2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Neyle alıyorsun canım ya karın ve bikini bölgesini? Epilasyon makinesi olur mu acaba
Ben lazere gitmistim seyrek geliyordu agda sürme dedikleri icin jiletle aliyordum hicbir kalinlasma olmamisti ve yine uzamasi uzun sürüyordu ama bu hamilelikle hizli uzamaya başladı kalinlasmadan agdaya baslamak istiyorum da ne zamana kadar yapabilirim bilemedim

Valla ne yalan söyleyeyim şuan zor yazıyorum telefonun parlaklığını en düşüğe aldım ışığa bile bakamıyorum bırak sesi müzik asla dinleyemem şuan iyiki kv üst katımda oturuyor evdeki çocukları oraya yolladım istifar ettim biraz daha rahatım şuan banada kafayı sıcak suya sokmak rahatlatıyor sabahtan beridir ağlıyorum ağrıdan inan ne yapacağımı şaşırdım kv Allah razı olsun hastalanınca çok ilgilenir o aldı çocukları yemeği yedirdi
Kızlar selamlar migren için bant var, dolapta sogutup kullanıyorum işe yaradı

Eklentiler

• IMG_6625.jpeg
    IMG_6625.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 41
kızlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz bende pcos var ve 9 ocak son günüm 8 şubat regli olmam gereken gün ve 9 şubatta hemen kan verdim sonuç 0.6çıktı tam 7 gün gecikiyodumki dün biraz lekelenmem oldu bugün tekrar kan vericem ama böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi?

kızlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz bende pcos var ve 9 ocak son günüm 8 şubat regli olmam gereken gün ve 9 şubatta hemen kan verdim sonuç 0.6çıktı tam 7 gün gecikiyodumki dün biraz lekelenmem oldu bugün tekrar kan vericem ama böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi?
Adetlerin düzenlimiydiki bendede pkos var ama adetlerim çok düzensizdi o yüzden hamile olduğumu belirtilerden anlıyorum

Selam hanımlar biz doktordan çıktık devlet hastanesi pişmanlıktır 🙄 asla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.

Selam hanımlar biz doktordan çıktık devlet hastanesi pişmanlıktır 🙄 asla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.
Cnm devlette eşi almiyorlar zaten yasak malesef cihazlarda pek sorun cikmkyor çünkü devli hastaya bakıldığı için ufak bir yanlışta doktora tepki yapılıyor senin şansın yokmus bende devlete gidiyorum çokta güzel ilgileniyorlar evet bazı doktorlar 10 hafta altında olunca kalp sesini duyurmuyolar

Cnm devlette eşi almiyorlar zaten yasak malesef cihazlarda pek sorun cikmkyor çünkü devli hastaya bakıldığı için ufak bir yanlışta doktora tepki yapılıyor senin şansın yokmus bende devlete gidiyorum çokta güzel ilgileniyorlar evet bazı doktorlar 10 hafta altında olunca kalp sesini duyurmuyolar
Valla ben hiç hoşlanmadım bu deneyimden benim şansızlığıma demek ki. Bebeğim önce 2 gün sonra 1 gün şimdi de 2 gün tekrar geriden gelmiş oluyor sata göre hatalı değilse şayet cihazları. Normal mi bu?

hanımlar d vitaminim 7 çıktı çok düşük :KK43: internetten baktığımda bebekte kemik şekli bozuklukları vs yazıyor çok korkuyorum bunun tedavisi bişeyi varmıdır. doktorum dün arıyacaktı beni ama aramadı daha sonuçları değerlendirmek için bugün aradım dönüş yapıcaklarmış da endişelendim baya

hanımlar d vitaminim 7 çıktı çok düşük :KK43: internetten baktığımda bebekte kemik şekli bozuklukları vs yazıyor çok korkuyorum bunun tedavisi bişeyi varmıdır. doktorum dün arıyacaktı beni ama aramadı daha sonuçları değerlendirmek için bugün aradım dönüş yapıcaklarmış da endişelendim baya
Endişelenme çoğu annenin d vitamini düşüktür bir sorun olmaz 🫶🏻 doktorun gerekeni yapıcaktır.

Devlet hastaneleri genelleme yapar gibi olacak ama yalan yok aynı anlattıgın gibi. İlla hamilelikte de değil hastalıkta olsun kontrolde vs. olsun ilgilenmiyolar. Evet para vererek özellerde iyi hizmet alıyoruz ama bi zahmette para kazanıyosak alalım yani ne için çalışıyoruz🤷‍♀️

Lily devlet öyle zaten her hastaya 2 dakka ayırıyorlar eşi almak falan olmuyor. Ben istanbul için konuşuyorum gerçi. Günede takılma farklı hastanelerde ultrasonlar farklı ölçüm yapabilir 3 4 gün 5 gün bi anlam ifade etmez o an eksikte ölçebilir fazlada. Bi sorun yok telaş yapma. Ben de haftaya devlete gidicem bu ikili test için siz ne yapıcaksınız o işi ? Keşke gitmişken perinatolojiye alan açtırsaydın özeller pahalıya yapıyor.

X