2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
ben lansinoh almıştım ama ters çevirince kendi kendine akıyor canım. Seninki de öyle mi? E bebeğe iade ettim şikayet kaydı oluşturdum. Bebek emmeden kendi kendine damlıyor ağzına çeşme gibi
Yok canım çocuk çekince alıyor aynı anne meme ucu gibi ince ince alıyor bi anda gelse meme reddi olur falan diye bhnu tercih ettik

Kontrolden geldim. Ne açılma var ne suyum geliyor. Her şey yolunda görünüyor dedi doktor.
Cumartesi son kez muayene edecek. Yan odadaki dr arkadaşımdan da görüş alacağım dedi. İkimiz bi kontrol edelim seni ona göre Sezeryan mi yoksa suni sancı ile mi başlatalım süreci bi istişare eder pazartesi de yatısını yaparız dedi.

Bebek biraz gelmeye gayret etse açıklık vs olsa suni sancıyla başlatır sonuna kadar da giderim ama hiç tık yok dedi. Bebeği de yormak istemiyorum tüp bebek zaten zor elde ettiğin bi yavru dedi.
Bakalım cumartesi hep beraber netleştiririz dedi.

En hayırlı nasıl olacaksa o şekilde nasip olsun inşallah

ben de sarılık artıyor diye mecbur mama verdim biberonla veriyorum ne yazıkki. Emzirme için de savaş veriyorum resmen
Aynı durumdayız ben cuma günü ve perşembe günü İçin yardım alacağım bugün son doktor kontrolümüz var umarım iyice gerilemiştir sarılık zaten sınırdaydı Rengi falan normalde döndü ama

Aa hayırlısı olsun inşallah ya elimizde olmayan şeyler sonuçta. Burada sezeryan için olumlu yorum yapan arkadaşlar biraz bakış açımı pozitifleştirdi benim de. Cumartesi kaçıncı günün olacak yami

Ben baştan beri nasıl sağlıklı olacaksa bebek için öyle olsun dedim. Normal sezeryan farketmez. En kolayından en hayırlısından nasip etsin mevlam.

Çatı muayenesi yaptı yine doktor. Korkuyorsun sanırım kasıyorsun kendini dedi. Haliyle el giriyor nasıl kasmayayım korkuyorum hocam dedim.
Ama sancıyla kasman geçebilir yumuşar orası dur bakalım cumartesi 2 doktor bi görelim seni dedi.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah süreç uzadıkça insan stres oluyor maalesef.

Ayy bence senin de az kalmış ya anlattığın şeyler hep doğumun yaklaştığına dair belirtiler sonuçta. Bence haftasonuna kalmayacak. Bende bugün başlasa bari diyordum da yok yine sakiniz birden suyum falan gelmezse. Akşam biraz adet ağrısı gibi ağrılarım oldu kasıklarımda ama şu an hiçbir belirti yok.
Canım ben Türkiye’de değilim. Türkiyedeyken gebe kalmadığım için oradaki prosedürü bilmiyorum. Ama burda şöyle oluyor 40. haftada hala gelmezse 1 hafta -10 gün daha bekliyorlar her şey normalse. En sonunda suni sancı ile başlatıyorlar. Suni sancıda da tablet şeklinde doğumu başlatan hormonu veriyorlar. Benim bebeğim biraz iri doktorum belki hastane seni bekletmez hemen randevu verir 40 sonrası doğumu başlatmak için dedi. Daha hastaneye gidemedik hiç. Sezaryen daha hiç konuşulmadı bende. Ama burda 40. haftadan sonra sezaryen yapalım gibi bir durum yok.

İşin ilginci 42 ye kadar bekleyenler de az değil ama heralde hala hiç açılmamız olmazsa beklemiyolar

Canım kendini hiç sezeryan diye korkutma bende çok korkuyordum ama 37. Haftasında acil seseryana gireceksin bebeğin de senin de canım tehlikede deyince bi saniye düşünmedim bile hadi gidelim dedim genel anestezi altında sezeryan oldum aynı gün sütüm de geldi ayağa da kalktım gazda çıkarttım 8 saat sonra üstümü kendim değiştirdim yemeğimi yedim çocuğumun altını değiştirdim köpek canlı falan dediler bana ama alakası yok ben sağlıkla oğluma kavuştum benle aynı gün normal yapan arkadaşım sıkıntılar yaşadı bana sürekli keşke bende sezeryan olsaydım bişeyi zorlamanın anlamı yokmuş bir kere daha anladım dedi o yüzden hiç korkutmayın kendinizi Allah yoluna kokuyor sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah

benim de arkadaşım yeni normal doğum yaptı çıkışta dedi ki asla tavsiye etmiyorum kimseye

Bence o sağım olayına hiç takılma canim vücut bebisin ihtiyacı kadar süt üretiyormus ve ben her seferinde de aynı CC süt geldiğini düşünmüyorum çünkü birinde 1 saat sonra acikiyor birinde 2 saat değişiyordur illaki gelen süt miktarida doyuruculuguda. Sen hislerine güven sana doymuyor gibi geliyorsa doymuyordur devam edersin mamayla

Bende hamileliğimin başından beri normal diyip sezeryan oldum asla zor değil şöyle söyleyeyim beni tek zorlayan şey gazimi çıkartamamak oldu 24 saat sonra çıkartabildim ondada ayıptır söylemesi yarım saat ikinarak. O an sonlara doğru sadece iyi hissedemeyio çocuğumla ilgilenememekten korktum ama senden ilk anda beklenen tek şey zaten emzirmek onuda engelleyen bir durum olmuyor geriye kalan bakimlariyla vs ilgilenecek destek olacak biri olduğu sürece herşey çok kolay hatta etkilemek istemem ama böyle bir yöntem varken neden normal doğumun risklerini aliyormusuzki diye düşünmeden edemedim

Canim teşekkür ederim valla bizim bebiş fix hep aynı tavrı sergilemeye başladı 10 dk birini 10 dk birini emiyor ucu bırakıp oraya kafasını sokup uyuyor ve asla bir daha ağzına almıyor memeyi 10 dkda hepsi geliyor olabilir mi herkesde aynı suremiymis bu acaba

Ayakta belki çoook uğraşırsak bi iki kez onda da ucunu emiyor kibar kibar sütün geldiği bile şüpheli 30-40 biraz az değil mi ne kadarlık bebiş kilo kaybetmesin

Aynı benmkide feryat figan icinde ağlar falan zorluyorum biraz sonra bende üzülüyorum ağlayınca zorlaniyorum dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…