- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.195
Oh ne güzel yarın beni büyük temizlik bekliyor evde kızla oğlanı kullanicam temizlikteValla her ay alacağım hanımlar temizliklerini beğendim detayını yaptılar içim rahat etti oh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ne güzel yarın beni büyük temizlik bekliyor evde kızla oğlanı kullanicam temizlikteValla her ay alacağım hanımlar temizliklerini beğendim detayını yaptılar içim rahat etti oh
Yaa öyle mi oldu senin de, evet evet iyi düşünmeye çalışıyorum, bütün gücüyle savaşıyolar benceBende de oldu 5 haftalıkken doktor vajinal baktı. Hiç unutmuyorum o günü. Bazen kahverengi akıntım geliyor sorun yoktu iyi düşünelim bebeklerimiz bizimle
Günü gününü tutmuyor ya bi gün iyiyim bi günde çok fena tutuyor bide kasık ağrılarım başladı yatakta dönerken felan çok kötü oluyorBenim mide bulantılarım hafifledi sanırım biraz sizin bulantılar ne durumda kızlar
Al benden de o kadar ev berbat halde eşim bile dedi ki bu evi hiç böyle görmemiştim dedi normalde çok titizimdir ama yapamıyorum işte şimdi kalkıştık beraber yavaş yavaş yapıyoruzBugün eve kadın geldi temizliğe artık yapamıyorum valla. Hele mutfak bok götürüyordu inşallah temiz yaparlar bakalım
Dualarımız seninleKanamam azaldı ş
imdi muayene ye gireceğim ama bütün hamilelik belirtileriö geçti çok korkuyorum dua edin ne olur
çok sevindim senin adına canım hep böyle umutlu olun hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağızArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi. Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Cnm sol tarafında yatmaya çalış sabah kalkınca tuzlu çubuk at ağzına az da olsa toparlıyor 10 haftadayim geçen hafta daha kötüydüm sol tarafıma yatıyorum bebeğe kan akışı daha hızlı hareket ediyor mideyide fazla rahatsız etmiyorGünü gününü tutmuyor ya bi gün iyiyim bi günde çok fena tutuyor bide kasık ağrılarım başladı yatakta dönerken felan çok kötü oluyor
Benim evde aynı işte olunca eve geç gidiyorum hiç bir şey yapamadan uyuya kalıyorum yarın benide büyük temizlik bekliyor evde oy oy aklıma gelince işlerim büyüdü gözümdeAl benden de o kadar ev berbat halde eşim bile dedi ki bu evi hiç böyle görmemiştim dedi normalde çok titizimdir ama yapamıyorum işte şimdi kalkıştık beraber yavaş yavaş yapıyoruz
Bulantım kontrol altında koku et vs şeylere hassasım ama geçen haftaya göre göre çok daha iyiyim kuzum senin nasıl geçiyor 4. Bebiş üzüyor mu seniHadi konuyu degiselim moral bozmaya hiç değmez bebis nasıl bulantın ne durumda
Ya tuzlu çubuktan inanır mısın gına geldiCnm sol tarafında yatmaya çalış sabah kalkınca tuzlu çubuk at ağzına az da olsa toparlıyor 10 haftadayim geçen hafta daha kötüydüm sol tarafıma yatıyorum bebeğe kan akışı daha hızlı hareket ediyor mideyide fazla rahatsız etmiyor
Sen bide çalışıyorsun kuzum ya Allah kolaylık versin sanaBenim evde aynı işte olunca eve geç gidiyorum hiç bir şey yapamadan uyuya kalıyorum yarın benide büyük temizlik bekliyor evde oy oy aklıma gelince işlerim büyüdü gözümde
Plasenta solda mı ki benim paylaştığım fotoğrafta. Plasentanın yerini bilemedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederimSoldaysa kız diyorlardı canım
Koku ve hassasiyet bendede var birde mutfakta çalışıyorum bütün gün yemek bazen yiyemiyorum heleki yağ kokusu Allah'tan yarın izinliyim yatayım desende olmuyor temizlik yapicam evde bazen az da olsa sanki hareketini hissediyorum.Bulantım kontrol altında koku et vs şeylere hassasım ama geçen haftaya göre göre çok daha iyiyim kuzum senin nasıl geçiyor 4. Bebiş üzüyor mu seni
Sıkıntı yok cnm ya evde kızla oğlanı kullanicam yarın derslerini yaptıktan sonra küçüğü desen yürüteç derdinde akşam mutfak çekmecelerini acip duruyordu bıçağı felan kaldırmam lazımSen bide çalışıyorsun kuzum ya Allah kolaylık versin sana
Doğrudur cnm iştahın bile almıyor kornişon turşusu ye ben gibi a 101 de 22 sinde indirim varmış 90 TL die okudum kesin almam lazımYa tuzlu çubuktan inanır mısın gına geldi
Hiç bir hamileligimde aşırı derecede bir bulantım olmadı hep aynı şekilde yaşadım buda aynı sabahları bir iki öğürme tabi en nefreti idrar kacirma olayı var bende kusarken sonra kendime geliyorum duşa girip kafayı rahatlatıp üstümü değişip ise geliyorum akşam yine duşBulantım kontrol altında koku et vs şeylere hassasım ama geçen haftaya göre göre çok daha iyiyim kuzum senin nasıl geçiyor 4. Bebiş üzüyor mu seni
İyi bari sevindim bıcır bıcırdır o daha yürüteçteyse oyy ne güzel ya hayalim vallaSıkıntı yok cnm ya evde kızla oğlanı kullanicam yarın derslerini yaptıktan sonra küçüğü desen yürüteç derdinde akşam mutfak çekmecelerini acip duruyordu bıçağı felan kaldırmam lazım
AA alayım bende bari turşu çok seviyorum şu ara tatlı göresin yok ye ekşiyi getir Ayşe’yi demişler bakalımDoğrudur cnm iştahın bile almıyor kornişon turşusu ye ben gibi a 101 de 22 sinde indirim varmış 90 TL die okudum kesin almam lazım
Hiç sorma mezeliyor resmen tükürüp duruyor salya durumu desen devam dış çıkaramadı halaİyi bari sevindim bıcır bıcırdır o daha yürüteçteyse oyy ne güzel ya hayalim valla
İnşallah benim gönlümde kız istiyor gerçiAA alayım bende bari turşu çok seviyorum şu ara tatlı göresin yok ye ekşiyi getir Ayşe’yi demişler bakalım