- 8 Aralık 2012
- 3.502
- 4.745
- 32
Avent marka alacaksan biberonu mantıklı. Fiyatı iyi bayaBu set mantıklı mı sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avent marka alacaksan biberonu mantıklı. Fiyatı iyi bayaBu set mantıklı mı sizce?
Üniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı malum Alanya avokado cenneti, odayı da avokadoya boğmuştu ilkkez o yedirdi bize ama ben asla sevememiştim , her gün farklı bi versiyonunu yapıp getiriyordı sofraya sonunda ise müptelası oldum tam olgunlaştıktan sonra yağ gibi oluyor ya o halini çok seviyorum tuz ve limonla kahvaltıda yiyorum . Cinnacığımın da dediği gibi labne ile karıştırıp kızarmış ekmeşe sürüyorum öyle de çok güzel oluyor ama tabi damak zevki herkes sevemiyorAhahhaa bitane yiyince bidaha almicam.diyorum gene alıyorum valla napalim bebeler için eskiden avakadomu varmış
Mama kullanam bi bebek olacaksa evet mantıklı tek biberonu sürekli yıkamak zorunda kalıyorsunuz, ama emen bebek için çok fazla. Doğumdan sonra karar vermek daha iyi benceBu set mantıklı mı sizce?
Ay gerçekten zor ya rabbim dogumdan sonra kolaylik versin ikisi ile inşaallah herşeye yoruluyorum burnum sürekli tikaniyor deliriyorumYa evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşım
Valla evin heryeri araba bezdumm 26 aylik bir minik terminatörüm var enerjisi bol kudurukluBanada ağırlaşmaya başladım gibi geliyor işler gözümde büyümeye başladı kaç yaşında sizin oğlan
Ayy acayip iyi fiyatı bende 9 bine Joie marka aldım hala kurmadıkOto koltuğu almayı düşünen arkadaşlarım bu model çok güzel , kullanışlı ve sağlam. Bakmanızı öneririm
MaxiCosi Spinel 360 Derece Dönebilen Yatabilen Isofix'Li 036 Kg Oto Koltuğu Authentic Black
Ay bende avakado aşığıyım bebemde oyle oğlum avakado bahçesi olan bir kiz bul evlen büyüyünce diye dalga geciyoruzÜniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı malum Alanya avokado cenneti, odayı da avokadoya boğmuştu ilkkez o yedirdi bize ama ben asla sevememiştim , her gün farklı bi versiyonunu yapıp getiriyordı sofraya sonunda ise müptelası oldum tam olgunlaştıktan sonra yağ gibi oluyor ya o halini çok seviyorum tuz ve limonla kahvaltıda yiyorum . Cinnacığımın da dediği gibi labne ile karıştırıp kızarmış ekmeşe sürüyorum öyle de çok güzel oluyor ama tabi damak zevki herkes sevemiyor
O zaman Alanyalı bi gelin şart sanada banadaAy bende avakado aşığıyım bebemde oyle oğlum avakado bahçesi olan bir kiz bul evlen büyüyünce diye dalga geciyoruz
Bu göbek kordonu değil canım bu bildiğin pipiYa benim de şimdiye kadar hep erkek dediler. Detaylıda da erkek dendi. 1 ay önce farklı bir doktor "o göbek kordonu, bence kız bebek bu" dedi. Bu göbek kordonu olabilir mi ya?
Ben de öyle diyorum da ne bileyim korkuttuBu göbek kordonu değil canım bu bildiğin pipi
Ya babymool bende takip ediyorjm ama kargo bana hep sıkıntılı geldi uzaktan geldiği için sanırım bidaha vermicem dedim sinir olmustumAynen bende onu yazacaktım şimdi. Andy Wawa ürünleri güzel , babymall da %25 indirim var tüm modellerde bir bakın kızlar
Sevi bebenin vardı uygun onun düşünüyorum canımHangisini almayı düşünüyorsun ?
Emzik biberon suluk philips avent gercek indirim var canım bakabilirsin hepsiburadaKızlar kazıklanmak istemiyorum hangisi gerçek indirim hangisi değil onu da bilmiyorum. Fenomenlere hiç güvenmiyorum. İndirimde aldığınız güzel şeyleri bize de atabilir misiniz? Teşekkürler
Lcw de çark kodum vardı ama unuttum kopyalama da da yok nasıl bulabilirim acabaHangisini almayı düşünüyorsun ?
Ay bulamazsın diye biliyorum. LCW26 kodunu kullan %26 indirim yapıyor. Ama çark kodu dahil bu kodlar bir çok üründe geçerli değilLcw de çark kodum vardı ama unuttum kopyalama da da yok nasıl bulabilirim acaba
Ya özel ürünlerde geçerli değil galiba fiyat düşmedi puuuuAy bulamazsın diye biliyorum. LCW26 kodunu kullan %26 indirim yapıyor. Ama çark kodu dahil bu kodlar bir çok üründe geçerli değil
Ben 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.Kızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZCeviz düzenli yiyormusunuz onuda bayadir yemiyorum yakendimi çok suçlu hissettim birden
Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarımYa evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşım
Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.M Melekogretmencnn
Philips Avent Ultra Air Emzik 06 Ay Kız Scf080/06
Emzikler indirime girmiş dün konuşmuştuk
Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallahAy gerçekten zor ya rabbim dogumdan sonra kolaylik versin ikisi ile inşaallah herşeye yoruluyorum burnum sürekli tikaniyor deliriyorum
Valla evin heryeri araba bezdumm 26 aylik bir minik terminatörüm var enerjisi bol kuduruklu
Babymolada bakın isterseniz ben bu üründen almıştım iyi mi kötü mü bilmiyom ama uygun gelmişti gene indirim vardır belki ama kargosu dan hiç memnun kalmadimBen 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.
Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZ
Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarım
Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.
Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallah