Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli annelerim beni aydınlatabilir misiniz bu alt açma konusunda. Silinebilir almak daha mantıklı ve sürdürülebilir değil mi? Diğer kullan-at olanları dışarısı için mi? Şifonyer düzeni reelslerinde onların da çok fazla yer kapladığını görüyorum. Evde de mi o kullan-at olanlardan kullanılıyor? Daha mı pratik? Diğerini kirletince temizleyecek kadar bile vaktimiz mi olmayacak😰
IMG_2865.png
IMG_2864.png

Tecrübeli annelerim beni aydınlatabilir misiniz bu alt açma konusunda. Silinebilir almak daha mantıklı ve sürdürülebilir değil mi? Diğer kullan-at olanları dışarısı için mi? Şifonyer düzeni reelslerinde onların da çok fazla yer kapladığını görüyorum. Evde de mi o kullan-at olanlardan kullanılıyor? Daha mı pratik? Diğerini kirletince temizleyecek kadar bile vaktimiz mi olmayacak😰Eki Görüntüle 3497257 Eki Görüntüle 3497258
İlk oğlumda kullan at aldım diğeri silinebilir olması güzel ama ben yine kullan atan alacağım zaten belli bir süre sonra kirlenmemişti bi tanesini baya kullandığım dönemler de olmuştu her gün yada her bez değişiminde kirlenmemişti öyle aşırı tüketilen bir ürün olmadı bizim için ben yine bunu tercih ederim 2 çocukla sıfır destek olunca tek başıma , hayatımı kolaylaştıracak ürünleri tercih ederim çünkü sezeryan olduktan sonra ben 1 ay zor toparlandım yine öyle olacaktır ne pratikse onu alıcam

Doktor daha yazmadı, inanılmaz gerildim. 24+4 üm ancak 26+1 gözüktü bebek, kilo biraz fazla mı acaba diye düşündük endişe ettik. Geçen hafta gitmiştim o zamandan beri 300+gram almış. Yani aslında doktor her şeyine normal iyi falan dedi ama işte insan endişeleniyor. Doğsa da sanırım bu endişe devam edecek. Detaylı ultrasonda da aslında biraz öndeydi doktor pek kilo almadığım için nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi bana sürekli ama korkuyorum şu an. Tsh da 3.39 çıktı. Kuzenim endokrin uzmanı yarın onun yanına da gideceğim ne olur ne olmaz diye. Teşekkür ederim yanıtınız için, bir nebze de olsa rahatladım inşallah doktorumuz da döner ve teyit eder en kısa zamanda. Öğleden sonra doğumda oluyormuş genelde, o yüzden uzun sürüyor dönmesi ama beklemek çok can sıkıcı. Önceden kürtaj ve kimyasal olunca da çok korkuyoruz. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla, tek avazda kucağımıza almayı nasip etsin.
26+5 gözüktü pardon.

Kızlar sizin de aniden gelen gaz sancılarınız oluyor mu her seferinde önce panik oluyorum ama hem geçen sefer doktora sorduğum için hem bu süreç öncesi alışık olduğum ağrılara benzediği için sakinleşiyorum bir şekilde ama ne dokunuyor neden aniden ağrıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Deneyimi olan yazarsa sevinirim

