2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
hâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorum 😔 prematürelerde değer düşük olabiliyor dediler ama bi yandan da nedenini öğrenmek istiyorlar. inşallah her şey yolundadır rahatça evimize gideriz
İnşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

hâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorum 😔 prematürelerde değer düşük olabiliyor dediler ama bi yandan da nedenini öğrenmek istiyorlar. inşallah her şey yolundadır rahatça evimize gideriz
Canım nasıl oldunuz var mı bir gelişme? İnşallah her şey yolundadır 🙏

Canım bi doktora götür istersen ya da düzenli bir doktorunuz varsa fotoğrafını at bence, fazla yeşil geldi bana. Benimki de yapıyor ama böyle açık yeşil değil
Bana da öyle geldi sabah kakasinda da sariydi ama içinde 1 minik damla kirmizi vardi

Canım nasıl oldunuz var mı bir gelişme? İnşallah her şey yolundadır 🙏
bugün akşama doğru ancak geldik eve. 4 kere kan aldılar toplam ama sonuç söylemediler 😔 yarın hematoloji doktoru olacakmış onunla görüşeceğiz sabah inşallah. bebeğim biraz daha kendine geldi. aşıdan sonraki o halsizlik biraz kayboldu çok şükür ama kansızlığın nedeni ne gerçekten anlamıyorum :/

aaa çok sağol canım bunu dediğin için 🥲 içim rahatladı. ben de diyorum aşıdan sonra bebekler huzursuz olur ağlar bizimki neden böyle : ( çıtı çıkmıyor öylece uyuyor ya çok sakin
Csnım bizde bugün olduk aşıyı sabah 10 da ateşi çıkmadı ama dediğin gibi çok çok sakinn emiyor geri uyuyor bi kere kucak istedi o kadar. Yani normal sanırım 🙏🏻

bugün akşama doğru ancak geldik eve. 4 kere kan aldılar toplam ama sonuç söylemediler 😔 yarın hematoloji doktoru olacakmış onunla görüşeceğiz sabah inşallah. bebeğim biraz daha kendine geldi. aşıdan sonraki o halsizlik biraz kayboldu çok şükür ama kansızlığın nedeni ne gerçekten anlamıyorum :/
Burnu falan tıkalı olabilir mi? Nefes alamıyorsa?

Kızlar benim 40im çıktı. Kanamam da bitti. Ama devamlı kilodumu ıslatan beyaz, sarı bir akıntı var. Çok fazla oluyor. Bu nedir? Size de oluyor mu? Normal mi?

X