Amin inşallahSeni çok iyi anlıyorum canım, insan derdi başka olunca rutin dertlerini özlüyor. İnşallah Allah’ın izniyle sen de çok iyi olacaksın, bebişine sağlıkla kavuşacaksınBayramdan sonra mı olacak işlemin, hastanede misin hala?
Canım kesinlikle canını sıkma, bebeğin iyiyse başka hiçbir şeyi düşünme geçiyor. Benim de aynı haftada idrar yolu enfeksiyonum oldu, ilerlediği için maalesef minik de olsa kanama oldu. Tabi kanama olunca hemen tedbiren progestan başladık hala kullanıyorum ama enfeksiyon geçince kanama olmadı bi daha. Umarım senin de bi an önce geçer, idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdiler mi? Beni monurol iyileştirdi, doktoruna bi sor istersen. Bir de çok su içiyorum, kefir, yoğurt yiyorum ve turna yemişi yiyorum her gün. Bunları yer içer ve hijyenine dikkat edersen geçer gider inşallah. Yaşadığımız stresi bi biz anlıyoruz ama yalnız değilsin üzülme, üzülüp bebeğini de üzme
Anladım canım. Ama birbirini de tetikliyor bazı şeyler, inşallah sızmıyordur suAmin inşallahEvet canım hastanedeyim geçen cumadan beri. İşlem olup olmayacağı kesin değilmiş canım, enfeksiyon vardı antibiyotikle onu düşürdüler, rahim kısalığı son ölçümde 35 mm ölçtüler uzamış sanırım. 27 mm ölçülmüştü ilk. Kısalık bi şekilde halledilir de su sızmasından şüpheleniliyor. Her gün ultrasonda kontrol ediliyor suyu iyi mi diye soruyorum yeterli diyorlar. Bi tane sorun yok ki kuzum.Bayram tatili olması kötü oldu benim için. Pazartesi bi gelse de perinatolog profa muayene olacağım burada herkesin duasına ihtiyacım var ..
Evet ben de ilk tespitte almamıştım ama geçmedi. Monurol kullanılabiliyormuş zaten tek kullanımlık olduğu için bence al, sonrasında da dikkat edersen geçer gider inşallah. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallahR rowantree Bu yorumu yazdığın o kadar iyi oldu ki. Bana dün acilde monurol yazdılar. Bir de augmentin yazdılar. Benim takibimi yapan dr bir ilaç kullanma bol su iç dedi. Ben de o yüzden ilaçları almadım. Şimdi sen beni iyileştirdi deyince hemen gidip alayım, augmentini içmem ama suda karıştırılıp içilen şaseyi kullanacağım. Sadece su içmek uzun vadede enfeksiyonu düzeltir belki ama Bian önce iyileşmek istiyorum. Çok sağol deneyimini paylaştığın için. Bu kara günler çabucak geçsin. Sağlıkla tamamlayalım süreçlerimizi
Super canım.18+3 olduk ve çok net hissediyorum artık bebişimi ya güçlendi sanki çok daha sert vuruyorözellikle yemeklerden sonra uzandığımda kıpır kıpır sizde durumlar nasıl
Dışardan elle çok net hissedilmiyo baloncuklar patlıyomuş gibi pıtır pıtır bi şeyler oluyoSuper canım.
Ben anlayamıyorum sanırım , yani karnımda kalp atısı var gibi. Oyle vurma gibi değil. Sanırım hissettiğimde bebek değil
Ay nerde insanlarda o düşünce canım, bende resmen hassaslaştım ya bir iki haftadır iyice arttıYok tamam oldu bitti artık canını sıkma ben de ağladım sonra dedim ben napıyorum içeride küçük yavrumu üzmemem lazım. Ah hormonlar işte... Anladığım kadarıyla şuan alayımıza hamişlik gerginliği çökmüş hayrolsuntartıştığın kimse de alttan alsın seni hamişsin sen olur öyle
Super canım.
Ben anlayamıyorum sanırım , yani karnımda kalp atısı var gibi. Oyle vurma gibi değil. Sanırım hissettiğimde bebek değil
Benim de öyle elimi karnıma koyunca pıt pıt kalp atışları gibi, gece de yatmaya doğru bazen baloncuk patlıyor gibi bir iki his oluyorDışardan elle çok net hissedilmiyo baloncuklar patlıyomuş gibi pıtır pıtır bi şeyler oluyo
Kesin bebiş ya gaz böyle olmuyoBenim de öyle elimi karnıma koyunca pıt pıt kalp atışları gibi, gece de yatmaya doğru bazen baloncuk patlıyor gibi bir iki his oluyorBağırsak hareketi deseler şaşırmam ama bence bebiş
Bacak ve kol kasintiniz için ne yaptinizBenim kollarimda bacaklarimda sirtimda cok kasinti var gece hele kasinmaktan uyuyamiyorum. Minik minik sivilceler de çıktı
Prifemyn drKızlar mide bulantısı için neler yapıyorsunuz? Normalde çok bulantım olmuyordu ama bu iki gündür midem çok hassas. Hani ikinci trimester çok güzel geçiyorduDaha önce hamile olanlar hep öyle diyor.
Hicbir sey yapmadım valla ekstra bir ilac krem vs kullanmak istemedimBacak ve kol kasintiniz için ne yaptiniz
Vinalac ben kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım cnmmKızlar doktorum bunlardan yazdı aranızda kullanan var mı başka ? Bide bu vitamini ilk defa görüyorum isim olarak Eki Görüntüle 3414262
Hap olarak mı alıyorsunuz? Bir de sadece bulantı olunca mı kullanıyorsunuz?Prifemyn dr
Evet hap. Cok bulantım oldugunda 2 tane aksamdan. Standartsa 1 tane. Daha da artarsa sabah ve öğlen de alınıp 4 tane olabiliyor. Genelde kriterim kusturmasın üstüne. Sabahları idare ediyor ama aksamları geri gelebiliyor bulantın genelde bikaç gündür azaldı ara ara atak oluyor bende bikaç gündür denıyorum içmeden duruyorumHap olarak mı alıyorsunuz? Bir de sadece bulantı olunca mı kullanıyorsunuz?