2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Amin inşallah Evet canım hastanedeyim geçen cumadan beri. İşlem olup olmayacağı kesin değilmiş canım, enfeksiyon vardı antibiyotikle onu düşürdüler, rahim kısalığı son ölçümde 35 mm ölçtüler uzamış sanırım. 27 mm ölçülmüştü ilk. Kısalık bi şekilde halledilir de su sızmasından şüpheleniliyor. Her gün ultrasonda kontrol ediliyor suyu iyi mi diye soruyorum yeterli diyorlar. Bi tane sorun yok ki kuzum.Bayram tatili olması kötü oldu benim için. Pazartesi bi gelse de perinatolog profa muayene olacağım burada herkesin duasına ihtiyacım var ..

R rowantree Bu yorumu yazdığın o kadar iyi oldu ki. Bana dün acilde monurol yazdılar. Bir de augmentin yazdılar. Benim takibimi yapan dr bir ilaç kullanma bol su iç dedi. Ben de o yüzden ilaçları almadım. Şimdi sen beni iyileştirdi deyince hemen gidip alayım, augmentini içmem ama suda karıştırılıp içilen şaseyi kullanacağım. Sadece su içmek uzun vadede enfeksiyonu düzeltir belki ama Bian önce iyileşmek istiyorum. Çok sağol deneyimini paylaştığın için. Bu kara günler çabucak geçsin. Sağlıkla tamamlayalım süreçlerimizi

Anladım canım. Ama birbirini de tetikliyor bazı şeyler, inşallah sızmıyordur su Dualarım seninle inşallah iyi haberler alıp sağlıkla evine döneceksin

Evet ben de ilk tespitte almamıştım ama geçmedi. Monurol kullanılabiliyormuş zaten tek kullanımlık olduğu için bence al, sonrasında da dikkat edersen geçer gider inşallah. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah Hep keyifle paylaşalım günlerimizi

18+3 olduk ve çok net hissediyorum artık bebişimi ya güçlendi sanki çok daha sert vuruyor özellikle yemeklerden sonra uzandığımda kıpır kıpır sizde durumlar nasıl
Super canım.
Ben anlayamıyorum sanırım , yani karnımda kalp atısı var gibi. Oyle vurma gibi değil. Sanırım hissettiğimde bebek değil

Ay nerde insanlarda o düşünce canım, bende resmen hassaslaştım ya bir iki haftadır iyice arttı

Super canım.
Ben anlayamıyorum sanırım , yani karnımda kalp atısı var gibi. Oyle vurma gibi değil. Sanırım hissettiğimde bebek değil
Dışardan elle çok net hissedilmiyo baloncuklar patlıyomuş gibi pıtır pıtır bi şeyler oluyo
Benim de öyle elimi karnıma koyunca pıt pıt kalp atışları gibi, gece de yatmaya doğru bazen baloncuk patlıyor gibi bir iki his oluyor Bağırsak hareketi deseler şaşırmam ama bence bebiş

Kızlar mide bulantısı için neler yapıyorsunuz? Normalde çok bulantım olmuyordu ama bu iki gündür midem çok hassas. Hani ikinci trimester çok güzel geçiyordu Daha önce hamile olanlar hep öyle diyor.

Kızlar doktorum bunlardan yazdı aranızda kullanan var mı başka ? Bide bu vitamini ilk defa görüyorum isim olarak

Hap olarak mı alıyorsunuz? Bir de sadece bulantı olunca mı kullanıyorsunuz?
Evet hap. Cok bulantım oldugunda 2 tane aksamdan. Standartsa 1 tane. Daha da artarsa sabah ve öğlen de alınıp 4 tane olabiliyor. Genelde kriterim kusturmasın üstüne. Sabahları idare ediyor ama aksamları geri gelebiliyor bulantın genelde bikaç gündür azaldı ara ara atak oluyor bende bikaç gündür denıyorum içmeden duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…