- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.195
Ay keşke anlasam ya ama bir türlü çözemedim su olayı oğlun seninde küçük dimi kaç aylıkEki Görüntüle 3388646 Eki Görüntüle 3388647 İgaleriden bi bunu bulabildim o erkekti ikinci fotoğrafta şimdi ki bebem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke anlasam ya ama bir türlü çözemedim su olayı oğlun seninde küçük dimi kaç aylıkEki Görüntüle 3388646 Eki Görüntüle 3388647 İgaleriden bi bunu bulabildim o erkekti ikinci fotoğrafta şimdi ki bebem
Yok canım o 8.5 aylıkken karnımda vefat etti sezeryanla aldılarAy keşke anlasam ya ama bir türlü çözemedim su olayı oğlun seninde küçük dimi kaç aylık
Canım artimed ise o test hatalı çıkabiliyor mağduriyetini gruplarda yaşayan çok gördümMerhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmi
Plasentanın sağında duruyor bebek canım erkek sanki teoriyi doğruluyor eğer o parlaklık plasenta ise ve karından saEki Görüntüle 3388646 Eki Görüntüle 3388647 İgaleriden bi bunu bulabildim o erkekti ikinci fotoğrafta şimdi ki bebem
Karından mı ilk resim canımBak mesela ilk foto oğlumun ilk ulturoson resmiydi ikincisi simdikinin ilk kese fotoğrafi
İlk resim karından ikinci resim vajinalKarından mı ilk resim canım
Özür dilerim bilmiyordum yutkunamadim resmenYok canım o 8.5 aylıkken karnımda vefat etti sezeryanla aldılar
Hepsi karından cnmKarından mı ilk resim canım
Hayırlısıyla gelsinler bakalımFasulye tuttu oğlum oldu simdikide yuvarlak bakalım kizmi olucak
Canım şirket almadım 2.500 dem başlıyordu şirketler arkadaşın önerisi kadın aldım 2 taneSen kurtuldun valla temizlik işinden benim rüyama girdi ev bugün sadece süpürge tutup siliyorum etrafı dip bucak girmem gerekiyor tabi mümkün değil. Sen hangi temizlik şirketiyle konuştun acaba bnde düşünüyorum yardıma bir bayan almayı herkese de guvenilmiyor bu devirde evde de tekim yani ve fiyat nasıl
Beni etiketleyip söyler misin canım hangi şirketi çağırdın ücret neValla her ay alacağım hanımlar temizliklerini beğendim detayını yaptılar içim rahat etti oh
Plasentanın sağında duruyor bebek canım erkek sanki teoriyi doğruluyor eğer o parlaklık plasenta ise ve karından sa
BenxPlasentanın sağında duruyor bebek canım erkek sanki teoriyi doğruluyor eğer o parlaklık plasenta ise ve karından sa
Benimki karından ultrason. İlkin sagdaydi şimdi ortada ne olur acaba ? Görsel atamıyorumBence de erkek
Sakin olun stres bebeğinize çok zararlı.Kızlar 8 haftalık oldum. 7 gün önce kalbini duydum. Ama bu 2-3 gündür hamilelik belirtim yok. Ne mide bulanması, ne kabızlık, ne mide yanması. Tüm belirtileri fazlasıyla yaṣadım. Ṣimdi sade göğüslerim ağrıyor. Bebeğimin kalbi mi durdu diye sürekli düṣünüyorum. 2 hafta sonra randevum var. Nasıl bekliyeceğimi bilmiyorum. Çok iṣlerim var, çok koṣuṣturuyorum. Of
Lütfen benim gibi belirtileri kayip olan var mı? Henüz 8 haftalık.
Önemli değil canım Temmuz ayında gitti o beş ay adet gördüm şimdi gene hamileyim inşallah bunu kucağıma Alırım Allah ın izniyleÖzür dilerim bilmiyordum yutkunamadim resmen
başın sağolsun çok üzüldüm. Allah doğru zamanı şimdi seçmiştir dilerimÖnemli değil canım Temmuz ayında gitti o beş ay adet gördüm şimdi gene hamileyim inşallah bunu kucağıma Alırım Allah ın izniyle