2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ahh sorma ya😃😃
Kıyamam
Biz karı koca kız bebekçiyiz ama nasip bee🥲😁
öyle tabi içinden geçen başka . ben erkek nasıl severim diye ağladım allahımm nasıl sevilmezki kız erkek hiç farketmez sağlıkla gelsin yeterkii bal onlar kızz yerisn sonra erkeği

öyle tabi içinden geçen başka . ben erkek nasıl severim diye ağladım allahımm nasıl sevilmezki kız erkek hiç farketmez sağlıkla gelsin yeterkii bal onlar kızz yerisn sonra erkeği
Amin amim yavrum tabiki öyle ya hepsi can parçamız
Evlat sevilmez mi hiç🥰🙏

Selam hanımlar nasıl gidiyor hamilelik?
Benim ki keyifsiz mutsuz ağrılı bulantılı agresif. Aşırı tahammülsüz biri oldum 😶 sürekli uyku halindeyim. İnşallah bir an evvel bu hallerden kurtulurum.
Canım benim uyku kısmı bendede var bıraksalar hep uyusam . Şükür diğerleri yok şimdilik . Bende ekstra çok açıkma var artık patlayacağım yemekten 🤪☺️

Oyy seni yerim
Benim
21 mayıs 1988
Eşim
13 nisan 1988
Şubat 2024
:))))
En son kan değişimi sen de olduğu için Kız 🥰🤭 eğer bu sene Nisanla mayıs arasında hamile kalsaydın erkek olacakmış. Ama ondan önce ve sonra 2021 den beri hep kızzz 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_4866.png
    IMG_4866.png
    99 KB · Görüntüleme: 37
Benim adet olana kadar vardı. Şimdi hiç yok. Koku hassasiyeti dışında hiç belirtim yok hamile olduğumu anlamıyorum😂 her gebelik farklı süreçler 🥰
Ya benim ara ara lekelenmelerim var, kafayımı yedim bilmiyorum insan lekelenme varken niye sancı ister😅 Elimde bi ultrason cihazı olup merak ettikçe bakabilsem bunlar olmayacak aslında ama 😅 benimde hiç belirtim yok diyebilirim yani ara ara gelip giden şeyler sadece

Kızlar benim de yarın regl olmam lazım artık. Heyecan bastı bişey düşünemiyorum

En son kan değişimi sen de olduğu için Kız 🥰🤭 eğer bu sene Nisanla mayıs arasında hamile kalsaydın erkek olacakmış. Ama ondan önce ve sonra 2021 den beri hep kızzz 🥰🥰
Yaaaa seni yerim ama üşenmedin yaptn bana da cok saol kuzummm
İnşallah sağlıkla hayırla gelsin de
İkisi de baş tacımız🥰🌸🙃🙏

Ya benim ara ara lekelenmelerim var, kafayımı yedim bilmiyorum insan lekelenme varken niye sancı ister😅 Elimde bi ultrason cihazı olup merak ettikçe bakabilsem bunlar olmayacak aslında ama 😅 benimde hiç belirtim yok diyebilirim yani ara ara gelip giden şeyler sadece
Oyy eslemim yaa azck kendini bırak bebeim
Bu kadar stres yapma ne olur ☺

Yaaaa seni yerim ama üşenmedin yaptn bana da cok saol kuzummm
İnşallah sağlıkla hayırla gelsin de
İkisi de baş tacımız🥰🌸🙃🙏
Ne demek canım arkadaşlarımın da hep doğru çıktı bu arada bu yöntemle. Tabi ki en önemlisi sağlık 🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏

Oyy eslemim yaa azck kendini bırak bebeim
Bu kadar stres yapma ne olur ☺
Yavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorum

X