Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah simdiden hayırlı ömürlü olsun 🤗🥰

Cnm bende gecen siparis verdim.410 tl den az ,1070 tl den fazla sipariş verdirtmedi.bilmiyorum öyle mi ilerliyor.sepet tutarına vergiyi de eklediler.suan havalimaninda uçuş bekliyormus☺️

Benim de 11 Ocak normal tarihimiz ama Dr gecen bana 2 si 3 ü gibi aliriz dedi.sezaryen bnm.
Bende alayım canım birkaç bişey alayım diyorum çok teşekkür ederim 🥰

Kızlar eşim ameliyat oldu ( kıl dönmesi) çok önemli bi ameliyat değil ama sonuçta hastane süreci insanı yıpratıyor. Aynı zamanda oğlum hastalandı 14 aylık bebe , sanırım ortakulak iltihabı geçiriyor hem ateşi var hemde kulağından fazlaca kulak kiri çıkıyor yarın sabah randevumuz götüreceğim. Allahtan kayınvalide yanımızda başka kimsemiz yok, ben bu halimle sabahtan eşimle hastanedeydim yeni geldim eve oda oğlum için aklım hep ondaydı. Şimdi de eşimi bırakmış oldum ama çok şükür iyi o. Sağlık ne büyük bi nimetmiş bir kez daha anladım
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allahım şifa versin hem yavruna hem eşine 🤲🏻

Kızlar eşim ameliyat oldu ( kıl dönmesi) çok önemli bi ameliyat değil ama sonuçta hastane süreci insanı yıpratıyor. Aynı zamanda oğlum hastalandı 14 aylık bebe , sanırım ortakulak iltihabı geçiriyor hem ateşi var hemde kulağından fazlaca kulak kiri çıkıyor yarın sabah randevumuz götüreceğim. Allahtan kayınvalide yanımızda başka kimsemiz yok, ben bu halimle sabahtan eşimle hastanedeydim yeni geldim eve oda oğlum için aklım hep ondaydı. Şimdi de eşimi bırakmış oldum ama çok şükür iyi o. Sağlık ne büyük bi nimetmiş bir kez daha anladım
Çok geçmiş olsun. Hem çocuk hem hamilelik, üzerine bir de eş hasta olunca eminim çok zor oluyordur. Benim konforlu bir hamilelik sürecim var yardım edenim çok. Ama ben bile bazen perişan hissediyorum. Allah kolaylık versin.

Merhaba, uçuk için doktorunuz herhangi bir krem vs önermiş miydi? Benim de dudağımda iki farklı yerde birden çıktı ve dudağım kocaman oldu, çok da acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde antiviral kremlerden kullanırdım ama şimdi bebeği riske atacak birsey yapmak istemiyorum.
Çay ağacı yağı sürdüm bir iki damla 2 günde yok olmuştu canım uçuk

Anaaa geçen sene bile daha pahalı aldım pess , kızlar koşun buna 😄
Ya buna bende baktım 1199 TL görünüyor
Galiba bitmiş ama Oioi indirimi geçen ayda olmuştu Sachane'de. Yine olacaktır. Bir de uygulamasını indirip kendi uygulamasından da takip edebilirsiniz. Ben indirim bittikten sonra kendi uygulamasında görüp almıştım aynı gün.

Çok geçmiş olsun, Rabbim kolaylıklar versin 🤲

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sağlık tan önemli birşey yok gerçekten her halimize şükür

İndirimli bişey göremedim ben şuan 😤

Ya ben sabah aldım canım tükendiği için indirim kalkıyor bence
Ayy bende üzüldüm 😔keşke haberimiz olsaydi
Çok Geçmiş olsun aman dikkat edin orta kulak iltihabı çok kötü oluyor.
Bende alayım canım birkaç bişey alayım diyorum çok teşekkür ederim 🥰
Rica ederim cnm.aynen uygun şeyler var. bnm siparişler Türkiye ye giriş yapmış görünüyor.kac günde gelecek bakalim

Kızlar Hb da defactoda indrimlere ek 900 tl ye 300 tl kupon var anlık gelip gidiyor bebişe 2 tulum yakaladım ben😁

Eklentiler

• IMG_9772.png
    IMG_9772.png
    217 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9773.png
    IMG_9773.png
    221 KB · Görüntüleme: 22
Galiba bitmiş ama Oioi indirimi geçen ayda olmuştu Sachane'de. Yine olacaktır. Bir de uygulamasını indirip kendi uygulamasından da takip edebilirsiniz. Ben indirim bittikten sonra kendi uygulamasında görüp almıştım aynı gün.
Aynen canım saçhaneden aldım bu püre olan indirime girerse iki tane alın diş çıkınca yırtılma oluyormuş

Ayy bende üzüldüm 😔keşke haberimiz olsaydi

Çok Geçmiş olsun aman dikkat edin orta kulak iltihabı çok kötü oluyor.

Rica ederim cnm.aynen uygun şeyler var. bnm siparişler Türkiye ye giriş yapmış görünüyor.kac günde gelecek bakalim
Keşke atmasaydım ama yine olursa hemen haber edeceğim bime de geldi ordan bile daha ucuz

O zaman Alanyalı bi gelin şart sanada banada 😂😂
Valla ya alanyali ya da kasap 🤣 etobur çünkü bi insan bu kadar dedesine çeker
Philips avent hepsiburadada %50 indirime başlamış kızlar, biberon için bu markadan öneriniz var mı? gerçek indirim mi bilmiyorum ama.
Bende simdi biberon ucu ve suluk aldim gercek indirim canim ben ilk bebegimde de bu markayi tercih ettim ama replika cikmiş saticiya dikkat et
Ben 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.

Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZ

Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarım 🫣🥴

Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.

Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallah 🤲
Ay vallahi arabalardan barbielere geçiş yapcam bi de ben🤣
Sirt ağrısından bayılacak gibiyim hatta öyle bir iki saat uyudum kendimi zorlayıp. Sırtımda kemiklerimin altında müthiş bir ağrı başladı geçmiyor. Az az oluyordu. Yaki da yapıştırmak doğru değilmiş hamilelikte ne yapsam ki
Canim yelek giy sürekli sirtina havluyu ütüleyip koydur eşine sicak tut sirtini bende ayniyim🤦🏻‍♀️gece eşimi uyandiriyorum masaj yap diye
Gecmis olsun ikisine de canim bebişin ciddi bişeyi yoktur inşaallah🙏

Kizlar uygun fiyatli ana kucagi denk gelirseniz beni etiketleyin allah rizasi icin🤣

X