- 19 Şubat 2024
- 1.342
- 1.196
- 48
- 32
bu akşam 21.45 gibi uyutmaya başladım. salladım uyumadı, babası kucağında gezdirerek devam etti. 10 dk öncesine kadar uğraştık ancak uyudu. kısacası uyuyana kadar devam ediyorum çünkü uyumasa daha çok huzursuz oluyor, aslında uykusu var ama dalamıyor gibi. Osman gönüal bu gerileme döneminde uyku düzeninizden vazgeçmezseniz sonrasında daha da güzel bir uyku düzeniniz olur demiştikızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Bende öyle yaptım 8 de uyku sinyalleri vermeye başladı 10a kadar uğraştık en son uyudu ayy ne kadar zorbu akşam 21.45 gibi uyutmaya başladım. salladım uyumadı, babası kucağında gezdirerek devam etti. 10 dk öncesine kadar uğraştık ancak uyudu. kısacası uyuyana kadar devam ediyorum çünkü uyumasa daha çok huzursuz oluyor, aslında uykusu var ama dalamıyor gibi. Osman gönüal bu gerileme döneminde uyku düzeninizden vazgeçmezseniz sonrasında daha da güzel bir uyku düzeniniz olur demişti
Bende sonrasında biraz ağladım rahatladımBende ağlıyorum yeter artık uyu diyorum
Sadece bu uyku gerilemesinde değil, diş zamanında falan da hep uyutmaya devam ettim ben ilk kızımda, 5 saat falan odadan çıkmadığım oluyordukızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Ay inşallah 3 yaşından önce rahatlamışsınızdırSadece bu uyku gerilemesinde değil, diş zamanında falan da hep uyutmaya devam ettim ben ilk kızımda, 5 saat falan odadan çıkmadığım oluyorduama şunu söyleyebilirim sonrasında çok rahat ettim, şimdi 3 yaşında saat 9 deyince hadi uykum geldi diyor
bizim ilk gece uykusuna dalarken zorlanıyor. ortalama 22.30 gibi uyuyor. sonra gece 2de uyanıyor. en uzun uykusu bu. 2den sonra 4, 6 ve 8 civarı uyanıyor. 8den sonra da son bir saat daha uyuyor. epeydir bu şekilde gidiyoruz. ben de alıştım galiba artık bu düzene :ıBende öyle yaptım 8 de uyku sinyalleri vermeye başladı 10a kadar uğraştık en son uyudu ayy ne kadar zorBizim gece uyanmaları çok artmıştı şimdi uykuya da dalamama durumu da başladı sanırım.
Valla memeyi kesince rahatladım, ondan öncesi hep bir kaostu hahahha ama inşallah siz daha önce rahatlarsınızAy inşallah 3 yaşından önce rahatlamışsınızdırşu an 3 yaş çok uzakta inşallah rahat edeceğimiz zamanlar yakındır
Merhaba .. hangi aşıyı yaptırdınız hangi aylardaBen saglık ocagında yaptırdım2 menenjiti de
Çok ince bir şekilde Bepanthol yada sudocremBebeğimin kulak arkası boynu falan pişik gibi kızarıyor siz ne kullanıyorsunuz buralara? Ben mustelanın normal losyonunu sürüyordum ama etki etmiyor sanırım
Hayır ben pes ediyorum çok aşırı ağlayıp krize giriyor çünkü birlikte oynuyoruz biraz sonra tekrardan uykuya geçiş yapıyoruzkızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Özel asıları soruyorsanız baxero+ numenrix+rota 1. Dozları 3.. Ayda. Yani a geıbu ve b grıbu menenjit ve rota 3 aşı 3. Ay. 2. Dozları da 5. Ayda olucaz şubatın başındaMerhaba .. hangi aşıyı yaptırdınız hangi aylarda
Ahhh naneyi yemiş olanlardan bendenizYok yanımda yatıyo hala reflü yatağıyla aynı seviyede yatmaya korkuyorum. Gece 3e kadar sağımda yatıyo sonra sola alıyorum meme değiştireyim diye ikimizin de uykusu bölünmüyo yatarak emzirince kucağa alsam gözleri açar naneyi yerim
Yaaa Allah iyiliğini versinBende ağlıyorum yeter artık uyu diyorum
Sırf Osman hoca öyle diyor diye başka bi destek eklememeye, rutine devam etmeye çalışıyorum ama yani böyle hunharca sallayıp uyutma isteği gelmiyor değilbu akşam 21.45 gibi uyutmaya başladım. salladım uyumadı, babası kucağında gezdirerek devam etti. 10 dk öncesine kadar uğraştık ancak uyudu. kısacası uyuyana kadar devam ediyorum çünkü uyumasa daha çok huzursuz oluyor, aslında uykusu var ama dalamıyor gibi. Osman gönüal bu gerileme döneminde uyku düzeninizden vazgeçmezseniz sonrasında daha da güzel bir uyku düzeniniz olur demişti
