- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Benim sata göre daha farklı çıkıyor USG de iki gün önde olcmustu doktorum bende usgyi dikkate alıyorum bı de aynı gün doguruyomusuz senleBiz seninle aynıyız canım bende yarın inşallah 9+0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sata göre daha farklı çıkıyor USG de iki gün önde olcmustu doktorum bende usgyi dikkate alıyorum bı de aynı gün doguruyomusuz senleBiz seninle aynıyız canım bende yarın inşallah 9+0
Geçmiş olsun canım bı an önce geçer gider inşallah lekelenmelerin sağlıklı olsun da herşeye degerEvet canım kalçadan iğne olarak verdi
Evet ya takmamaya çalışıyorum sağlıklı olsundaErkeklerin hepsi aynı olması gerektiği kilodaolsun bebiş te gerisi önemli değil
Biraz çıkmış sanki büyümüş gobus ilk gebeligin miYa kızlar benim zaten hep ayva göbeğim vardı solda görüldüğü üzere ama ben çok şiştim niye bu kadar erken böyle oldu pantolonlarımın hiç biri kapanmıyo daha 10 haftalığız kabızlığım da yok çok şükür
İnşallah canım dinlenmeye devam et herşey güzel olacak inşallahSaol canım yatıyorum dinleniyorum kanama kahverengiye döndü dua edin inşallah normale döner herşey. Sorduğun için saol
Oyyy kuzum ben kaçırmışım inşallah herşey bir an önce normale döner çok geçmiş olsun. Bazen kanama alanı boşalıyormuş inşallah öyle bişeydir Rabbim ikinizede sağlık versinSaol canım yatıyorum dinleniyorum kanama kahverengiye döndü dua edin inşallah normale döner herşey. Sorduğun için saol
Maşallah size bebiş diyor ki ben erkenden kendimi belli edicemYa kızlar benim zaten hep ayva göbeğim vardı solda görüldüğü üzere ama ben çok şiştim niye bu kadar erken böyle oldu pantolonlarımın hiç biri kapanmıyo daha 10 haftalığız kabızlığım da yok çok şükür
Evet ilkBiraz çıkmış sanki büyümüş gobus ilk gebeligin mi
Öyle diyo galiba ya da ben çok yiyorumMaşallah size bebiş diyor ki ben erkenden kendimi belli edicem
Amin Allah razı olsunOyyy kuzum ben kaçırmışım inşallah herşey bir an önce normale döner çok geçmiş olsun. Bazen kanama alanı boşalıyormuş inşallah öyle bişeydir Rabbim ikinizede sağlık versin
İnşallah canım benimGeçmiş olsun canım bı an önce geçer gider inşallah lekelenmelerin sağlıklı olsun da herşeye deger
Ahahah süper olurBenim sata göre daha farklı çıkıyor USG de iki gün önde olcmustu doktorum bende usgyi dikkate alıyorum bı de aynı gün doguruyomusuz senle
Kahve canım kanama alanı varmış dinleniyorum ol bol işe de gitmiyorum 1 ay izinliyim ama büyük ihtimalle bu dönemi raporlarla kapatıcamKuşum kahverengi mi kırmızı mı umarım eski kandır elinden geldiği kadar iş yapma dinlen umarım biran önce geçer de için rahatlar
Beni yanıtlamadınKız canım
Aynı erkek bebek karnına benziyor erkek olmasınYa kızlar benim zaten hep ayva göbeğim vardı solda görüldüğü üzere ama ben çok şiştim niye bu kadar erken böyle oldu pantolonlarımın hiç biri kapanmıyo daha 10 haftalığız kabızlığım da yok çok şükür
Gönlüm kızdan yana ama sağlıklı olsun da fark etmez cinsiyetiAynı erkek bebek karnına benziyor erkek olmasın
Ya maşallah pek güzel görünüyorsunuz bebişinleEvet ilk
Canım benim bende kaçırmışım üst üste gelmiş mesajlar kusura bakma çok geçmiş olsun inşallah birşeyin yoktur dinlenAmin Allah razı olsun
Saol canım Allah razı olsunCanım benim bende kaçırmışım üst üste gelmiş mesajlar kusura bakma çok geçmiş olsun inşallah birşeyin yoktur dinlen
Teşekkür ederiizzYa maşallah pek güzel görünüyorsunuz bebişinle