Çok teşekkür ederimEvet hap. Cok bulantım oldugunda 2 tane aksamdan. Standartsa 1 tane. Daha da artarsa sabah ve öğlen de alınıp 4 tane olabiliyor. Genelde kriterim kusturmasın üstüne. Sabahları idare ediyor ama aksamları geri gelebiliyor bulantın genelde bikaç gündür azaldı ara ara atak oluyor bende bikaç gündür denıyorum içmeden duruyorum
Ben de de basladı pilatese baslamam lazım geriMerhaba kızlar İyi bayramlarBen yoktum buralarda eşim izinli olunca vakit bulamıyorum. 2 gün üst üste bol yürümeli gezmelerim oldu hamileliğin başından beri başlayan uzun süre yürüdükten sonra kalçama vuran bir ağrı vardı tüm bacağımı etkileyen adım atamıyacak dereceye geliyordum. 2 gün gezerken artık acıdan yolun kenarında kalıp ağladığımı da görmüş oldum o kadar kötüydü genelde uzun yürüyüş sonrası oturup kalktıktan sonra başlıyor dün öğrendim ki siyatik bu ağrıya sebeb oluyormuş varmı yaşayan daha önce ?
İyi mi geliyor ben ne yapıcam hiç bilmiyorum egzersizler var ama hamilelik de sıkıntı olur mu bilmiyorum doktor randevusuna kadar bekliyim dedimBen de de basladı pilatese baslamam lazım geri
Benimde salı günü randevu ozaman sorarım artık baslayayımmı die. Gecen sefer 12 de pilates guruyus herşeye basla demişti bu sefer demedi biraz ense kalınlıgı telaşı oldu die mi acab.İyi mi geliyor ben ne yapıcam hiç bilmiyorum egzersizler var ama hamilelik de sıkıntı olur mu bilmiyorum doktor randevusuna kadar bekliyim dedim
Sanmam canım 20 . Haftam hala öyle bişey diyen olmadıBenimde salı günü randevu ozaman sorarım artık baslayayımmı die. Gecen sefer 12 de pilates guruyus herşeye basla demişti bu sefer demedi biraz ense kalınlıgı telaşı oldu die mi acab.
Ay şaka gibi 20 oldunuz siz yol yarılandıSanmam canım 20 . Haftam hala öyle bişey diyen olmadıBir çok hasta oluyor kime ne diyip ne demediklerini unutuyolat arada hatırlatmak lazım
Evet yaa gün içinde sürekli düşününce geçmiyor gibi ama geriye dönük düşününce koca 4-5 ay geçti gitti şaka gibi.Ay şaka gibi 20 oldunuz siz yol yarılandınedense 20 den sonrası hep çabuk geçiyor önceki hamileliğimde öyle hissetmiştim geri sayım gibi oluyor ya
Hayırlı olsun gözün aydın cnmSelam kızlar bebiṣim kızmıṣ16 haftalık yeni öğrendim
Hayırlı olsun canımmmSelam kızlar bebiṣim kızmıṣ16 haftalık yeni öğrendim
Öyle diyenlerin ağzınısa kolumu sokarım diyeceksin bak Bi daha diyorlar mı. Ayyy sinir oldum olsun ne demek ya illa erkek mi olacakBu bayram en sinir olduğum şey bebişin kız olduğunu öğrenen insanların lafı oldu cümle şöyle başlıyor : olsun sağlıklı olsunda. (Pardon da olsun ne demek yani?)
Erkek olunca da kına yakarlar bi taraflarına afedersin çok gördüm önceki ölen çocuğum erkekti millette bi kutlama görme yani sinir krizi geçirirsin ha bir de kız olunca dedikleri bi laf daha var kimseye söz vermeyin sizin kızı bizim oğlana alıcaz lafları var ama eşim tabiki o lafları geri yedirdi o söyleyen kişilere hala bu tipte insanların olması ne acıÖyle diyenlerin ağzınısa kolumu sokarım diyeceksin bak Bi daha diyorlar mı. Ayyy sinir oldum olsun ne demek ya illa erkek mi olacak
Evet canım bebiş hareketleriAy kızlar ben de iki gündür akşamları kalp atışı gibi bişiler hissediyorum elimi koyunca bugün de kahvaltıdan sonra içimde çok garip bişi oldu lömp diye17 ye yeni girdik bebiş hareketleri olabilir mi
Hahaha bende öyle gezdim çeke çeke bir hal oldum kimse görmesin die birtek ailem biliyor komşular felan bilmiyorBen bu bayramı hamile gobegimi saklayarak bitirdim. Kurbanda süpriz yapmayı dusunuyprum
Dün akşam kucağıma oğlanı aldım yemekten sonra içimde sanki birşey kaydı hemen kucağımdan indirdim ara sıra alır oldum bensizde durmuyor bakalım nasıl olucak yarın birde ise gidicem tatil bitti hazırlık yapicaz günün bitmesi için dua edicem artık yedi ayına kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasip olucakmiEvet canım bebiş hareketleri
Bebeiş dusunuyomusun falan die soruyolar arada tabi ama hatta cok zatıf gorduler bu bayram beni süzülmüşsğn kendine bakmamıssınHahaha bende öyle gezdim çeke çeke bir hal oldum kimse görmesin die birtek ailem biliyor komşular felan bilmiyor
Dün akşam kucağıma oğlanı aldım yemekten sonra içimde sanki birşey kaydı hemen kucağımdan indirdim ara sıra alır oldum bensizde durmuyor bakalım nasıl olucak yarın birde ise gidicem tatil bitti hazırlık yapicaz günün bitmesi için dua edicem artık yedi ayına kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasip olucakmi