24. Haftanın içindeyim bende diyorum 2 gündür bu kizceme noldu megerse büyüyormus yavrum 🥹

Eklentiler

• 1000035378.jpg
    1000035378.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 20
Kız tek torunları benden yapsınlar. Kızımda bir parça bile almadım ful alıp yollayıp istemediğini değiş demişti. Bunda ben alışveriş yaparken baya acemi oldum. Kış bebeği birde baya ihtiyaç var
Ay evet bir sürü ihtiyaç. Kışın kurutmak da dert.
Biz büyüyen karyolamızı caploonbadan aldık. Memnun kalan arkadaşım vardı ki zaten yaşadığımız yerde en iyisi sanırım bu. 35-45 gün teslimat süresi verdiler canım bilgin olsun
Aaa ne güzel. Ben de mağazasına gdcm su klasik boyasız mobilyalardan daha sağlam duruyor. 70x130 alcm. İyi oldu yazdığın erken alalım madem
Benim kızçemin daha hiçbir şeyi yok. Dün bir tane hastane çıkışı sipariş ettim, artık yavaş yavaş almaya başlayacağım. İnsan baktıkça çıldırıyor valla sakin kalıp uygununu almalı
Canım hm online ve Zara güzel şeyler var kızlar için bak istersen.
Tecrübeli annelerim beni aydınlatabilir misiniz bu alt açma konusunda. Silinebilir almak daha mantıklı ve sürdürülebilir değil mi? Diğer kullan-at olanları dışarısı için mi? Şifonyer düzeni reelslerinde onların da çok fazla yer kapladığını görüyorum. Evde de mi o kullan-at olanlardan kullanılıyor? Daha mı pratik? Diğerini kirletince temizleyecek kadar bile vaktimiz mi olmayacak😰Eki Görüntüle 3497257 Eki Görüntüle 3497258
Canım ikisinden de al. Ama sürekli hazır olanı kullanmak masraflı olur. Ben iki tane yıkanabilen aldım üstü kumaş altı muşamba. Bir paket de Canberk tek kullanımlık. Ama bu tek kullanımlık olanlar da birkaç gün kullanılıyor
Kızlar sizin de aniden gelen gaz sancılarınız oluyor mu her seferinde önce panik oluyorum ama hem geçen sefer doktora sorduğum için hem bu süreç öncesi alışık olduğum ağrılara benzediği için sakinleşiyorum bir şekilde ama ne dokunuyor neden aniden ağrıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Deneyimi olan yazarsa sevinirim
Ben dün gece öldüm öldüm dirildim gaz sancısında. Bebek mideye yaklaştı ya hem mide hem bağırsak sıkıştırdı. Hareketsiz olursam daha çok oluyor. Gebelikte sindirim yavaşlıyor ya onun da etkisi var. Ayırt ediyorum ben artık gaz sancısını. Isınınca biraz azalıyor. Eve volta atıyorum biraz iyi geliyor

Kızlar hb'de indirim başlamış cybex indirime girmiş philipss avent de. Cybex'in fiyatı gerçekten inmiş ama avent'i önceden takip etmediğim için emin değilim😅 bir bakın isterseniz

Ben dün gece öldüm öldüm dirildim gaz sancısında. Bebek mideye yaklaştı ya hem mide hem bağırsak sıkıştırdı. Hareketsiz olursam daha çok oluyor. Gebelikte sindirim yavaşlıyor ya onun da etkisi var. Ayırt ediyorum ben artık gaz sancısını. Isınınca biraz azalıyor. Eve volta atıyorum biraz iyi geliyor
Benim de gün içerisinde değil de gece oluyor. Sağa sola dönmeye çalışırken karnıma sancı giriyor, başta korktum bebekle ilgili sandım. Sonra anladım gaz sancısı olduğunu. Artık öyle hissedince kalkıyorum hemen, dolaşıyorum

Aaa ne güzel. Ben de mağazasına gdcm su klasik boyasız mobilyalardan daha sağlam duruyor. 70x130 alcm. İyi oldu yazdığın erken alalım madem
İçine yatağı oradan almadım, yataş ya da işbirden alırım diye düşündüm. Ocak anneleri grubunda onların da stoklarda olmadığını 1 ay teslimat süresi verdiklerini yazmışlar. Yarın gidip bakacağız Yataşa

Kızlar hb'de indirim başlamış cybex indirime girmiş philipss avent de. Cybex'in fiyatı gerçekten inmiş ama avent'i önceden takip etmediğim için emin değilim😅 bir bakın isterseniz
Philips in telsizine herkes koşun diye paylaştı. Ama emin olamıyorum gerçekten gerekli mi diye. Evimiz çok büyük değil ama yattığı odanın kapısını kapatsam sesini duyar mıyım yine de bilmiyorum. Sürekli kulak kesilmem lazım tabii

Bu tetenoz aşısı beni mahvetti 😒 38 e çıktı ateşim dün geceden beri kolum zonkzonk valla 2 gün rapor aldım bütün gün yatıyorum. Sanki Covid gibi oldum baş ağrısı fln ateş. Parol içicem akşam. 😫

Bu tetenoz aşısı beni mahvetti 😒 38 e çıktı ateşim dün geceden beri kolum zonkzonk valla 2 gün rapor aldım bütün gün yatıyorum. Sanki Covid gibi oldum baş ağrısı fln ateş. Parol içicem akşam. 😫
Geçmiş olsun benimde bütün vücudum ağrımisti ve halsizlik olmuştu. Bende dayanamayıp parol içtim. İnşallah o seni toparlar biraz.

İçine yatağı oradan almadım, yataş ya da işbirden alırım diye düşündüm. Ocak anneleri grubunda onların da stoklarda olmadığını 1 ay teslimat süresi verdiklerini yazmışlar. Yarın gidip bakacağız Yataşa
60x120 sordum ben az önce stok vardı 3 tane ama 70x130 bilmiyorum. Ama yoksa 1 aya gelir dediler bana da

X