- 18 Mart 2023
- 28
- 10
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.701
Evet aceleyle arkadaşımın yaptırdığı bı firmaya yaptırdım Perşembe günü mygen diyeFetal dna yaptırdınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aceleyle arkadaşımın yaptırdığı bı firmaya yaptırdım Perşembe günü mygen diyeFetal dna yaptırdınız mı?
Firmayı araştırmadım 16 haftalığımEvet aceleyle arkadaşımın yaptırdığı bı firmaya yaptırdım Perşembe günü mygen diye
Selamlar , bebeği hissediyor musunuz 16. Haftada daha belirgin oluyormuş?Firmayı araştırmadım 16 haftalığım
İnşallah güzel haberler alırsınız içinizi ferah tutunEvet aceleyle arkadaşımın yaptırdığı bı firmaya yaptırdım Perşembe günü mygen diye
Hadi bakalm nubb teorisi dogrumu diyecekNub teorimine gore kiz diyor yapay zeka
“From the ultrasound you’ve shared, the nub isn’t distinctly clear or easy to measure in terms of its angle. However, if I had to make an educated guess based on general appearance and the flat positioning of what might be the nub, it seems slightly parallel to the spine. Based on nub theory, this could indicate a girl.”
That said, it’s still early, and nub theory isn’t 100% accurate. A confirmation during the anatomy scan at 18–20 weeks will be more reliable. Let me know if you’d like any further insights!
Bazen acaba diyorum ama belirgin bı hissin yok 3. çocugum bu arada 11 seneden sonra tekrar hamileyim herşeyi unutmuşumSelamlar , bebeği hissediyor musunuz 16. Haftada daha belirgin oluyormuş?
Amin inşallah cümlemizinİnşallah güzel haberler alırsınız içinizi ferah tutun
Bende oraya yaptorcam sanirim ama daha fiyat vs almadm insallah sonuclarin guzel gelir canimEvet aceleyle arkadaşımın yaptırdığı bı firmaya yaptırdım Perşembe günü mygen diye
Hangi yapay zeka bu bana da söyler misiniz☺Nub teorimine gore kiz diyor yapay zeka
“From the ultrasound you’ve shared, the nub isn’t distinctly clear or easy to measure in terms of its angle. However, if I had to make an educated guess based on general appearance and the flat positioning of what might be the nub, it seems slightly parallel to the spine. Based on nub theory, this could indicate a girl.”
That said, it’s still early, and nub theory isn’t 100% accurate. A confirmation during the anatomy scan at 18–20 weeks will be more reliable. Let me know if you’d like any further insights!
13 bine yaptırdım peşin taksitle farklı fiyatti arkadasım orda yaptırdı memnundu inşallah bizde memnun kalırızBende oraya yaptorcam sanirim ama daha fiyat vs almadm insallah sonuclarin guzel gelir canim
Canım bugün tam sezeryan yerinin az üzerinde yemekten sonra bir tekme hissettim ki benim bebek soldan oraya doğru duruyor şişliği baya belirgin. Ara ara hissediyorum çok kuvvetli hareket ettiğinde. Bazende gıdıklar gibi tam şişliğin olduğu tarafta bebeğin tarafında hissediyorum. Sen hissediyormusunSelamlar , bebeği hissediyor musunuz 16. Haftada daha belirgin oluyormuş?
ChatgptHangi yapay zeka bu bana da söyler misiniz☺
merhabalar bende mygende yaptırmıştım cuma günü kan aldılar diger cumaya sonucu cıkmıstı.. 8 iş günü demişlerdi ama 5. iş günü cıkmıs olduMerhaba sağlıkla gelsin inşallah test sonucunuz kaç günde geldi bende beklemedeyim Perşembe günü verdim mygen diye bı yer
Banada 10 iş günü dediler hayırlı haber alayımda inşallah zaman bı şekilde geciyo bilseydim gerçekten en başta fetal DNA testi yaptırıp bu stresi yaşamazdimmerhabalar bende mygende yaptırmıştım cuma günü kan aldılar diger cumaya sonucu cıkmıstı.. 8 iş günü demişlerdi ama 5. iş günü cıkmıs oldu
inşallah tertemiz gelir sonuclarınız moralinizi bozmayın şimdidenBanada 10 iş günü dediler hayırlı haber alayımda inşallah zaman bı şekilde geciyo bilseydim gerçekten en başta fetal DNA testi yaptırıp bu stresi yaşamazdim
Ondan yapmıştım ama bana bir şey demedi ne diye sormak lazım sorum mu yanlıştı anlamadım resmi koyup cinsiyet ne dedimChatgpt
Aynısını dün yaşadık bizde tartıştık daha doğrusu ben söylendim ısrar etmesi aşırı sinir ediyor beni şu aralar. Benim A dediğime B dediğinde eşim deliriyorum, kendisi çok sinirlidir ama bebek var diye dişlerini sıktı ahahaha bugünde aksine çok sakinim dün çok abarttım modundayımKızlar hormonlara bağlı ani sinir patlaması yaşıyormusunuz? Ben kendimi çok sakin sanıyordum ama dün eşimle öyle bi kavga ettimki kendimi tanıyamadım resmen. Eşime de anlatıyorum ama hormon falan dinlemiyor sinirlerim bozuk sanıyor. Bazen bu kadar anlayışsız olması bile sinirlenmeme yetiyor
Ilk basta nazlaniyo. Nub teorisine gore sence ne filan deyin. Ama bazi ultrason fotograflarina da gercekten hic bi se soylemedi.Ondan yapmıştım ama bana bir şey demedi ne diye sormak lazım sorum mu yanlıştı anlamadım resmi koyup cinsiyet ne dedim