Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de gün içerisinde değil de gece oluyor. Sağa sola dönmeye çalışırken karnıma sancı giriyor, başta korktum bebekle ilgili sandım. Sonra anladım gaz sancısı olduğunu. Artık öyle hissedince kalkıyorum hemen, dolaşıyorum
Evet canım benim de gece oluyor resmen karnım acıyor. Şişmiş gerilmiş balon gibi. derimin altı yaraymış gibi acıyor patlayacak gibi.

İçine yatağı oradan almadım, yataş ya da işbirden alırım diye düşündüm. Ocak anneleri grubunda onların da stoklarda olmadığını 1 ay teslimat süresi verdiklerini yazmışlar. Yarın gidip bakacağız Yataşa
Ben de işbirden beğendim onu alcm. Trendyolda var. Geçen ay oğluma da istedik 22 gün diyordu teslimat için ama bir haftada geldi.

Doktor daha yazmadı, inanılmaz gerildim. 24+4 üm ancak 26+1 gözüktü bebek, kilo biraz fazla mı acaba diye düşündük endişe ettik. Geçen hafta gitmiştim o zamandan beri 300+gram almış. Yani aslında doktor her şeyine normal iyi falan dedi ama işte insan endişeleniyor. Doğsa da sanırım bu endişe devam edecek. Detaylı ultrasonda da aslında biraz öndeydi doktor pek kilo almadığım için nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi bana sürekli ama korkuyorum şu an. Tsh da 3.39 çıktı. Kuzenim endokrin uzmanı yarın onun yanına da gideceğim ne olur ne olmaz diye. Teşekkür ederim yanıtınız için, bir nebze de olsa rahatladım inşallah doktorumuz da döner ve teyit eder en kısa zamanda. Öğleden sonra doğumda oluyormuş genelde, o yüzden uzun sürüyor dönmesi ama beklemek çok can sıkıcı. Önceden kürtaj ve kimyasal olunca da çok korkuyoruz. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla, tek avazda kucağımıza almayı nasip etsin.
öncelikle canım yine de dikkat etmeni söyleyecektir. karbonhidrat biraz kisarsan tabi daha iyi olur. değer sinir içinde ama üst sınıra yakın gibi ama sınırlar içinde merak etme. tiroit için ilaç verebilir yaklaşımına bağlı bazı dolar 2.5 üstüne bazı doktorlar 4 üzerine ilaç veriyor. Bende seker de var insülin de tiroit ilacı da kullanıyorum. tansiyon ilacı da. korkman xok normal başta ben de böyle nasıl olacak diye korkuyordum. kurallara uzunca problem olmuyor canım. Sen stres yapma en önemlisi o

İnan gerek yok. Çocuk küçük oluyor odada büyümüyor. Ben boşuna yaptırmıştım. Bir yatak eşyaları için dolap yeterli. Ben de bir park yatak alacam sadece.
Ben kiradayim şu anda odası da büyük ama şimdi ilerde ne çıkar eve ne zaman geçeriz bilmediğim için park yatak en iyisi dolap hali ve perde alicam

öncelikle canım yine de dikkat etmeni söyleyecektir. karbonhidrat biraz kisarsan tabi daha iyi olur. değer sinir içinde ama üst sınıra yakın gibi ama sınırlar içinde merak etme. tiroit için ilaç verebilir yaklaşımına bağlı bazı dolar 2.5 üstüne bazı doktorlar 4 üzerine ilaç veriyor. Bende seker de var insülin de tiroit ilacı da kullanıyorum. tansiyon ilacı da. korkman xok normal başta ben de böyle nasıl olacak diye korkuyordum. kurallara uzunca problem olmuyor canım. Sen stres yapma en önemlisi o
Çok teşekkürler yeniden. Yazdi doktorum, normal sınırlar içinde endişe etmeyin sadece kilo almış dedi. Yani insan stres yapmadan edemiyor ama çok şükür sıkıntı yok dedi. Endokrine de gideceğim ne olur ne olmaz. O da gitmeden baksa rahat ederim. Çok sagolun Allah size de tüm hamilelere de sağlık versin 🙏🏿🧿💙❣️

