- 24 Kasım 2021
- 5.061
- 6.295
- 31
Ay benimde kaynanam herkese söylemiş herkes biliyordu bide işin kötüsü kız olabilir demiştik daha belli değil benim biliyorsunuz herkese kız demişler, eşimde hiç sevmez böyle şeylerin ulu orta konuşulmasını herkes konuştu eşim şokBebeiş dusunuyomusun falan die soruyolar arada tabi ama hatta cok zatıf gorduler bu bayram beni süzülmüşsğn kendine bakmamıssın
Hahahah bilmiyolarki göbeği çektiğiniBebeiş dusunuyomusun falan die soruyolar arada tabi ama hatta cok zatıf gorduler bu bayram beni süzülmüşsğn kendine bakmamıssın
Hang8si kız bunların hic biri ben değilim ki
Ay 1 hafta var aramızdaSanmam canım 20 . Haftam hala öyle bişey diyen olmadıBir çok hasta oluyor kime ne diyip ne demediklerini unutuyolat arada hatırlatmak lazım
Benim önceki gebeliğimde sürekli vinalac içmiştim.Kızlar doktorum bunlardan yazdı aranızda kullanan var mı başka ? Bide bu vitamini ilk defa görüyorum isim olarak Eki Görüntüle 3414262
Ben bugün 15+6 dayım. 15+4 te aynısı oldu kahverengi lekelerim devam ediyor. Ben kendi doktoruma muayene olamadım yurtdışındaymış bayram nedeniyle. Devlet doğum hastanesinde baktılar hem karın hem alttan. Aynı senin gibi bebek iyiydi, sorun bulamadılar. Fakat idrar tahlili de yapıldı bana enfeksiyon çıktı. O da kanama yapıyormuş. Yarın yine idrar baktıracağım iyileşti mi diye. 3 litre su içiyorum şimdi günlük. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Lekeler bitince bi daha da böyle bişey olmaz.Selam kızlar, bayagıdır guruba giremedim umarım iyisinizdir .hayırlı bayramlar olsun hepinize. Bugün 15+1 haftalık olduk. Dün kanama ile beraber acile gittik kanamanın sebebini bulamadı bebek iyi placenta iyi hiç bir sorun göremedi. Progesteron fitil verdi bugün kanamam yok silindikçe gelen hafif kan ve kahverengi lekeler var ve hafif adet sancısı tarzı bir ağrı var alt karnımda .Başınıza böyle bişey geldiyse tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen.
Olabilir canım. 16 dan sonra her an hissedebilirsiniz diyor doktorlar. Benim ikinci gebeliğim, içimde seyirme şeklinde hareketlerini hissetmeye başladım bu hafta.Ay kızlar ben de iki gündür akşamları kalp atışı gibi bişiler hissediyorum elimi koyunca bugün de kahvaltıdan sonra içimde çok garip bişi oldu lömp diye17 ye yeni girdik bebiş hareketleri olabilir mi
Seninde kanaman çokmuydu canım , bende su gibi kan gitti ama pıhtı yoktu. Bugün silince az az geliyor. Dünkü kanama ömrümden ömür aldı , bardaktan boşalır gibi kan gitti dün .Ben bugün 15+6 dayım. 15+4 te aynısı oldu kahverengi lekelerim devam ediyor. Ben kendi doktoruma muayene olamadım yurtdışındaymış bayram nedeniyle. Devlet doğum hastanesinde baktılar hem karın hem alttan. Aynı senin gibi bebek iyiydi, sorun bulamadılar. Fakat idrar tahlili de yapıldı bana enfeksiyon çıktı. O da kanama yapıyormuş. Yarın yine idrar baktıracağım iyileşti mi diye. 3 litre su içiyorum şimdi günlük. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Lekeler bitince bi daha da böyle bişey olmaz.
