2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Eşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
Çok sinirlendim ya. Bu hamilelikte soylenen sozler hareketler hic unutulmuyormus. İnsallah haklı bir açıklaması vardır. Gerci olsa da sen hamile bile olsan ondan vazgecebilecegini hissettir ki ayagini denk alsın kendine gelsin. Seni de o masum bebeği de haketsin!!! 😡😡😡

Eşim bir kızla mesajlasmis çok kötüyüm bebeğime bı şey olur diye de korkuyorum
Canım çok yıpratıcı bişey sormadan içinde kalır sorsan olaylar büyür ama bebeğini düşün soğukkanlı kal biliyorsun stresten neler yaşanmıyor ki Allah yardımcın olsun bitanem

Bugün eve kadın geldi temizliğe artık yapamıyorum valla. Hele mutfak bok götürüyordu inşallah temiz yaparlar bakalım 🙄🙄🙄🙄

Gerçekten çok seviyorum onu bebeğimin babasız büyümesini istemiyorum aile ortamında büyümesini istiyorum sonumuz nasıl olacak
Canım senin adına çok üzgünüm 😞 üzülme kafana takma demekte seni sakinleştirmez bu durumda tahmin ediyorum. Bebeğini düşün onun iyiliği için 🙏🏻 babası düşünmemiş belli ki. Gönlünü almaya çalışır umarım, yaptığı hatadan da döner. Sadece mesajlaşma ise tabii.

Kafanı hiç takma bebeğim onun yaptığı pisliğe sen bebisini düşün eşini de Allah'a havale et hiç oralı olma ilgilnme onunla erkek milleti gözü hemen başkasına kayıyor eşleri hamile olunca ama gün gelecek ve senin değerini anlayacak hiç üzme onun için kendini
Ailesine söyledim zaten direk bilmiyorum artık kendi kendine bıraktım onu

Çok sinirlendim ya. Bu hamilelikte soylenen sozler hareketler hic unutulmuyormus. İnsallah haklı bir açıklaması vardır. Gerci olsa da sen hamile bile olsan ondan vazgecebilecegini hissettir ki ayagini denk alsın kendine gelsin. Seni de o masum bebeği de haketsin!!! 😡😡😡
Evet çok haklısın gerekeni yaptım zaten eve almak istemiyorum onu annesini de aradım eve gelmesin koymam dedim neden yaptı hiç anlamıyorum banada normal davranıyordu iyiydik yani arkadaşlarım beni işletiyordu anladığım için konuştum kız fln yok yanına da gitmedim diyo ama yalan olmadığı ne malum bı kaç gün birbirimizi görmesek çok daha iyi olucak

Canım çok yıpratıcı bişey sormadan içinde kalır sorsan olaylar büyür ama bebeğini düşün soğukkanlı kal biliyorsun stresten neler yaşanmıyor ki Allah yardımcın olsun bitanem
Evet açıklamasına bile inanasjm geliyo su zamanlarda ona çok ihtiyacım vardi çok duygusal geçiyor hamileliğim zaten umarım bebeğimizi hakeder onun için düzelmesini beklicem inşallah hatasını anlar gerçekten hamile olunca iki katı daha fazla üzülmüş oluyomus gibi hissediyorum bı de bizim bebeğimiz kolay olmadı femara tedavisiyle hamile kaldım bı buçuk yıl oldu çok kıymetli bı gebelik onun için zarar vermek istemiyorum bebegkme düşünmeden de duramıyorum bilemiyorum nasıl olacak

Arkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi. 🤣🤣🤣Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi 🤣🤣🤣

Arkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi. 🤣🤣🤣Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi 🤣🤣🤣
Çok çok sevindim canım benim 🤲😘bende de kanama alanı var sürekli uzan dinlen gececek inşallah Allahın izniyle

X