İçine yatağı oradan almadım, yataş ya da işbirden alırım diye düşündüm. Ocak anneleri grubunda onların da stoklarda olmadığını 1 ay teslimat süresi verdiklerini yazmışlar. Yarın gidip bakacağız Yataşa
Ben yatastan aldım hemen geldi canım 3 hafta falan oldu

FL : 42/ 24 yazıyor kaç oluyor onu çarpıp bölüyorlardı bişeylere ama 😅
42yi 7ile çarpıyosun 294mm oluyo o da 29cm ediyo kaçıncı haftada böyle çıktı

Kızlar benim bebe mesaneme vurmaya başladı ya sizinde öyle mi birden tuvaletim gelmiş gibi oluyor 🤭😂
Ay benimki de öyle özellikle dışardayken vurduğunda aniden altıma etcek gibi oluyorum makat pozisyonundaydı benimki ayaklar hep aşağıyı tekmeler halde 😅

Ay benimki de öyle özellikle dışardayken vurduğunda aniden altıma etcek gibi oluyorum makat pozisyonundaydı benimki ayaklar hep aşağıyı tekmeler halde 😅
Gerçekten dışarıdayken birde sıkışık olsam altıma kacirabilirim 🤭

23+0 da böyle çıktı. Demek böyle hesaplanıyor. Bunu da öğrendik çok şükür 😅 teşekkür ederim

Tecrübeli annelerim beni aydınlatabilir misiniz bu alt açma konusunda. Silinebilir almak daha mantıklı ve sürdürülebilir değil mi? Diğer kullan-at olanları dışarısı için mi? Şifonyer düzeni reelslerinde onların da çok fazla yer kapladığını görüyorum. Evde de mi o kullan-at olanlardan kullanılıyor? Daha mı pratik? Diğerini kirletince temizleyecek kadar bile vaktimiz mi olmayacak😰Eki Görüntüle 3497257 Eki Görüntüle 3497258
Normal alt açma yatağı almıştım. İlk zamanlar içinde üstüne kullan-at olanı seriodum. Büyüdüler mi azcık zamansız yapmıyor yada taşırmıolardı. Gene aynısını yapcam bunda da

Ben de benek arabası bakmaya başladım pahalı bir şey asla almak istemiyorum. Cybex falan çok güzel ama yazık. Her gün kullanılan bir araç olmayacak benim için. Kraft bakarız belki. Eşim işi için yırt dışına çıkıyor genelde. Ordan denk getirsek iyi olur. Sanırım travel almam onlar çok ağır oluyormuş. Zaten poşeti 7-8 aya kadar kullanacak kaç kez dışarı çıkarız ki o zamana kadar. Muhtemelen ayrı ayrı alırım. Yatak olayı da caploonbaa gözüme ilişti. kasım indirimleri ufaktan başladı. Bekleyip bu ay hallederim onları da. Kamerayı da xiaomi aldık belki ilaveten telsiz alırım belki de sürekli açık duracak tablet. Bu ay şampuan krem yağ dışında hallederim. Kozmetik en son. Son kullanma tarihlerinden dolayı sona bırkacm. Giysi ıvır zıvır tamam. Sadece yatak şifonyer araba kaldı🤗
bugün 2 3 mağaza gezdim bebek arabası için. Prego venüs modelinde karar kıldım. 12 bin lira puset ile birlikte. Çok rahat kapatıp açılıyor. Az yer kaplıyor. İçi çok geniş rahatça döne döne yatar. Ama almadım daha. Kasım indiriminden belki düşüş olur bu ay içinde takipte kalıcam. Bi göz gezdirin isterseniz.

X