Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah darısı başımıza ya çok duygulandımO görünen minik beyaz noktalar ayak parmaklarıymış
Eki Görüntüle 3387337
Maşallah vallaO görünen minik beyaz noktalar ayak parmaklarıymış
Eki Görüntüle 3387337
Tabikide normal düşünüyorum dikişsiz bir şekilde inşallah bu doğumda atlatirim peki sen ne düşünüyorsunKızlar doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz
Örnek ben oğlan 41 hafta dogmusu ve bir haft geriye alınmıştı haftasıValla 2 erkek anasıyım biri 33 biri 36 haftada doğdu çevremdeki kızlarda 40 41 leri beklediler hayırlısı bakalım
Maşallah kuzuma benimO görünen minik beyaz noktalar ayak parmaklarıymış
Eki Görüntüle 3387337
Benim birinci sezeryan olduğu için mecburen ikinci de sezeryan olucak ama benim de dikişim çok yoktu yapıştırma yapıyorlar zaten artık benim öyleydi yani bide bende panik atak var ben komple kendimi bayılttırıyorum göremem hayatta yaniTabikide normal düşünüyorum dikişsiz bir şekilde inşallah bu doğumda atlatirim peki sen ne düşünüyorsun
Oyy nasıl belli oluyor maşallah ya daha iki buçuk hafta var benim kontrolümeKızlar bizde 10+5 haftalık olduk sizce cinsiyeti nedir ben ve eşim erkek hissediyoruz
Senin bebito kaç haftalık ki canımOyy nasıl belli oluyor maşallah ya daha iki buçuk hafta var benim kontrolüme
Hangi il hangi hastahane canımİnşallah sende görürsün canım ama hastane ve ultrason makineleri önemli sanırım ya ben ilk defa bu kadar net gördüm diğerleri değişikti
7+6 daha ufak benimki bide daha yeni geçen hafta gittim doktora şimdi 5 Mart’ta çağırdı bi dahaSenin bebito kaç haftalık ki canım
İstanbul Koşuyolu Medipol hastanesi canımHangi il hangi hastahane canım
Ufakmış kız insan her hafta gitmek istiyor vallaha görmek istiyor sürekli7+6 daha ufak benimki bide daha yeni geçen hafta gittim doktora şimdi 5 Mart’ta çağırdı bi daha
Bende yok ama iğne yapıyorlar hallediliyor sorun olmuyor diye biliyorum benBide kızlar benim gibi kan uyuşmazlığı olan var
Öyle valla ama işte gidemiyoruz devlet hastanesi yakında olsa belki ona da giderdim ama yakınımda yok mecburen kendi doktorumu beklicemUfakmış kız insan her hafta gitmek istiyor vallaha görmek istiyor sürekli
Bizim kan uyuşmazlığımız varBide kızlar benim gibi kan uyuşmazlığı olan var mı?
Daha önce vurulmuştum zaten ama bakalım ikinci test yapacak doktorum bidahaki kontrolde etkileyip etkilemediğine bakacakmış şuanlık bi sıkıntı yok dedi ama ilerki zamanlarda belli olacakBende yok ama iğne yapıyorlar hallediliyor sorun olmuyor diye biliyorum ben