2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Amin inşallah 🤲🤲 Evet canım hastanedeyim geçen cumadan beri. İşlem olup olmayacağı kesin değilmiş canım, enfeksiyon vardı antibiyotikle onu düşürdüler, rahim kısalığı son ölçümde 35 mm ölçtüler uzamış sanırım. 27 mm ölçülmüştü ilk. Kısalık bi şekilde halledilir de su sızmasından şüpheleniliyor. Her gün ultrasonda kontrol ediliyor suyu iyi mi diye soruyorum yeterli diyorlar. Bi tane sorun yok ki kuzum.Bayram tatili olması kötü oldu benim için. Pazartesi bi gelse de perinatolog profa muayene olacağım burada herkesin duasına ihtiyacım var ..
Aklım bir yandan sende, hep dua ediyorum. Hem senin hem bizim, hepimiz için. Burada aynı yolda yürüyor, aynı son için korkuyor, heyecanlanıyor, hayallere dalıyoruz. Mutlu sonla bitsin inşallah sürecimiz🫶 Kimin derdi, hastalığı, çaresizliği varsa Rabbim yardım etsin, hepimize 🙏🏻

Benim de kırıldı 15. Haftamda flandım galiba o zamanlar. Hiç kanamam bişy olmadı diye gitmedim kontrole. sonrasındaki kontrollerde de gayet iyi çıktı herşey. O kadar hassas değiller zaten özellikle ilk 12 hafta bittikten sonra. Aşırı ağrı, kanama vs olmadığı taktirde endişeleneceğin bişy yok bence
Biz ne olur ne olmaz diye hastaneye gittik geldik. Serum takmak için uğraşıyorlar ultrason kapalı. Seninle aynı şeyleri söylediler. Pazartesi sabah randevum vardı zaten onu bekleyeceğim artık. Bebiş de hareketli olunca iyi hissediyorum şimdi ama ne kadar güvende olduğunu bilsem de içim sıkıldı açıkçası. Teşekkür ederim yanıtın için.

Selam kızlar 🙋🏼‍♀️ bebişlerinizin haraketlerini hissediyor musunuz? Ben 15+4 de bi seğirti hissettim bide dün gece 15+6 da hissettim ama ikisinde de tuvalete sıkışmıştım eminde olamadım

Biz ne olur ne olmaz diye hastaneye gittik geldik. Serum takmak için uğraşıyorlar ultrason kapalı. Seninle aynı şeyleri söylediler. Pazartesi sabah randevum vardı zaten onu bekleyeceğim artık. Bebiş de hareketli olunca iyi hissediyorum şimdi ama ne kadar güvende olduğunu bilsem de içim sıkıldı açıkçası. Teşekkür ederim yanıtın için.
Canını hiç sıkma doğrudan karın üstüne sert düşüm harici bebişe hiçbir şey olmaz diyor doktorlar. Amniyotik sıvısı düşündüğümüzden çok daha korunaklı annesi 😍❤️❤️

Aklım bir yandan sende, hep dua ediyorum. Hem senin hem bizim, hepimiz için. Burada aynı yolda yürüyor, aynı son için korkuyor, heyecanlanıyor, hayallere dalıyoruz. Mutlu sonla bitsin inşallah sürecimiz🫶 Kimin derdi, hastalığı, çaresizliği varsa Rabbim yardım etsin, hepimize 🙏🏻
Canım benim ağlarım şimdi 😔(bugün çok ağladım. Bebeğim etkilenmesin diye zor tutuyorum kendimi..) Dua ettiğin için çok teşekkür ederim öyle çok ihtiyacım var ki. iyi ki varsın 🤲

Ay benimde kaynanam herkese söylemiş herkes biliyordu bide işin kötüsü kız olabilir demiştik daha belli değil benim biliyorsunuz herkese kız demişler, eşimde hiç sevmez böyle şeylerin ulu orta konuşulmasını herkes konuştu eşim şok🤣
Biz dayanamadık 6. haftada ailelere hamileliğimizi söyledik ama dedik kimseye söylemeyin, hamileliğim biraz daha ilerlesin bebek büyüsün iyice tutunsun, ondan sonra biz söyleriz, hem nazar eden olmasın istedik hem de kendimiz hamilelik haberini insanlara vermek istedik. Ertesi gün benim kanamam oldu acile gittik Dr beni yatırdı önlem amaçlı düşük riskim var diye. Eşim kendi annesini getirdi refakatçi olarak benimki hasta diye. 1 hafta bizde durdu sağolsun. Ama o 1 hafta boyunca telefonu susmadı. Telefonda "Ben şu şehre geldim oğlanın yanına, bizim gelin hamile ama düşük tehlikesi var" diye her arayana söyledi, kendisini aramayanı kv aradı yine söyledi, sağır sultan bile duydu sağolsun 😂😂😂😂😂

Öyle iyi oluyor ki paylaşmak, destek bulmak hepiniz iyi ki varsınız 🙏🏻 Sağlıkla, huzurla bitsin süreçlerimiz inşallah 🙏🏻

Biz dayanamadık 6. haftada ailelere hamileliğimizi söyledik ama dedik kimseye söylemeyin, hamileliğim biraz daha ilerlesin bebek büyüsün iyice tutunsun, ondan sonra biz söyleriz, hem nazar eden olmasın istedik hem de kendimiz hamilelik haberini insanlara vermek istedik. Ertesi gün benim kanamam oldu acile gittik Dr beni yatırdı önlem amaçlı düşük riskim var diye. Eşim kendi annesini getirdi refakatçi olarak benimki hasta diye. 1 hafta bizde durdu sağolsun. Ama o 1 hafta boyunca telefonu susmadı. Telefonda "Ben şu şehre geldim oğlanın yanına, bizim gelin hamile ama düşük tehlikesi var" diye her arayana söyledi, kendisini aramayanı kv aradı yine söyledi, sağır sultan bile duydu sağolsun 😂😂😂😂😂
Ay Allahım 😕 böyle yapılınca hiçbişe diyesim gelmiyor benim ve kesinlikle bayram günü çok gezdik ve bu hamilelikte duyuldu ertesi gün eşimle de tartıştık kesinlikle nazar olduğunu düşünüyorum ve kurban da karnım daha da büyüyecek gezmeyeceğim bayram gezmesi inşallah

Aynı benim kayınvalide sanki onu okudum 🤣 aynı durumu bende yaşadım bizde hemen söylemeyi düşünmüyorduk 🤣

Ay Allahım 😕 böyle yapılınca hiçbişe diyesim gelmiyor benim ve kesinlikle bayram günü çok gezdik ve bu hamilelikte duyuldu ertesi gün eşimle de tartıştık kesinlikle nazar olduğunu düşünüyorum ve kurban da karnım daha da büyüyecek gezmeyeceğim bayram gezmesi inşallah
Allah nazarlardan belalardan kem gözlerden korusun inşallah önce bebeklerimizi sonra bizi 🙏🏼 açıkçası ben de kurbanda gezmek istemiyorum aşşşırı yoruldum bu bayram. Tüm vücudum şişti ödemeden yorgunluktan. Bi de 4 gün kadar köyde kaldık yerde yattım falan çok zordu benim için

Aynı benim kayınvalide sanki onu okudum 🤣 aynı durumu bende yaşadım bizde hemen söylemeyi düşünmüyorduk 🤣
Ama akıllandık canım 😂 bebeğin cinsiyeti belli oldu, telefonda hiç kimseye söylemedik, haberi biz vermek istediğimiz için, memlekete gidince söyledik ailelere. Tabi bayrama kadar kv veya görümce artık hangisiyse kendi taraftan akrabalarına söylemişler yine 😂😂😂

Ama akıllandık canım 😂 bebeğin cinsiyeti belli oldu, telefonda hiç kimseye söylemedik, haberi biz vermek istediğimiz için, memlekete gidince söyledik ailelere. Tabi bayrama kadar kv veya görümce artık hangisiyse kendi taraftan akrabalarına söylemişler yine 😂😂😂
Napalım yapacak birşey yok 😂 benimkiler de öyle eşim zaten çok heyecanlanıyor bi bakıyorum o da söylemiş ailesine çekmiş galiba 🤣

Allah nazarlardan belalardan kem gözlerden korusun inşallah önce bebeklerimizi sonra bizi 🙏🏼 açıkçası ben de kurbanda gezmek istemiyorum aşşşırı yoruldum bu bayram. Tüm vücudum şişti ödemeden yorgunluktan. Bi de 4 gün kadar köyde kaldık yerde yattım falan çok zordu benim için
Ya zaten dinimizde olan sıla I rahim bu değil bence ya bu bayram onu düşündüm, bi akraba botoks yaptırmış o konuşuldu mesela bi oturma da, dedim yok ya bizden Rabbimizin istediği bayram bu olamaz, kurban da gebeliği bahane edip bende bi kv leri görcem annemlere giderim yeterli

Ya zaten dinimizde olan sıla I rahim bu değil bence ya bu bayram onu düşündüm, bi akraba botoks yaptırmış o konuşuldu mesela bi oturma da, dedim yok ya bizden Rabbimizin istediği bayram bu olamaz, kurban da gebeliği bahane edip bende bi kv leri görcem annemlere giderim yeterli
Evet ya, bayramlar git gide saçma bi hal almaya başladı. Telefondan kumar oynayan mı ararsın, sırf dedikodu yapmak için gezenleri mi, çocuğunu ortalığa salıp asla ilgilenmeyen ebeveynleri mi... O sesten gürültüden gezmekten, araba koltuğu üzerinde ağrı çekip yorulmama ne gerek var, dediğin gibi anne babaları ziyaret eder evimde yatar dinlenir, eşimle vakit geçiririm çok daha iyi

Benim kv doğum konusu açılınca herkesin içinde gerine gerine "BİZ" normal doğum istiyoruz dedi. İnsanlar var diye bozmadım ama bir daha yaparsa ağzının payını vericem içimde kaldı çok sinirlendim.

X