2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.

Memede uyuyor demiştim ya yatağına koyayım dedim, bu şuan 3. sallayıp koyuşum :) Hiç normal değil bu.

Oy kuzum geçecek inşallah, biz de tekrar uyuyabileceğiz birgün, sabır ve zaman

Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece
Valla normal mi bilmiyorum ama başıma çok geldi. Sadece 2 saatlik uykuyla durduğum oldu bütün gün. Bi ara bütün gece uyumamıştı sabah 9 gibi banyo yaptırıp uyutmuştum ama sadece 11e kadar uyumuştu, ben de o zaman uyuyabilmiştim. Dönem dönem bunlara maruz kalacağız galiba..

Allah yardımcımız olsun canım ne diyim

Sağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.
Ne demek, amin Allah kolaylık versin. Ben her şeyi denerdim sanırım çünkü uykusunu alması lazım hem onun için hem bizim için en iyisi bu. Bütün destekler bir şekilde bırakılıyor ya bence

Reactions: Gao
Canım d vitamini kas ve kemik için çok önemli kesin kullan bize başta Valens’in d vitaminini verdiler onla devam ediyoruz Ocean da olabilir. Demir için de Ocean aldım götürdüğüm prof demir eksikliği olmayan bebeklerde yeterli olduğunu söyledi
kızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Arada oturma pozisyonuna getiriyorum ama odadan çıkmıyoruz odadaki dönencesiyle nevresim takımı kutusuyla kediler geldiyse onlarla konuşuyor kendi istediği oldu diye seviniyor sonra tekrar memeye alıyorum uyuyor
Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece
Benimki de geçen hafta senin haftalardayken yani gece 45 dklık uykular yapıp 2 saat uyanıklık yapmıştı canım. Ben işe gitmiştim bir de en fazla 2 saat uyuyup Ama bu hafta daha iyi Cucuthecatt dediği gibi en azından emip uyumaya devam ediyor. Gündüz uykusu hala düzelmedi ama Valla ben artık kolda sallama ayakta sallama tüm tuşlara basıyorum nasıl uyuyorsa uyusun diye uykuluyken mahvetti bizi de kendini de

D vitamini uykusuzluk yapmıştı devletin verdiği dediğiniz markalar öyle bir sorun yaşattı mı peki yoksa d vitamini hepsi mi uykuya geçişi zorlaştırıyor

Kızlar herkesi etiketleyemedim cevap herkese teşekkür ederim gözlerim bile çift görüyor artık saat başı kalktık sayılır en son 8.30 da uyudu şimdi uyandık boşluğu seyrediyorum resmen. Bu gece herkesin zor geçmiş sanırım

Bende şaşkınım aşırı fazla süt içiyorlar

Ah bacım noluyor bunlara(

Ayy herkes dün gece ne yaşamış yaa biz d aynı durumdaydıkk yataga koyuyoruz 10-15 dk sonra aglama defalarca sürekli sürekli artık 2,3 gibi pes ettik yanına aldım pış pış emzirme falan 1 saat 2 saat gibi uyudu 5-6 gibi gene dikti gözünü.

Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu

8.30 da uyandı gece de doğru düzgün uyumadık sürekli ağlayarak kalktı şuan saat 10 dan beri sallıyorum 1.5 saat olmuş hala direniyor gözleri kapanıyor ama yok uyumuyor ben bayılcam artık geceden zaten uykusuzum

Doktor aslında en iyi yöntemin prezervatif olduğunu söyledi. Ben hamilelik öncesi doğum kontrol hapı kullanıyordum, emzirirken kullanılanlar içerik olarak biraz daha farklıymış sütü etkilememesi için. Doktora sordum, söylediği haptan devam ediyorum. Spiral konusunu da yine bir doktorla görüşmek lazım, hepsinin farklı görüşleri olabiliyor. Deri altı konusunu sormak hiç aklıma gelmemiş ama öyle ya da böyle prezervatif dışında hepsinde hormon var en nihayetinde (hormonsuz spiraller de var galiba yanıltmayayım).

Regl konusunda ise 12 ayı bulabiliyormuş. 4 ayı geçtik ben de hala olmadım. Ortalaması 6 ay sanki bakalım.

Bende 2 saatlik uykuylayım bir de ben süt sağıyorum kızıma artık yetmiyor 7 kilo oldu mama arttırmak yerine sütde desteklemek için uyku falan kalmadı hişbirşey yapasım yok hayat enerjim yok üstüne cumada kayınpederim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…