Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi geceler benim 10 gündür her gün migren tarzı baş ağrım oluyor akşam da kustum kustuktan sonra kasıklarımda ve karnimda ağrı oluştu ve kahverengi akıntı geldi bugün de ağrı var akıntı da var 14+3 uz bugün neden oluyor anlamıyorum bu arada biyopsi sonucumuzun ön raporu çıkmış yarın öğrenmeye gideceğim
Canım normalde o haftalarda baş ağrısı bende de oldu ama şuan stresli bir dönemden geçiyorsun migrenin yüzden tutmuş olabilir. Kahverengi akıntı için bir şey diyemeyeceğim doktoruna ulaşabiliyor musun bir sor istersen.

Selamlar herkese ben de cok yazamiyorum,biraz da geride kalmıştım, herseyi okuyup yetismem anca zaman aldi. Guzel haberler var, alanalri tebrik ederim. Uzucu haberler alan arkadaşlarıma da sabır diliyorum :KK43:

Bizde hersey simdilik olagan akisinda gidiyor, bulantilar azaldi artik ama sonucta artik 13+0. Yine de gunde 3 tane ilac almaya devam. Bu süreçte doktor degisiklikleri vs oldu. Ikili teste de gittim ama ultraaon sonrasi kan vermekten vazgectim. Umarim saglikla sihhatle gelsin kucugum. Ense kalinligi normal, burun kemigi oluşmuş, gelisimi de haftasiyla gunuyle tam uyumlu simdilik...

Araligin 6si gibi yeniden gidecegim. Artik orada cinaiyeti de net ogrenmis oluruz. Burada erkek gibi demistik ama doktorum kiza benzetti :) 3. Kiz haberi gelebilir belki...

Eger okumalara yetisebilirsem daha aktif yazmaya calisacagjm. Herkese selamlar

Canım normalde o haftalarda baş ağrısı bende de oldu ama şuan stresli bir dönemden geçiyorsun migrenin yüzden tutmuş olabilir. Kahverengi akıntı için bir şey diyemeyeceğim doktoruna ulaşabiliyor musun bir sor istersen.
Çarşamba randevum var o zaman söylerim dedim aklım sonuclarda olunca açıkçası bunu danışmayi önemsemedim 😐

Kizlar iyi geceler benim 10 gündür her gün migren tarzı baş ağrım oluyor akşam da kustum kustuktan sonra kasıklarımda ve karnimda ağrı oluştu ve kahverengi akıntı geldi bugün de ağrı var akıntı da var 14+3 uz bugün neden oluyor anlamıyorum bu arada biyopsi sonucumuzun ön raporu çıkmış yarın öğrenmeye gideceğim
Hayirli haberler canim insallah

Arkadaşlar soran yazan mesaj atan tüm arkadaslarima teşekkür ederim. Tek tek alintilayamadim, buraya girip dualarınızı dileklerinizi görünce göz yaşlarıma hakim olamadim.. teşekkür ederim hepinize ...

13 haftalıktı, Hastaneden eve geçtim. Ama toparlanabilecrk miyim bilmiyorum. Hersey üzerime yıkılmış gibi. Nefes alacak alan arıyorum sürekli.. doktorlarin söylediği yasanan bir mucize ve sen zehirlenip hayatini kaybedebilirdin baska komplikasyonlar gelisebilirdi.. elbette buna şükür rabbimin bir bildigi vardır hic isyanım yok. Sadece çok yaralıyız eşimde bende ailelerimiz de. Ama hersey esimle benim gozlerimiz önünde oldugu icin nasil atlatacagimizi hic bilmiyoruz.. sizin dualariniza hala ihtiyacımız var. Ve yeniden evlat sahibi olmayi cok istiyoruz. Ozellikle ben. Bize bunun icinde dua edin olur mu 🙏 sizleri cok sevmiştim. Ama buraya kadarmis napalim.. bebeğimizin kaderi de buraya kadar yasamakmis.

Fetal dna test sonucumuz da temiz geldi bu arada. Cinsiyetini bugun ogrenecektik sürprizle ama nasip olmadi. Kafamda binlerce soru isareti var..

Neden oldugu ile ilgili bir bilgi yok henüz. Patolojiye gitti malesef . Bakalim sonuclar cikacak. Ben ilaclara devam ediyorum.
Kan degerlerim hep oynamisti. Acil mudahaleler yapildi nabzim 160 lardan dusurulemedi kac ünite serum verildi sayisini bilmiyorum. Doktorlar sadece gidip gelip bana daha kötü birsey olmadan yaşandığı icin şükret dediler üzüldüğünü biliyoruz deyip. Sizlerin de söylediği gibi arastirmaya devam edicez. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz eşimle. 20 gun sonra cikar sonuclar dediler o zamana kadar aksi durum olmazsa gelmene gerek yok o zaman bakarız dediler. Kürtaj sonrasi rahmi dinlendirmemi istediler. Hala kanamam ve agrilarim devam ediyor. Zihnim bulanik ama toparlanmak icin gayret ediyorum😔😔😔

Sizi üzmek istemem. Merak edenlere yazanlara borç bildim geri dönüş yapmayi. Dualarinizda Ankaralı bu kızı unutmayin olur mu. Bizde yeniden evlat sahibi olalim innsallahhh 🙏🙏🙏

X