- 24 Kasım 2021
- 5.061
- 6.295
- 31
100 de 100 aynı görüşteyim bu kadar olurEvet ya, bayramlar git gide saçma bi hal almaya başladı. Telefondan kumar oynayan mı ararsın, sırf dedikodu yapmak için gezenleri mi, çocuğunu ortalığa salıp asla ilgilenmeyen ebeveynleri mi... O sesten gürültüden gezmekten, araba koltuğu üzerinde ağrı çekip yorulmama ne gerek var, dediğin gibi anne babaları ziyaret eder evimde yatar dinlenir, eşimle vakit geçiririm çok daha iyi
Evet ya, bayramlar git gide saçma bi hal almaya başladı. Telefondan kumar oynayan mı ararsın, sırf dedikodu yapmak için gezenleri mi, çocuğunu ortalığa salıp asla ilgilenmeyen ebeveynleri mi... O sesten gürültüden gezmekten, araba koltuğu üzerinde ağrı çekip yorulmama ne gerek var, dediğin gibi anne babaları ziyaret eder evimde yatar dinlenir, eşimle vakit geçiririm çok daha iyi
Çok doğru bir karar benceBiz kaynanam ve annem dışında kimseye gitmedik valla gidip gezdik birazdedik bebek olunca bebek kendine geldi etti derken bi süre gezemicez havalarda iyiyken dolaşalım
Hamilelikte evrensel bir sorunu deneyimlemişiz anlaşılan100 de 100 aynı görüşteyim bu kadar olur
Ben duphalacla bile cozemıyorum. Herhangi bi gıdanın cozebilecegine olan inancım tükendiKızlar yeşil çağla çiğ badem kabızlığa hamilelikte çok iyi geliyormuş iki üç gündür yiyorum inanılmaz şekilde tuvalete çıkmaya başladım pazarlarda var mutlaka deneyin derim
Duphalac bana iyi geldi ya ondan da kullandım iki gün baya rahatlattı beni sonra da bu çağla muhabbetini duydum aldım Buda baya iyi geldi hatta ilaçtan daha iyi geldi diyebilirim sadece gaz muhabbetini çözemiyorum ne yaparsam yapayım çok gaz var ve karnım ağrıyorBen duphalacla bile cozemıyorum. Herhangi bi gıdanın cozebilecegine olan inancım tükendi
Yüne de deniyim ya nolcak faydalı bişey sonucta. Magnesi calsi olayını deniycem artık olmazsa.Duphalac bana iyi geldi ya ondan da kullandım iki gün baya rahatlattı beni sonra da bu çağla muhabbetini duydum aldım Buda baya iyi geldi hatta ilaçtan daha iyi geldi diyebilirim sadece gaz muhabbetini çözemiyorum ne yaparsam yapayım çok gaz var ve karnım ağrıyor
Önceki hamileliğimde onu kullanmıştım ben o da işe yarıyor ama onu içmesi bana zor geldi toz ya o yüzden bişeye karıştırınca bile tadı kötü oluyorYüne de deniyim ya nolcak faydalı bişey sonucta. Magnesi calsi olayını deniycem artık olmazsa.
Merhabalar kızlar bende Eylül annesi olacağım inşallah cinsiyetimiz kız sizce alışveriş için erken mi ve sizin listenizde ne var bebişler kış bebeği olacağı için tecrübeli annelerden fikir almak istedim
Doktorum banada 21. haftalarda detaylı ultrasonu önerdi. Şuan 19+3 üm. 24 nisanda randevum var o zaman detaylı ultrason için bir doktor önerecek randevu alacağız 21. haftalaraKızlar detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz. Yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Bu arada ben evden çalışıyorum. Doğum iznine ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz kızlar bana bi fikir verin.Kızlar detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz. Yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?