2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben Ferplex sıvı formunu kullanıyorum benimde midem rahatsızdı gebelik öncesinde ama hiç sorun yaşamıyorum bu ilaçla.
Hem kabiz da yapmıyor

Annem bu duayı okuyanın rahat geçiyor dogumu dedi kızlar bende hem egzersiz yapıyor hemde bu duayı okuyorum inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza SÜMMES SEBİLA YESSERAHU

Annem bu duayı okuyanın rahat geçiyor dogumu dedi kızlar bende hem egzersiz yapıyor hemde bu duayı okuyorum inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza SÜMMES SEBİLA YESSERAHU
Ben de Meryem suresi dinliyorum okumaya çalışıyorum oda doğumu kolaylaştırıyor diyor girip çıkan arkadaşlarım

Yeni doğum yapan anneler ve yakında yapacak olan annelerrr ortalıkta baya salgın var sanırım aman dikkat edin hastane cantalariniza dezenfektan kolonya ekleyinn olabildiğince az kişiyle görüşün ziyaretçi mümkünse kabul etmeyin gelenle de temasdan kacinin (yanınızda kalacak kişiler de kacinsin) vallahi çok fena sarsıyor bu hastalık ben yakalandım ve tat kokuda gitti sanırım kovid bilmiyorum ama çevremden çok duymaya başladım şimdi tek bedendeykenbyine neysede ya doğduğunda hastalansaydim diye düşünüp duruyorum sürekli şimdi bile çok zor geliyor vallahi sizide uyarayım dedim

Günaydın kolunda sinir sıkışması yaşayan var mı çok fenayım geceleri özellikle aşırı uyuşma ve ağrı oluyor. Boyun kökünden parmak ucuna kadar. Su içecektim bardağı tutamadım 1 lt şişeyi kaldıramadım umarım geçer doğum sonrası yoksa fizik tedavi gerekecek gibi

Geçmiş olsun. Acil şifalar. Ben dediklerinizi yapmaya çalışıyorum. Mümkün mertebe yalnızım evde iki haftadır kalabalığa girmiyorum. Rabbim korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun bende eylülden beri ikinci kez yakalandım acayip bir öksürük vardı ateş yoktu doktorum ateş varsa şehir hastanesine git ihmal etme demısti ateş yoktu allahtan
Evet maalesef covid varmış özellikle hamilelere daha çabuk bulaşıyormus salgın da cabası
Aman dikkat edelim
Hatta ben doğuma ki kp in sabahın köründe bizle hastaneye gelmesini istemediğimden doktora söyledim eşime siz söylermisiniz salgın var diye dedim bebek doğsun alıp gelsin otuz dk durup geri bıraksın evlerine diye
Söylerim dedi tabi eşim ne derece dinler meçhul aşırı aileci bir kişilik anası babası ne yapacaksa hastane de bi halta yaradıkları yok
Gr sevmemem de başka boyutu yılan dilli şirretler

Dün kontrolüm vardı 36+ 3 idik kg 2900 olmuş boy da 47 cm çok şükür herşey yolunda
Bende 77 kg olmuşum toplam 15 kg ile devam gören çok almamışsın diyor görüntüde de göstermiyorum ilk oğlumda daha hantaldım
Haftaya cuma tekrar gideceğiz
11 Kasım sabahtan alacak İnş
Rabbim sağ sağlim kavuştursun hepimizi

Gözün Aydın kuzum maşallah ama sezeryan olacağım bende uyuşma tam olmadı mi ki belden ? Neden genele döndüler ? Senin için mi almadı yoksa anestezi etki mi etmedi ?

İlaçtan mı bilmiyorum ama ilk hamilelikte 9 ay boyunca çektim süt içince hafiflerdi azcık
Bunda o kadar acıya rağmen sürekli baharat yerim yaşamadım pek ilk kızdı bu erkek ve kızımda saçsız doğdu 11.11 sezeryan tarihin mi randevu mu güzel tarihe denk geliyor

Sen zaten demirbaşsın ya herkes doğurur sen en son Kasım sonu ya senin bu dökülenler hep Kasım başı olanlar bence
Aynen ben Kasım sonu canım doktor bana kasım 15 sonrasını al gözünün önüne oğlan uzarsa yada Allahtan bi aksilik çıkarsa yoksa senle 40’ı görürüz biz dedi o yüzden rahatım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…