Ne çok isterdim ama sanırım siz erkek diye hissediyordunuz demi hislere de veriyor Rabbim galiba benim kaderimde yokmuş inşallah damatlarım öz evlattan öte hayırlı insan olurlar kızlarımın bahtı yazgıları güzel olsunKesin diye bişey yok tabiki. Benim ultrason resmime herkes kız dedi yok 3 çizgi 4 çizgi yok nubu kız keseye göre kız plesantaya gore kız herşey kız ama fetalde ogrendikkü oğlan
Hallederiz canım bende çalışıyorum 32. Haftaya kadar devamDün akşam kucağıma oğlanı aldım yemekten sonra içimde sanki birşey kaydı hemen kucağımdan indirdim ara sıra alır oldum bensizde durmuyor bakalım nasıl olucak yarın birde ise gidicem tatil bitti hazırlık yapicaz günün bitmesi için dua edicem artık yedi ayına kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasip olucakmi
Yok hayır hissetmiyordum öyle bileyler. Ben kızımı topraga verdigim için fazlaca kırgınlık özlem doluyum o kınularda hiç heves heyecan yoktuNe çok isterdim ama sanırım siz erkek diye hissediyordunuz demi hislere de veriyor Rabbim galiba benim kaderimde yokmuş inşallah damatlarım öz evlattan öte hayırlı insan olurlar kızlarımın bahtı yazgıları güzel olsun
Benimde 12. Haftada kanamam oldu canım. Bana da doktor aynı şeyleri söyledi bebek iyi kanama alanı yok bı sıkıntı görünmüyor dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı. 3 hafta progestan fitil kullandım bende ikinci gün de leke tarzında oldu sonra geçti çok şükür. Bidaha da olmadı. Sende içini ferah tut 15..haftadasun bundan sonra Allah'ın izniyle düşük olmaz tabi yine de dikkat et kendini yorma ağır bişey kaldırma bol bol dinlen bir iki hafta özellikle.Selam kızlar, bayagıdır guruba giremedim umarım iyisinizdir .hayırlı bayramlar olsun hepinize. Bugün 15+1 haftalık olduk. Dün kanama ile beraber acile gittik kanamanın sebebini bulamadı bebek iyi placenta iyi hiç bir sorun göremedi. Progesteron fitil verdi bugün kanamam yok silindikçe gelen hafif kan ve kahverengi lekeler var ve hafif adet sancısı tarzı bir ağrı var alt karnımda .Başınıza böyle bişey geldiyse tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen.
Benim ilk kanama pıhtılaşmış kan şeklinde bordo renkliydi ve bir avuç kirletecek kadardı. 16 saat sonra senin kanaman gibi canlı kırmızıydı ve hiç pıhtı yoktu. Miktarı bir su bardağı kadar vardır. Aktı ve devamı gelmedi. Doktor günde 3 progestan 200 verdi kanama olursa ağızdan al yoksa vajinal kullan dedi.Seninde kanaman çokmuydu canım , bende su gibi kan gitti ama pıhtı yoktu. Bugün silince az az geliyor. Dünkü kanama ömrümden ömür aldı , bardaktan boşalır gibi kan gitti dün .
Benim de kırıldı 15. Haftamda flandım galiba o zamanlar. Hiç kanamam bişy olmadı diye gitmedim kontrole. sonrasındaki kontrollerde de gayet iyi çıktı herşey. O kadar hassas değiller zaten özellikle ilk 12 hafta bittikten sonra. Aşırı ağrı, kanama vs olmadığı taktirde endişeleneceğin bişy yok benceKızlar az önce oturduğum sandalye kırıldı, düştüm bir şeyim yok ama hastaneye de gitsem mi diye düşünüyorum ama buradaki hastanede gece ultrason da açık değil… kanama akıntı vs hiçbir şey yok ama telaşlanıyorum, yaşayan var mı böyle bir durum?
Aynısını 11. Haftada aynı miktar ve şekilde yaşadım. Eşofmanıma değdiğimde bile ellerim kıpkırmızı olacak şekilde. Hastanede yapılan müdahale sonrası kahverengi lekelenme 2 hafta kadar sürdü ve bitti şükür. Progestan dex iğne yeni bitti ancak hala bile tedbiren Progestan 200 mg oral alıyorum. Bir daha da kanama olmadı ama o korkuyu hala dahi atamıyorum üstümden. Benim rahim içi kanama alanı yoktu. Plesanta aşağıdaymış ve sanırım cinsel ilişki tetiklemiş. Ertesi günü kahverengi lekelenme başlamış, bir hafta sonra da kanamaya dönmüştü çünkü. Ecopirin de miktarı arttırmış diye yorumlandı.Seninde kanaman çokmuydu canım , bende su gibi kan gitti ama pıhtı yoktu. Bugün silince az az geliyor. Dünkü kanama ömrümden ömür aldı , bardaktan boşalır gibi kan gitti dün .