Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
😅😅😅😅Ahahhaa bitane yiyince bidaha almicam.diyorum gene alıyorum valla napalim bebeler için eskiden avakadomu varmış 😅😅
Üniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı malum Alanya avokado cenneti, odayı da avokadoya boğmuştu ilkkez o yedirdi bize ama ben asla sevememiştim , her gün farklı bi versiyonunu yapıp getiriyordı sofraya sonunda ise müptelası oldum 😍 tam olgunlaştıktan sonra yağ gibi oluyor ya o halini çok seviyorum tuz ve limonla kahvaltıda yiyorum . Cinnacığımın da dediği gibi labne ile karıştırıp kızarmış ekmeşe sürüyorum öyle de çok güzel oluyor ama tabi damak zevki herkes sevemiyor 😬

Ya evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşım 🩵
Ay gerçekten zor ya rabbim dogumdan sonra kolaylik versin ikisi ile inşaallah herşeye yoruluyorum burnum sürekli tikaniyor deliriyorum😬
Banada ağırlaşmaya başladım gibi geliyor işler gözümde büyümeye başladı 🫠 kaç yaşında sizin oğlan
Valla evin heryeri araba bezdumm🤣 26 aylik bir minik terminatörüm var enerjisi bol kuduruklu 🤣

Üniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı malum Alanya avokado cenneti, odayı da avokadoya boğmuştu ilkkez o yedirdi bize ama ben asla sevememiştim , her gün farklı bi versiyonunu yapıp getiriyordı sofraya sonunda ise müptelası oldum 😍 tam olgunlaştıktan sonra yağ gibi oluyor ya o halini çok seviyorum tuz ve limonla kahvaltıda yiyorum . Cinnacığımın da dediği gibi labne ile karıştırıp kızarmış ekmeşe sürüyorum öyle de çok güzel oluyor ama tabi damak zevki herkes sevemiyor 😬
Ay bende avakado aşığıyım bebemde oyle oğlum avakado bahçesi olan bir kiz bul evlen büyüyünce diye dalga geciyoruz

Hepsiburada da incia ve siveno ürünlerinde de indirim var , alacak olanlar 🌸

IMG_0925.jpeg

Aynen bende onu yazacaktım şimdi. Andy Wawa ürünleri güzel , babymall da %25 indirim var tüm modellerde bir bakın kızlar 🌸
Ya babymool bende takip ediyorjm ama kargo bana hep sıkıntılı geldi uzaktan geldiği için sanırım bidaha vermicem dedim sinir olmustum🥺

Philips avent hepsiburadada %50 indirime başlamış kızlar, biberon için bu markadan öneriniz var mı? gerçek indirim mi bilmiyorum ama.

Kızlar kazıklanmak istemiyorum hangisi gerçek indirim hangisi değil onu da bilmiyorum. Fenomenlere hiç güvenmiyorum. İndirimde aldığınız güzel şeyleri bize de atabilir misiniz? Teşekkürler

Kızlar kazıklanmak istemiyorum hangisi gerçek indirim hangisi değil onu da bilmiyorum. Fenomenlere hiç güvenmiyorum. İndirimde aldığınız güzel şeyleri bize de atabilir misiniz? Teşekkürler
Emzik biberon suluk philips avent gercek indirim var canım bakabilirsin hepsiburada

Kızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Ben 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.
Ceviz düzenli yiyormusunuz onuda bayadir yemiyorum ya🥺kendimi çok suçlu hissettim birden
Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZ
Ya evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşım 🩵
Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarım 🫣🥴
M Melekogretmencnn
Philips Avent Ultra Air Emzik 06 Ay Kız Scf080/06
Emzikler indirime girmiş dün konuşmuştuk ❤️
Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.
Ay gerçekten zor ya rabbim dogumdan sonra kolaylik versin ikisi ile inşaallah herşeye yoruluyorum burnum sürekli tikaniyor deliriyorum😬

Valla evin heryeri araba bezdumm🤣 26 aylik bir minik terminatörüm var enerjisi bol kuduruklu 🤣
Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallah 🤲

Ben 2 ve 3 no baby turco aldım.sleepy oğlumda sizdirmisti karnından.

Ben arada yiyorum.hamis olmadan hergun çayın yanında fındık ceviz kaju vs yiyordum.sonra bulantılar olunca hiç yiyemedim.simdi başladım biraz biraZ

Abowww hemde nasıl zor.az önce karnıma karnıma oturmak istio.oglum bı dur diyorum yok.ilk hamilelik prenses hamilelik der susarım 🫣🥴

Kuzum çok tşk ederim.şimdi baktım 300tl ye düşmüş ama sepete eklenmedi die uyarı veriyor.354tl ye sepete ekle diyor.birazdan tekrar bakcam.

Ya o burun tikanmasindan ginaa geldi.bizim de araba örümcek adam bisiklet scooter offf . Düşünüyorum ikisi olunca nasıl yapcam die.allah kolaylık verir inşallah 🤲
Babymolada bakın isterseniz ben bu üründen almıştım iyi mi kötü mü bilmiyom ama uygun gelmişti gene indirim vardır belki ama kargosu dan hiç memnun kalmadim

Eklentiler

• Screenshot_20241031-195740.png
    Screenshot_20241031-195740.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 14
X