- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey soracağım benim 8.5 aylık vefat eden çocuğumda da kan pıhtılaşması olabilir dendi ama hiçbir test yapılmadı şimdi doktor değiştirdim kaybımı söyledim önceki ve bu doktor geçtiğimiz hafta gittiğimde şuan pıhtılaşma var mı diye baktığını söyledi kan verdim ama böyle fiyat felan çıkmadı doktorum şimdi yalan mı söylemiş oluyor çünkü yazdığınıza göre biraz maliyetliEvet doktorlar bakmak için tekrarlamasını bekliyor ancak sadece bir kan verip test sonucu öğrenmek yeniden bir kayıp yaşamaktan çok daha kolay. Doktorlar olabilir normal dedigi için üçüncü kaybımdan sonra test yaptırdım. Çok pişmanım ve sinirliyim açıkçası doktorlara bu kadar normalleştirdikleri için. Asla başkasının da aynı şeyleri yaşamasını istemem, ancak maalesef yaşamadan bilinçlenemiyoruz biz de. Devlet hastanelerinde tıbbi genetik bölümü ücretsiz yapıyor. Özellerde de geçen seneki fiyatı 3500 tl gibi bir şeydi. Ben devlette ücretsiz yaptırdım 5 haftada çıktı. Trombofili paneli testin adı. Devlet hastanesi yapmak istemezse tek düşük diye evde iki kimyasal geçirdim deyin onu kanıtlayamadıkları için yapıyorlar.
Ne denir bilmiyorum Allah eşinizi ıslah etsin, sen duanı et canım özellikle İnşirah. Bir şey olmaz inşallah Allahın izniyle. Yiyecek ekmeği varsa hiçbir şey engel olmaz.Eşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
Merhabalar öncelikle başınız sağolsun rabbim sabrını versin. Söyle ki annedeki pıhtımaşma problemi kaynaklı kalp durmaları genelde ilk üç ay içinde oluyor. Sizinkinde pıhtı atmış olabilir bebeğe tabi belki onu kastetmişlerdir bu herkes için geçerli bir ihtimal ama benim bahsettiğim pıhtılaşma genetik bir bozukluk doğuştan gelen. Sizde bence yok çünkü gebeliğiniz neredeyse sonuna kadar gelmiş. Pıhtılaşma kaynaklı kayıplar kimyasal olabiliyor ya da ilk 12 haftada gerçekleşen tekrarlayan kalp durmalarında şüpheleniyor doktorlar. İçiniz rahat olsun yaniBirşey soracağım benim 8.5 aylık vefat eden çocuğumda da kan pıhtılaşması olabilir dendi ama hiçbir test yapılmadı şimdi doktor değiştirdim kaybımı söyledim önceki ve bu doktor geçtiğimiz hafta gittiğimde şuan pıhtılaşma var mı diye baktığını söyledi kan verdim ama böyle fiyat felan çıkmadı doktorum şimdi yalan mı söylemiş oluyor çünkü yazdığınıza göre biraz maliyetli
Evet ya herkes bu kadar erken çıkmaz diyor ama anlamadımMaşallah erkenden çıkmaya başlamış
Nasıl hissettiğini düşünemiyorum bile umarım bir yanlış anlaşılmadır sen bebeğini düşün onun için sakin kalEşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
İnşallah canım kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum görümceme de attım mesajları nasıl yaptı bilmiyorum geçerli bı sebebi vardır umarım 1 buçuk senedir bu bebeği bekliyoruz gerçekten yanlış anlaşılma olması için dua ediyorumNe denir bilmiyorum Allah eşinizi ıslah etsin, sen duanı et canım özellikle İnşirah. Bir şey olmaz inşallah Allahın izniyle. Yiyecek ekmeği varsa hiçbir şey engel olmaz.
İnşallah öyledirNasıl hissettiğini düşünemiyorum bile umarım bir yanlış anlaşılmadır sen bebeğini düşün onun için sakin kal
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim soru işaretleri vardı kafamda cevaplanmış olduMerhabalar öncelikle başınız sağolsun rabbim sabrını versin. Söyle ki annedeki pıhtımaşma problemi kaynaklı kalp durmaları genelde ilk üç ay içinde oluyor. Sizinkinde pıhtı atmış olabilir bebeğe tabi belki onu kastetmişlerdir bu herkes için geçerli bir ihtimal ama benim bahsettiğim pıhtılaşma genetik bir bozukluk doğuştan gelen. Sizde bence yok çünkü gebeliğiniz neredeyse sonuna kadar gelmiş. Pıhtılaşma kaynaklı kayıplar kimyasal olabiliyor ya da ilk 12 haftada gerçekleşen tekrarlayan kalp durmalarında şüpheleniyor doktorlar. İçiniz rahat olsun yani
Sakın kendini üzme bebeğe yansır ne diyicegimi bilemiyorum bende yaşıyorum aynı durumu ara sıra evde kıyamet kopuyor bütün gece telefondan ayrılmıyor ayrida uyumaya başladık gelmiyor daEşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
Sen sakın kalmaya çalış sakince otur düşün kafanı topla kesinlikle ağlama sen ağlarsan oda ağlar sen üzülürsün oda üzülürGerçekten çok seviyorum onu bebeğimin babasız büyümesini istemiyorum aile ortamında büyümesini istiyorum sonumuz nasıl olacak
Bebeğim üzme kendini. Ne diyeceğimi bilmiyorum bende. Allah yardımcın olsun.Eşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
evet canım aldım. Kız belki hadi inṣAllahBu ultrason görüntüsüne cevap aldınız mı acaba? Karından mı bu görüntü?
Ben çarşamba günü vajinal görüntü için tahmin istedim kimse oralı olmadı
Ya ne güzel. Hayırlısı inşallah. Sağlıklı olsun da benimkine de bir bakan olsa ne güzel olur bi daha fotoğraf ekleyeyim en iyisi. (Alttan muayene)evet canım aldım. Kız belki hadi inṣAllah
Sabah yine birsuru kavga ettik abisigil annemgilin o tarafa gidiyodu bende gidicem dedim baya kavga çıktı işte hiç görmedim yanına gitmedim arkadaslarim beni işletmeye çalışıyor fln dedi işte yeminler etti bir sürü ama umrumda değil gerçektenSakın kendini üzme bebeğe yansır ne diyicegimi bilemiyorum bende yaşıyorum aynı durumu ara sıra evde kıyamet kopuyor bütün gece telefondan ayrılmıyor ayrida uyumaya başladık gelmiyor da
Saol canım inanmasım da geliyor arkadaşlarım beni işletiyordu fln diyo hiç görmedim yanına da gitmedim diyo ama bilemiyorum tabiki yine de içimde bu güvensizlik hep kalacakBebeğim üzme kendini. Ne diyeceğimi bilmiyorum bende. Allah yardımcın olsun.
7 veya 10 haftalık ultrason lazım
7 veya 10 haftalık ultrason lazım
Kafanı hiç takma bebeğim onun yaptığı pisliğe sen bebisini düşün eşini de Allah'a havale et hiç oralı olma ilgilnme onunla erkek milleti gözü hemen başkasına kayıyor eşleri hamile olunca ama gün gelecek ve senin değerini anlayacak hiç üzme onun için kendiniEşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum