2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmi 🌸
Canım artimed ise o test hatalı çıkabiliyor mağduriyetini gruplarda yaşayan çok gördüm

Sen kurtuldun valla temizlik işinden benim rüyama girdi ev bugün sadece süpürge tutup siliyorum etrafı dip bucak girmem gerekiyor tabi mümkün değil. Sen hangi temizlik şirketiyle konuştun acaba bnde düşünüyorum yardıma bir bayan almayı herkese de guvenilmiyor bu devirde evde de tekim yani ve fiyat nasıl
Canım şirket almadım 2.500 dem başlıyordu şirketler arkadaşın önerisi kadın aldım 2 tane

Kızlar 8 haftalık oldum. 7 gün önce kalbini duydum. Ama bu 2-3 gündür hamilelik belirtim yok. Ne mide bulanması, ne kabızlık, ne mide yanması. Tüm belirtileri fazlasıyla yaṣadım. Ṣimdi sade göğüslerim ağrıyor. Bebeğimin kalbi mi durdu diye sürekli düṣünüyorum. 2 hafta sonra randevum var. Nasıl bekliyeceğimi bilmiyorum. Çok iṣlerim var, çok koṣuṣturuyorum. Of
Lütfen benim gibi belirtileri kayip olan var mı? Henüz 8 haftalık.

Kızlar 8 haftalık oldum. 7 gün önce kalbini duydum. Ama bu 2-3 gündür hamilelik belirtim yok. Ne mide bulanması, ne kabızlık, ne mide yanması. Tüm belirtileri fazlasıyla yaṣadım. Ṣimdi sade göğüslerim ağrıyor. Bebeğimin kalbi mi durdu diye sürekli düṣünüyorum. 2 hafta sonra randevum var. Nasıl bekliyeceğimi bilmiyorum. Çok iṣlerim var, çok koṣuṣturuyorum. Of
Lütfen benim gibi belirtileri kayip olan var mı? Henüz 8 haftalık.
Sakin olun stres bebeğinize çok zararlı.
Tüm belirtiler gidip gelebilir. Bebeğiniz sıkıca tutunup büyüyordur

X