2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için, kendinize ve bebişlere çok iyi bakın♥️ 🙂🙏🙏 evet cok üzüldüm ama Rabbimin hayırlıkıldığı vakit değilmiş demekki diye teselli buluyorum :) @liyakiz beni listeden cikartabilirsin

Hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için, kendinize ve bebişlere çok iyi bakın♥️ 🙂🙏🙏 evet cok üzüldüm ama Rabbimin hayırlıkıldığı vakit değilmiş demekki diye teselli buluyorum :) @liyakiz beni listeden cikartabilirsin
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı şeyi 7 ay önce ben de yaşadım çok zor. Rabbim sabrını verir inşallah. Başka bir arkadaş daha söylemiş ancak ben de yeniden söylemek isterim lütfen pıhtılaşma testi yaptırın. Kalp durmalarının en büyük sebeplerinden biri pıhtılaşma problemleri maalesef. Bundan sonrası gönlünüzce olsun inşallah 🌸🌸

Tali89 bizede tahminde bulunabilirmsin
76f35014-9752-4111-9df3-b313a1a9675d.jpeg

Başın saolsun canım Allah sabır versin üzülme isyan etme Allah yine verir canım. Bende aynı durumdayım

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı şeyi 7 ay önce ben de yaşadım çok zor. Rabbim sabrını verir inşallah. Başka bir arkadaş daha söylemiş ancak ben de yeniden söylemek isterim lütfen pıhtılaşma testi yaptırın. Kalp durmalarının en büyük sebeplerinden biri pıhtılaşma problemleri maalesef. Bundan sonrası gönlünüzce olsun inşallah 🌸🌸
Teşekkür ederim bugün doktorumla bu konuyu konuştum ama öncelik olarak pıhtılaşmaya bakmıyoruz dedi yani tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşmadan şüphelenip bakılıyor dedi ve yapmadı başka bir yerde isteğe bağlı yaptırabiliyor muyum bunu ve ne olarak yaptırılıyor Ne demem gerekiyor

Kızlar şimdi size 2 tane göbek resmi atacağım mavi pijamalı olan 2. Oğlumun doğumuna 23 gün kala olan göbeğim siyahlı olan ise şimdiki göbeğim aynı kiloda hamile kaldım aradaki farkı görelim
IMG_20240216_215626.jpg
IMG20240216215450.jpg

Kizlar bugün gündüzden beri sol bel bosluguna anlık ağrı girip bırakıyor . Ara ara oluyor. Endişelenmeli miyim ? Tüp bebek ilk gebeliğim . Soldan vurup bırakıyor sancı değil ama ağrı işte tanimlayamiyorum. Doktora gideyim mi bilmiyorum gitmeli miyim ?

Aaa ay hadi inşallah kayınvalidemin 3 erkek torunu var kız olsa büyük kutlamalar olur bizim evde öyle çok istiyoruz ki 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuşum inşallah
Benim kinin tam dersi olması senin sen hala kilo almadın diyisi 🤣🤣🤣sende göbek bile yok diyor

Kizlar bugün gündüzden beri sol bel bosluguna anlık ağrı girip bırakıyor . Ara ara oluyor. Endişelenmeli miyim ? Tüp bebek ilk gebeliğim . Soldan vurup bırakıyor sancı değil ama ağrı işte tanimlayamiyorum. Doktora gideyim mi bilmiyorum gitmeli miyim ?
Bendede var cnm usutmekten oluyor genelde ama bazen de eğilip kalmaktan dikkat et kendine şuan sanki ben ben değilim işten geldim üç sıpa var evde en küçüğü desen yurutecin icinde mutfak çekmecelerini acip duruyor 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim bugün doktorumla bu konuyu konuştum ama öncelik olarak pıhtılaşmaya bakmıyoruz dedi yani tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşmadan şüphelenip bakılıyor dedi ve yapmadı başka bir yerde isteğe bağlı yaptırabiliyor muyum bunu ve ne olarak yaptırılıyor Ne demem gerekiyor
Evet doktorlar bakmak için tekrarlamasını bekliyor ancak sadece bir kan verip test sonucu öğrenmek yeniden bir kayıp yaşamaktan çok daha kolay. Doktorlar olabilir normal dedigi için üçüncü kaybımdan sonra test yaptırdım. Çok pişmanım ve sinirliyim açıkçası doktorlara bu kadar normalleştirdikleri için. Asla başkasının da aynı şeyleri yaşamasını istemem, ancak maalesef yaşamadan bilinçlenemiyoruz biz de. Devlet hastanelerinde tıbbi genetik bölümü ücretsiz yapıyor. Özellerde de geçen seneki fiyatı 3500 tl gibi bir şeydi. Ben devlette ücretsiz yaptırdım 5 haftada çıktı. Trombofili paneli testin adı. Devlet hastanesi yapmak istemezse tek düşük diye evde iki kimyasal geçirdim deyin onu kanıtlayamadıkları için yapıyorlar.

Bendede var cnm usutmekten oluyor genelde ama bazen de eğilip kalmaktan dikkat et kendine şuan sanki ben ben değilim işten geldim üç sıpa var evde en küçüğü desen yurutecin icinde mutfak çekmecelerini acip duruyor 🤣🤣🤣
Hiç egilmiyorum desem hem de hiç. Ama senin işin daha zormus ya Allah kolaylık versin inşallah canım . İnşallah basit bir usutmedir .

X