Ah çok geçmiş olsun inşallah haberdar et bizi mutlakaKızlar karnımda çok sancı var kasıklarım da hastaneye gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah çok geçmiş olsun inşallah haberdar et bizi mutlakaKızlar karnımda çok sancı var kasıklarım da hastaneye gidiyorum
İnşallah bir şeycik olmaz hayırlısıylaKızlar karnımda çok sancı var kasıklarım da hastaneye gidiyorum
Şükür inşallah Bi sıkıntı olmaz bundan sonradaKız valla şu mesaja kadar korkarak okudum
Canım benim 4 gündür kaybolmuştu. Hatta o arada kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda ymış falan. Dedim herhalde kaybediyorum bebeği diye korkarak doktora gittim kontrol vardı zaten. Şükür herşey yolundaymış. Doktor stresten gerginlikten gitmiştir dedi. Eve geldim bir müddet sonra. 4 günün acısını çıkarırcasına kustum affedersin. Bu da bana cevap oldu. Bazenn gebelik belirtileri hafifleyip tekrar gelirmişKızlar 8 haftalık oldum. 7 gün önce kalbini duydum. Ama bu 2-3 gündür hamilelik belirtim yok. Ne mide bulanması, ne kabızlık, ne mide yanması. Tüm belirtileri fazlasıyla yaṣadım. Ṣimdi sade göğüslerim ağrıyor. Bebeğimin kalbi mi durdu diye sürekli düṣünüyorum. 2 hafta sonra randevum var. Nasıl bekliyeceğimi bilmiyorum. Çok iṣlerim var, çok koṣuṣturuyorum. Of
Lütfen benim gibi belirtileri kayip olan var mı? Henüz 8 haftalık.
Ay yağ kokusu en beteri ya bende hissediyorum herkes henüz çok erken diyor amaKoku ve hassasiyet bendede var birde mutfakta çalışıyorum bütün gün yemek bazen yiyemiyorum heleki yağ kokusu Allah'tan yarın izinliyim yatayım desende olmuyor temizlik yapicam evde bazen az da olsa sanki hareketini hissediyorum.
Kuşum asla kusamıyorum ya hep bunaltı mide yanması daralma falan devam ediyor şimdide kabızlık başladı hergün bişey çıkıyor yaHiç bir hamileligimde aşırı derecede bir bulantım olmadı hep aynı şekilde yaşadım buda aynı sabahları bir iki öğürme tabi en nefreti idrar kacirma olayı var bende kusarken sonra kendime geliyorum duşa girip kafayı rahatlatıp üstümü değişip ise geliyorum akşam yine duş
Kayisi köy geceden suya sabahları iç iyi geliyor kabızlığaKuşum asla kusamıyorum ya hep bunaltı mide yanması daralma falan devam ediyor şimdide kabızlık başladı hergün bişey çıkıyor ya
Aynen valla bogur bogur çıkmıyor bugün iş yerindeki oğlanla atistim bilerek gelmiş karşıma kusma rolü yapıyor defol git dedim yanımda abla vardı tersledi çocuğu işte tutmuş diyor ay senin miden kötü dimi diyor özür diliyor yalandanKuşum asla kusamıyorum ya hep bunaltı mide yanması daralma falan devam ediyor şimdide kabızlık başladı hergün bişey çıkıyor ya
Haber et bize inşallah kötü birşey yokturKızlar karnımda çok sancı var kasıklarım da hastaneye gidiyorum
Bende çatlamanın 12 günü test yaptım ilk başta çıkmadı yarım saat sonra o teste tekrar baktım çizgi çıkmıştı ama inanmadım ertesi gün bi tane daha yaptım o kadar silikti ki inanılmaz silikti sonra kan verdim gebelik çıktı inşallah sizinde gebelik olurMerhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmi
3 gündür işe yaramadı kuzum ama içiyorum hala inşallah yarar artıkKayisi köy geceden suya sabahları iç iyi geliyor kabızlığa
Ay nefret ediyorum anlayışsız insanlardan keşke şu erkeklerde hamile kalsa yaAynen valla bogur bogur çıkmıyor bugün iş yerindeki oğlanla atistim bilerek gelmiş karşıma kusma rolü yapıyor defol git dedim yanımda abla vardı tersledi çocuğu işte tutmuş diyor ay senin miden kötü dimi diyor özür diliyor yalandan
İnşallah rahat edersin şimdi senin göbek sismistir3 gündür işe yaramadı kuzum ama içiyorum hala inşallah yarar artık
Yok keşke kalsalar bizim cektiklerimizi anlasalarAy nefret ediyorum anlayışsız insanlardan keşke şu erkeklerde hamile kalsa ya
Geçmiş olsun kuzum inşallah hiç birşeyiniz yokturKızlar karnımda çok sancı var kasıklarım da hastaneye gidiyorum
Sorma ya bebek değil ama malesef bide çok su içiyorum ama tık yokİnşallah rahat edersin şimdi senin göbek sismistir
Amin insallah bekleyis son bulurda melegim bana gelirBende çatlamanın 12 günü test yaptım ilk başta çıkmadı yarım saat sonra o teste tekrar baktım çizgi çıkmıştı ama inanmadım ertesi gün bi tane daha yaptım o kadar silikti ki inanılmaz silikti sonra kan verdim gebelik çıktı inşallah sizinde gebelik olur
Ah çok geçmiş olsun inşallah haberdar et bizi mutlaka
İnşallah bir şeycik olmaz hayırlısıyla
Çok şükür kızlar biz iyiyiz ağrı kesici vurdular bebek iyi bende rahatladım bu haftalarda kasık ve karın ağrısı olabilir dedi doktor biraz sabredicez dedi başta çok korktum ya çok şükür RabbimeHaber et bize inşallah kötü birşey yoktur
Acımız bir bu dünyada nimetleri yokmuş diyorum ben hepBen de doğum sancısı basladıgı gecenin sabahında kaybettim kızımı 37 haftada. 1 yıl oldu. Sezeryanla.
Göbeğe gelll beni geçmiş oğluşum anam birde ossurup duruyorSorma ya bebek değil ama malesef bide çok su içiyorum ama tık yok