Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_7055.png
    IMG_7055.png
    181,9 KB · Görüntüleme: 6
Selam kızlarrr 🥰 Geçen buzdolabı ve çamaşır makinesini temizlemiştim. Bugün komple evi sil süpür banyoyu komple çamaşır sularıyla temizle et baya bi uğraştım. Yarın da bulaşık makinesinin içini temizlicem inş terapi zamanı yaptım resmen kendime. Cumartesi de mutfak dolaplarının içlerine girmeyi düşünüyorum 🤔 Doğumu yaklaşan kadın dip köşe temizlermiş ya hep o aklıma geliyor temizlik yaparken doğurmasam bari yarın bi gün 😂😂 dün çikolatalı kek yaptım kızıma ağzına sürmedi sıpa 😂😂 psikolojik buhranını bu şekil atıyorum 🥲 7 Kasımda şeker bakılacak stresten düşündükçe deli oluyorum. Millet hamileyken doktor randevusunu iple çeker ben stres yapıyorum 🫨
Valla ellerinize kollarınıza sağlık! Ben hamilelikle birlikte iyice tembel oldum sanırım ilk gebelik olunca insan daha korkak oluyor. Annem de bana 8 aylık hamileyken merdivenle tüm evin dolaplarını silmiş😅 bana kızıyor senin içinden geliyor bu tembellik hamilelikten değil diye😅😅

Selam kızlarrr 🥰 Geçen buzdolabı ve çamaşır makinesini temizlemiştim. Bugün komple evi sil süpür banyoyu komple çamaşır sularıyla temizle et baya bi uğraştım. Yarın da bulaşık makinesinin içini temizlicem inş terapi zamanı yaptım resmen kendime. Cumartesi de mutfak dolaplarının içlerine girmeyi düşünüyorum 🤔 Doğumu yaklaşan kadın dip köşe temizlermiş ya hep o aklıma geliyor temizlik yaparken doğurmasam bari yarın bi gün 😂😂 dün çikolatalı kek yaptım kızıma ağzına sürmedi sıpa 😂😂 psikolojik buhranını bu şekil atıyorum 🥲 7 Kasımda şeker bakılacak stresten düşündükçe deli oluyorum. Millet hamileyken doktor randevusunu iple çeker ben stres yapıyorum 🫨
sende şekerin ne işi var canım benim hiç kalmamıştır bir de olsa hissedersin yemek yedikten sonra beynin uyuşuyor seker varsa.

terapiler güzelmiş bizim evi götürüyor valla arkadaş kahvaltıya gelecekti dedim ben evde sıkıldım. dışarıda yapalım cunku evi toplayamam 🤣🤣🤣

X