2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Çok teşekkür ederim dayanamayacak olursam ben de alayım.

Merhaba kızlar İyi bayramlar Ben yoktum buralarda eşim izinli olunca vakit bulamıyorum. 2 gün üst üste bol yürümeli gezmelerim oldu hamileliğin başından beri başlayan uzun süre yürüdükten sonra kalçama vuran bir ağrı vardı tüm bacağımı etkileyen adım atamıyacak dereceye geliyordum. 2 gün gezerken artık acıdan yolun kenarında kalıp ağladığımı da görmüş oldum o kadar kötüydü genelde uzun yürüyüş sonrası oturup kalktıktan sonra başlıyor dün öğrendim ki siyatik bu ağrıya sebeb oluyormuş varmı yaşayan daha önce ?

Ben de de basladı pilatese baslamam lazım geri

İyi mi geliyor ben ne yapıcam hiç bilmiyorum egzersizler var ama hamilelik de sıkıntı olur mu bilmiyorum doktor randevusuna kadar bekliyim dedim
Benimde salı günü randevu ozaman sorarım artık baslayayımmı die. Gecen sefer 12 de pilates guruyus herşeye basla demişti bu sefer demedi biraz ense kalınlıgı telaşı oldu die mi acab.

Benimde salı günü randevu ozaman sorarım artık baslayayımmı die. Gecen sefer 12 de pilates guruyus herşeye basla demişti bu sefer demedi biraz ense kalınlıgı telaşı oldu die mi acab.
Sanmam canım 20 . Haftam hala öyle bişey diyen olmadı Bir çok hasta oluyor kime ne diyip ne demediklerini unutuyolat arada hatırlatmak lazım

Sanmam canım 20 . Haftam hala öyle bişey diyen olmadı Bir çok hasta oluyor kime ne diyip ne demediklerini unutuyolat arada hatırlatmak lazım
Ay şaka gibi 20 oldunuz siz yol yarılandı nedense 20 den sonrası hep çabuk geçiyor önceki hamileliğimde öyle hissetmiştim geri sayım gibi oluyor ya

Bu bayram en sinir olduğum şey bebişin kız olduğunu öğrenen insanların lafı oldu cümle şöyle başlıyor : olsun sağlıklı olsunda. (Pardon da olsun ne demek yani?)
Öyle diyenlerin ağzınısa kolumu sokarım diyeceksin bak Bi daha diyorlar mı. Ayyy sinir oldum olsun ne demek ya illa erkek mi olacak

Öyle diyenlerin ağzınısa kolumu sokarım diyeceksin bak Bi daha diyorlar mı. Ayyy sinir oldum olsun ne demek ya illa erkek mi olacak
Erkek olunca da kına yakarlar bi taraflarına afedersin çok gördüm önceki ölen çocuğum erkekti millette bi kutlama görme yani sinir krizi geçirirsin ha bir de kız olunca dedikleri bi laf daha var kimseye söz vermeyin sizin kızı bizim oğlana alıcaz lafları var ama eşim tabiki o lafları geri yedirdi o söyleyen kişilere hala bu tipte insanların olması ne acı

Gecen hafta esimle uyandık ikimizin de bir ayağında kına yakılıydı sebebini anlamadık hiç yıkadık sildik gecmedi 3 4 gun kaldi

Ay kızlar ben de iki gündür akşamları kalp atışı gibi bişiler hissediyorum elimi koyunca bugün de kahvaltıdan sonra içimde çok garip bişi oldu lömp diye 17 ye yeni girdik bebiş hareketleri olabilir mi

Ben bu bayramı hamile gobegimi saklayarak bitirdim. Kurbanda süpriz yapmayı dusunuyprum
Hahaha bende öyle gezdim çeke çeke bir hal oldum kimse görmesin die birtek ailem biliyor komşular felan bilmiyor

Evet canım bebiş hareketleri
Dün akşam kucağıma oğlanı aldım yemekten sonra içimde sanki birşey kaydı hemen kucağımdan indirdim ara sıra alır oldum bensizde durmuyor bakalım nasıl olucak yarın birde ise gidicem tatil bitti hazırlık yapicaz günün bitmesi için dua edicem artık yedi ayına kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasip olucakmi

İtiraf et bu sen misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…