. bir evladın daha var sanırım
Sende sınırdasın bu arada aralıkta olabilirbnnmde 27 kasım görünüyor senin. bir evladın daha var sanırım
Ah benim heyecanlı gebişim. Annelik çoktan işlemiş işte. Hepimiz heyecanlıyız endişeliyiz korkuyoruz . Ama kötü düşüncelerden arınmak lazım. Ne düşünürsek başımıza o gelir. Kalbimiz heyecandan pır pir atsın. Aklına böyle kötü şeyler gelirse bebeğinle konuş onu düşün doğunca yapacaklarını düşün kafanı dağıtKızlar ya sürekli kendimi dinliyorum. Kalbim pırpır atıyor. Neden bilmiyorum içimde kötü hisler var. Sabah kasıklarım biraz ağrıdı. Şimdi belim ağrıyor. Sizde de böyle anlamsız korkular oluyor mu?
6 hafta 2 gün oldu bugün. Ben mi sadece sürekli kendimi dinliyorum. Korkuyorum hep bişey olcakmış gibi mutlu huzurlu olamıyorum. Hep bi endişeliyim. Halbuki geçen hafta doktora gittiğimde en ufak kötü bişey söylemedi. Sadece keseyi gördük ama sıkıntılı birşey demedi hiç.
Eşime bişey desem hemen kızıyor anlamıyor beni mutlu olmayı bilmiyorsun hep en kötüsünü düşünmek zorunda mısın sakin ol biraz diyor. Ama işte bende istiyorum bunu ama kafamın içi susmuyor.
Öyle bi derdimi paylaşmak istedim sizlerle...
evett sınırlardayim hiç belli olmazSende sınırdasın bu arada aralıkta olabilir
Benim şükür iyi canm daha kese gördümÇok sağol pek umudum kalmadı benim hazırlıklıyım kötü bi duruma.. Senin ne durumda
Oyy güzelim sende biran önce iyi ol inşallahKızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor tatildeymiş boşuna gittik. Evde biraz dinlenicem araştırmalarım sonucunda kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım. Ama ağrım yine artarsa şiddetlenirse acilden hastaneye gideceğim. Bilmeyenleriniz için Almanya da yaşıyorum ve maalesef burası Türkiye gibi değil sağlık konusunda. Şu 1 haftalık süreçte çok yıprandım hastaneye gidipte 5 saat acilde beklemek istemiyorum. Biraz dinleyim ekstra bi farklılık ağrı olursa giderim artık. Kısa zamanda olsa sizlerle sohbet etmek çok güzeldi. Kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu süreci de çok rahat bir şekilde atlatırsınız. ❤
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin allahBenim şükür iyi canm daha kese gördüm
Bakalım hayırlıslı
Lütfen sende umudunu kesme
Allah'ım büyük
Sağlıklı ise Rabb'im kucağına almayı nasip etsin arkadasm inşallah
Belki erken gelir kız benim kuzen 15,20 gün önce doğum yaptıYaaaaa sanki benim bebişte aralık . Normalde 22 Kasım gözüküyor ama doktorla bu program birbirini tutmuyor. Benim bebişin biraz depar. Atması lazım kasıma yetişmek için
Dr banu çifçiyi ben indiremiyorum eski sürüm için diyorDr. banu çiftçi birde P.C diye bir program
Canm hormonlardan da böyle hissediyor olabilirsin benmde ruh halim korkulu mutlu endişeli heyecanlı hepsi var yani ama tabi olabildiğince olumsuz düşüncelerden arınmak gerekKızlar ya sürekli kendimi dinliyorum. Kalbim pırpır atıyor. Neden bilmiyorum içimde kötü hisler var. Sabah kasıklarım biraz ağrıdı. Şimdi belim ağrıyor. Sizde de böyle anlamsız korkular oluyor mu?
6 hafta 2 gün oldu bugün. Ben mi sadece sürekli kendimi dinliyorum. Korkuyorum hep bişey olcakmış gibi mutlu huzurlu olamıyorum. Hep bi endişeliyim. Halbuki geçen hafta doktora gittiğimde en ufak kötü bişey söylemedi. Sadece keseyi gördük ama sıkıntılı birşey demedi hiç.
Eşime bişey desem hemen kızıyor anlamıyor beni mutlu olmayı bilmiyorsun hep en kötüsünü düşünmek zorunda mısın sakin ol biraz diyor. Ama işte bende istiyorum bunu ama kafamın içi susmuyor.
Öyle bi derdimi paylaşmak istedim sizlerle...
Sağlıkla gelsinde bebiş aralık Kasım farketmez ben attık bu gruptayım aralıkta doğsadaBelki erken gelir kız benim kuzen 15,20 gün önce doğum yaptı
Maşallah ı var bebeğin kuveze bile girmedi
dimii aynenSağlıkla gelsinde bebiş aralık Kasım farketmez ben attık bu gruptayım aralıkta doğsada
Yok canım doktordan duymadan itibar etme. Mesela genelde estradiol hormonu adetin 3. Günü 50 ve üzeri çıkması gerekirmiş. Benim en yüksek 9 çıkardı.internette menepoz vs yazıyordu doktora gittim. Tek başına anlamlı bir değer değil diğer hormonlarla değerlendirilir dedi. Sen geç yumurtluyorsundur geç yükselir dedi. Ama internete kalsa menepozdaydımTabi öyle de ne bilim yaa moralim bozuldu yine haftaya gideceğim zaten gastroya
Kesinlikle süreçte dinlenebilecek en iyi doktorlardan. Amiin inşallah Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinAh bu söz ne kadar doğru ya çok severim o doktoru Bebek gerçekten sağlıklıysa ne olursa olsun tutunuyor ama genetik bir sorun varsa rahmimiz gerçekten bir virüsmüş gibi bebeği gerçekten vücuttan atıyor. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize
O çok uzun süreli dinlemeler canım çok kısa dinledikleri için etkilenmiyormuş bebekYa evet sormayın internette zararlı yazıyor strese girdim bende
Oyy hadi inşallah güzel haberler alalımKızlarrrrrr ben yarın doktora gideceğim 6+2 olacak yarınnnn 5 gün kadar geç döllenme oldu bakalım inşallah kese olması gereken yerde beni selamlar