Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben ortaya karışık aldım aşşağıdan yukarı sıralıyorum
Molfix
Goon
Prima premium care
Sakura baby

Kullanmadım ama yumusaklıkn sıralaması
Sakura yenş doğan bedenlerinde göbek kor
Prima premium care
Goon
Molfix oldu
Boyutlarıda gözüktüğü gibi deneyip göreceğizz

Sakura baby yeni doğan bedenlerinde göbek kordonu boşluğu var ve tektek paketlenmiş diğerlerinden farklı olarak
Ay çok iyi oldu paylaşımın teşekkür ederim fikir oldu sayende 🙏😊

Sirt ağrısından bayılacak gibiyim hatta öyle bir iki saat uyudum kendimi zorlayıp. Sırtımda kemiklerimin altında müthiş bir ağrı başladı geçmiyor. Az az oluyordu. Yaki da yapıştırmak doğru değilmiş hamilelikte ne yapsam ki

Ben 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.

Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZ

Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarım 🫣🥴

Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.

Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallah 🤲
Yok canim o fiyata alma 189₺ di

Kızlar bende bundan aldım çok çok uyguna geldi
IMG_9317.png

Kızlar eşim ameliyat oldu ( kıl dönmesi) çok önemli bi ameliyat değil ama sonuçta hastane süreci insanı yıpratıyor. Aynı zamanda oğlum hastalandı 14 aylık bebe , sanırım ortakulak iltihabı geçiriyor hem ateşi var hemde kulağından fazlaca kulak kiri çıkıyor yarın sabah randevumuz götüreceğim. Allahtan kayınvalide yanımızda başka kimsemiz yok, ben bu halimle sabahtan eşimle hastanedeydim yeni geldim eve oda oğlum için aklım hep ondaydı. Şimdi de eşimi bırakmış oldum ama çok şükür iyi o. Sağlık ne büyük bi nimetmiş bir kez daha anladım

X