2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Linakiz Linakiz tabloya baktım da eksik bilgi vermişim sanırım ☺️ Yazayım dedim
Kese 5+6 Kalp atışı 7+1 Tahmini doğum 26.09.24 Cinsiyet tahmini kız Şehir Bursa

Kızlar bide şey sorucam sizde de tüylenme artışı oldumu jilet kullanıyorum ben önceden lazere gidiyordum ama yine ufaktan çıkıyordu koyulaşma olmadı ama tüylenme arttı göbek bölgemde olsun göğüs kısımlarımda olsun siz nasıl bir çözüm buldunuz ? başına gelen varsa paylaşırsa çok memnun olurum😏 Birde günlük ped kullansak sorun olurmu?
Evet canım bende lazerden emekli biri olarak 😂göbek bölgemde hafif çıktı yine

Kısmet olursa inşallah ben normal doğum düşünüyorum canım doktoruma da geçen dedim şaşırdı sanki çok anormal bişrylmiş gibi😂
Cesaret edebilene çok güzel bişey 😅 benim mecburi sezeryan olacak aslında bazı doktorlar var sonradan normal doğum yaptıran ama bende o cesaret yok açıkçası 😅

Vallahi hocam daha erken biliyorum ama ben kısmet olursa normal istiyorum dedim tabi dedi yaparız aksilik olmazsa biraz da yüzü düştü😂çoğu sezaryen planlı programlı oluyor diye onu istiyor
eger normal istıyorsan ve doktorun sezeryan yanlısıysa yol yakınken normal destekleyen bir doktora dön. gerçekten üzücü seyler yasama sonra. daha dogrusu doktorun sezeryan yaparsa içinde suphe olmaz acaba gereklimiydi diye. çünkü cok sahit oldum doguma yakın sezeryane yonlendıren mudahalelerle daha sonra bebegın hayatı rıske gırıyor dıye sezeryane alanı. mesela bı arkadasın dogumu basladıgında normal ıstıyordu zaten dırek kesesini patlatmıs doktor. kese patladıgı için dogum yavasladı sonra da bebegın suyu yok bıraz daha beklersem enfeksıyon kapabılır ben bu rıskı almak ıstemıyorum dedi. kız da o durumda bebege bısey olur dıye hemen tamam sezeryane alın demiş. üstelik dogum sancısı da hafif gecıyormus hissetmıyordum bıle dıo nstde cıkıyor ama ben agrı duymuyorum dıodu.

eger normal istıyorsan ve doktorun sezeryan yanlısıysa yol yakınken normal destekleyen bir doktora dön. gerçekten üzücü seyler yasama sonra. daha dogrusu doktorun sezeryan yaparsa içinde suphe olmaz acaba gereklimiydi diye. çünkü cok sahit oldum doguma yakın sezeryane yonlendıren mudahalelerle daha sonra bebegın hayatı rıske gırıyor dıye sezeryane alanı. mesela bı arkadasın dogumu basladıgında normal ıstıyordu zaten dırek kesesini patlatmıs doktor. kese patladıgı için dogum yavasladı sonra da bebegın suyu yok bıraz daha beklersem enfeksıyon kapabılır ben bu rıskı almak ıstemıyorum dedi. kız da o durumda bebege bısey olur dıye hemen tamam sezeryane alın demiş. üstelik dogum sancısı da hafif gecıyormus hissetmıyordum bıle dıo nstde cıkıyor ama ben agrı duymuyorum dıodu.
Yok yok canım doktorumdan çok memnunum sadece şaşırdı adam 😂dediğin gibi belki erken söyledim memorial hastane olarak güven veriyor.doktorumun instagramında full normal doğum gönderileri var 👴😁😃

Kızlar mide bulantım birden kesildi bu gün. İştahsız dım çok rahat tiksinmeden çorba içtim bi şey mi oldu diye endişeleniyorum. Daha önce bebeğimin kalbi durmuştu 3 hafta sonra öğrenmiş tim. O zaman da bütün belirtiler kaybolmuştu. İki gün önce gitmiştim doktora. Baya endişelenmeye başladım

Eklentiler

• 30E789FB-6988-43AF-ADE7-4C5BD9A0D129.jpeg
    30E789FB-6988-43AF-ADE7-4C5BD9A0D129.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0519.jpeg
    IMG_0519.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 57
Benim bebito
ortafa görünüyor ama dikkatli bakınca solda plesenta görünüyor
Canım banada bakar mısın
Kızlar mide bulantım birden kesildi bu gün. İştahsız dım çok rahat tiksinmeden çorba içtim bi şey mi oldu diye endişeleniyorum. Daha önce bebeğimin kalbi durmuştu 3 hafta sonra öğrenmiş tim. O zaman da bütün belirtiler kaybolmuştu. İki gün önce gitmiştim doktora. Baya endişelenmeye başladım
Allah korusun canım.Yine de git görün için rahat etsin istersen

X