- 24 Aralık 2019
- 417
- 380
- 30
1 saat sonra düşüyor.ben 5 saat sonra yine verdim gece yukselmedi o sayede38i görürsem veririm ben de ne kadar sürede düştü peki ateşi bi daha yükseliyo mu gece uyumıcam ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat sonra düşüyor.ben 5 saat sonra yine verdim gece yukselmedi o sayede38i görürsem veririm ben de ne kadar sürede düştü peki ateşi bi daha yükseliyo mu gece uyumıcam ona göre
İnşaallah güzel haberlerini bekliyoruzhâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorum prematürelerde değer düşük olabiliyor dediler ama bi yandan da nedenini öğrenmek istiyorlar. inşallah her şey yolundadır rahatça evimize gideriz
Çok sağol sabah 9 buçukta olduk aşıyı hala bi şey yok ateşsiz atlatcaz galiba şükür1 saat sonra düşüyor.ben 5 saat sonra yine verdim gece yukselmedi o sayede
Canım nasıl oldunuz var mı bir gelişme? İnşallah her şey yolundadırhâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorum prematürelerde değer düşük olabiliyor dediler ama bi yandan da nedenini öğrenmek istiyorlar. inşallah her şey yolundadır rahatça evimize gideriz
Bana da öyle geldi sabah kakasinda da sariydi ama içinde 1 minik damla kirmizi vardiCanım bi doktora götür istersen ya da düzenli bir doktorunuz varsa fotoğrafını at bence, fazla yeşil geldi bana. Benimki de yapıyor ama böyle açık yeşil değil
Enfeksiyon olmasın bir doktora görününArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapardı ama bugün iyice koyulasti ve bütün gün yeşil kaka yapti korkmaya başladım bileniniz varmi resim ekliyorum
Kan olunca alerji oluyor genelde. Bebekte aşırı huysuzluk var mıBana da öyle geldi sabah kakasinda da sariydi ama içinde 1 minik damla kirmizi vardi
Insallah canim ben de 9 10 gibi asi yaptirdim 7 de baslamisti atesi sen yine kontrol etÇok sağol sabah 9 buçukta olduk aşıyı hala bi şey yok ateşsiz atlatcaz galiba şükür
olabilir bilmiyoruz hala nedenini. hepsi o kadar üst üste geldi ki sebebi tam anlaşılmıyor. yarın tekrar hastaneye gidicez hematoloji doktoruyla görüşücez sonuçlarıAşıya bağlı olduğu kesin mi belki dediğin gibi çok ağlamaktan mı oldu acaba
bugün akşama doğru ancak geldik eve. 4 kere kan aldılar toplam ama sonuç söylemediler yarın hematoloji doktoru olacakmış onunla görüşeceğiz sabah inşallah. bebeğim biraz daha kendine geldi. aşıdan sonraki o halsizlik biraz kayboldu çok şükür ama kansızlığın nedeni ne gerçekten anlamıyorum :/Canım nasıl oldunuz var mı bir gelişme? İnşallah her şey yolundadır
Csnım bizde bugün olduk aşıyı sabah 10 da ateşi çıkmadı ama dediğin gibi çok çok sakinn emiyor geri uyuyor bi kere kucak istedi o kadar. Yani normal sanırımaaa çok sağol canım bunu dediğin için içim rahatladı. ben de diyorum aşıdan sonra bebekler huzursuz olur ağlar bizimki neden böyle : ( çıtı çıkmıyor öylece uyuyor ya çok sakin
Normal ya benimkide yapiyie böyleArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapardı ama bugün iyice koyulasti ve bütün gün yeşil kaka yapti korkmaya başladım bileniniz varmi resim ekliyorum
O kırmızı sıkıntı işteBana da öyle geldi sabah kakasinda da sariydi ama içinde 1 minik damla kirmizi vardi
Burnu falan tıkalı olabilir mi? Nefes alamıyorsa?bugün akşama doğru ancak geldik eve. 4 kere kan aldılar toplam ama sonuç söylemediler yarın hematoloji doktoru olacakmış onunla görüşeceğiz sabah inşallah. bebeğim biraz daha kendine geldi. aşıdan sonraki o halsizlik biraz kayboldu çok şükür ama kansızlığın nedeni ne gerçekten anlamıyorum :/