Sağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.Yani memede uyuyordu bazen daha iyi dalsın diye memede mayıştırıp ayağıma alıyordum yavaş yavaş sallıyordum. Ama çok kısa sürdü bu durum sonra kendisi ayağımdan inmek istedi memeyi kesene kadar hep memede uyudu
Memede uyuyor demiştim ya yatağına koyayım dedim, bu şuan 3. sallayıp koyuşum :) Hiç normal değil bu.Ay bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Oy kuzum geçecek inşallah, biz de tekrar uyuyabileceğiz birgün, sabır ve zamanAy bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı geceOy kuzum geçecek inşallah, biz de tekrar uyuyabileceğiz birgün, sabır ve zaman
Valla normal mi bilmiyorum ama başıma çok geldi. Sadece 2 saatlik uykuyla durduğum oldu bütün gün. Bi ara bütün gece uyumamıştı sabah 9 gibi banyo yaptırıp uyutmuştum ama sadece 11e kadar uyumuştu, ben de o zaman uyuyabilmiştim. Dönem dönem bunlara maruz kalacağız galiba..Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece
Allah yardımcımız olsun canım ne diyimValla normal mi bilmiyorum ama başıma çok geldi. Sadece 2 saatlik uykuyla durduğum oldu bütün gün. Bi ara bütün gece uyumamıştı sabah 9 gibi banyo yaptırıp uyutmuştum ama sadece 11e kadar uyumuştu, ben de o zaman uyuyabilmiştim. Dönem dönem bunlara maruz kalacağız galiba..
Ne demek, amin Allah kolaylık versin. Ben her şeyi denerdim sanırım çünkü uykusunu alması lazım hem onun için hem bizim için en iyisi bu. Bütün destekler bir şekilde bırakılıyor ya benceSağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.
Canım d vitamini kas ve kemik için çok önemli kesin kullan bize başta Valens’in d vitaminini verdiler onla devam ediyoruz Ocean da olabilir. Demir için de Ocean aldım götürdüğüm prof demir eksikliği olmayan bebeklerde yeterli olduğunu söylediDediğiniz markaları araştıracağım kızlar sağolun ben d vitamini de kullanmıyorum sağlık ocağı vermişti onu da bebişi çok kötü yaptı o da sözde sağlık bakanlığı veriyor birde bu ilacı nasıl iştir bu bildiğin zehir
Arada oturma pozisyonuna getiriyorum ama odadan çıkmıyoruz odadaki dönencesiyle nevresim takımı kutusuyla kediler geldiyse onlarla konuşuyor kendi istediği oldu diye seviniyor sonra tekrar memeye alıyorum uyuyorkızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Benimki de geçen hafta senin haftalardayken yani gece 45 dklık uykular yapıp 2 saat uyanıklık yapmıştı canım. Ben işe gitmiştim bir de en fazla 2 saat uyuyupAy inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece
D vitamini uykusuzluk yapmıştı devletin verdiği dediğiniz markalar öyle bir sorun yaşattı mı peki yoksa d vitamini hepsi mi uykuya geçişi zorlaştırıyorCanım d vitamini kas ve kemik için çok önemli kesin kullan bize başta Valens’in d vitaminini verdiler onla devam ediyoruz Ocean da olabilir. Demir için de Ocean aldım götürdüğüm prof demir eksikliği olmayan bebeklerde yeterli olduğunu söyledi
Arada oturma pozisyonuna getiriyorum ama odadan çıkmıyoruz odadaki dönencesiyle nevresim takımı kutusuyla kediler geldiyse onlarla konuşuyor kendi istediği oldu diye seviniyor sonra tekrar memeye alıyorum uyuyor
Benimki de geçen hafta senin haftalardayken yani gece 45 dklık uykular yapıp 2 saat uyanıklık yapmıştı canım. Ben işe gitmiştim bir de en fazla 2 saat uyuyupAma bu hafta daha iyi Cucuthecatt dediği gibi en azından emip uyumaya devam ediyor. Gündüz uykusu hala düzelmedi ama Valla ben artık kolda sallama ayakta sallama tüm tuşlara basıyorum nasıl uyuyorsa uyusun diye uykuluyken mahvetti bizi de kendini de
Sabah verin.D vitamini uykusuzluk yapmıştı devletin verdiği dediğiniz markalar öyle bir sorun yaşattı mı peki yoksa d vitamini hepsi mi uykuya geçişi zorlaştırıyor
Bende şaşkınım aşırı fazla süt içiyorlarBu gece bizim de çok kötüydü birkaç gündür zaten gece çok uyanıyordu ama bu gece en beterini yaşadık. Gündüz zaten 10 15 dakikalık uykuları zor uyudu gece uyku saati gelince de kesinlikle uyumadı gece 1.30 gibi zor daldı. Bir de normalde emip doyup uyuyan kızım iki memeden de emdi üzerine 180 ml de mama içti çocuğun mide kapasitesine de uykusuzluğa dayanma gücüne de şaşırdım dün gece
Ah bacım noluyor bunlaraAy bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay olduEvet gurulduyor, emerken, uyumaya çalışırken vs vs. Doktor bu sesleri duymanız normal dedi.
İmkanınız varsa bir gidip muayene olmakta fayda var evet. İyileşme durumuna bakıyorlar, ultrason ve elle muayene (40 günlük iken gitmiştim ben), sonrasında smear testi yapılıyor. Korunma yöntemlerinden vs bahsediyorlar. Her şey yolunda ise zaten bir daha gitmeye gerek olmuyor kısa vadede. :)
Sabah verdiğimde öyle bir sorun olmuyor ama öğleden sonra verdim bir kere uyutamadımD vitamini uykusuzluk yapmıştı devletin verdiği dediğiniz markalar öyle bir sorun yaşattı mı peki yoksa d vitamini hepsi mi uykuya geçişi zorlaştırıyor
Doktor aslında en iyi yöntemin prezervatif olduğunu söyledi. Ben hamilelik öncesi doğum kontrol hapı kullanıyordum, emzirirken kullanılanlar içerik olarak biraz daha farklıymış sütü etkilememesi için. Doktora sordum, söylediği haptan devam ediyorum. Spiral konusunu da yine bir doktorla görüşmek lazım, hepsinin farklı görüşleri olabiliyor. Deri altı konusunu sormak hiç aklıma gelmemiş ama öyle ya da böyle prezervatif dışında hepsinde hormon var en nihayetinde (hormonsuz spiraller de var galiba yanıltmayayım).Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu
Bende 2 saatlik uykuylayım bir de ben süt sağıyorum kızıma artık yetmiyor 7 kilo oldu mama arttırmak yerine sütde desteklemek için uyku falan kalmadı hişbirşey yapasım yok hayat enerjim yok üstüne cumada kayınpederim geliyor8.30 da uyandı gece de doğru düzgün uyumadık sürekli ağlayarak kalktı şuan saat 10 dan beri sallıyorum 1.5 saat olmuş hala direniyor gözleri kapanıyor ama yok uyumuyor ben bayılcam artık geceden zaten uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?