Aiiiy iyi bişey söyleyen tecrübeli bi anneSadece bu uyku gerilemesinde değil, diş zamanında falan da hep uyutmaya devam ettim ben ilk kızımda, 5 saat falan odadan çıkmadığım oluyorduama şunu söyleyebilirim sonrasında çok rahat ettim, şimdi 3 yaşında saat 9 deyince hadi uykum geldi diyor
Ben odadan çıkarmadan loş ışıkta kendi haline bırakıyorum kitap falan gösteriyorum bazen ya da agu bugu konuşuyoruz biraz zaman geçtikten sonra tekrar deniyorumkızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Hiçbir şey etki etmiyorBen odadan çıkarmadan loş ışıkta kendi haline bırakıyorum kitap falan gösteriyorum bazen ya da agu bugu konuşuyoruz biraz zaman geçtikten sonra tekrar deniyorum
Peki uyku gerilemesi döneminde nasıl uyutursanız öyle devam mı etti, onu mu istedi?Sadece bu uyku gerilemesinde değil, diş zamanında falan da hep uyutmaya devam ettim ben ilk kızımda, 5 saat falan odadan çıkmadığım oluyorduama şunu söyleyebilirim sonrasında çok rahat ettim, şimdi 3 yaşında saat 9 deyince hadi uykum geldi diyor
Yani memede uyuyordu bazen daha iyi dalsın diye memede mayıştırıp ayağıma alıyordum yavaş yavaş sallıyordum. Ama çok kısa sürdü bu durum sonra kendisi ayağımdan inmek istedi memeyi kesene kadar hep memede uyuduPeki uyku gerilemesi döneminde nasıl uyutursanız öyle devam mı etti, onu mu istedi?
Bu gece bizim de çok kötüydü birkaç gündür zaten gece çok uyanıyordu ama bu gece en beterini yaşadık. Gündüz zaten 10 15 dakikalık uykuları zor uyudu gece uyku saati gelince de kesinlikle uyumadı gece 1.30 gibi zor daldı. Bir de normalde emip doyup uyuyan kızım iki memeden de emdi üzerine 180 ml de mama içti çocuğun mide kapasitesine de uykusuzluğa dayanma gücüne de şaşırdım dün geceKızlar bugün bu uyku direnci pik durumda. Belim dikiilerim ağrıyor artık. Gündüz kızımı uyutmam 3 dakika sürerdi. Uyku pozisyonuna alırdım yatağına koyardım uyku. Kıyameti kopardı bugün. Atıyor kafasını uyumamak için mahvetti beni. Gece oldu dedim sevindim 11 30 gibi ses çıkmadı uyuyayım bir uyandı ki ne uyandı. Emzik verirdim dalardı direk uyandı kıyameti kopardı gündüz ki gbi attı kendini gözlerini açıp yataktan almak zorunda kaldım. Babasının kucağında sırıtıyor.
Aç mı desem 180 cc süt verdim bitirdi. Az öncede 120 verdim yattı inşallah kalkmaz. Alışkanlık yaptı günlerdi bu saatlerde süt içip dalıyor derine inşallah dalar. Oysaki hep saatinde yatırıyorum dalıyor kesintisiz uyur beslenmeye kalkardı normalde. Sanırım gerileme dedikleri bu.
Galiba bunalımın eşiğindeyim. Vücudum artık yorgunluğu kaldıramıyo bebeğimi çok seviyorum ama çok mutsuzum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sürekli sıcak basıyp terliyorum leş gibi kokuyorum kendime bakamıyorum kendime baksam eve bakamıyorum eve baksam bebeğe yetişemiyorum regl olamadığım için mi bilmiyorum çok sinirliyim özellikle kocamı evden atmak istiyorum napıcam ben
bizimki de böyle oldu. tam düzeliyor derken başa sarıyoruz ya anlamadım. normalde ayağımda sallardım 5 dkda dalardı uykuya, şimdi önce kucağımda gezdirerek mayıştırıyorum çığlıkları diniyor. sonra ayağıma alıp derin uykuya geçmesini bekliyorum
Bacım 9 dan beri derin uykuya hala geçemedi bu nedir şaşırdım yeminle
Benimde 1 ay oldu ama bu kadar sık olmazdı. Bu aralar kocamda batıyor gözüme. Güya haftasonu o bakıcakfı ben uyuyacaktım. Beyfendi salonda yatıyor.
9dan beri 5 6 kez uyandı benimki de yine memede şimdi
Valla ben de cinnet geçireceğim, bu saat oldu uyuyamadım. 11 de uyuttum 20 dk sonra uyandı emzirdim tekrar daldı. Sonra saat başı uyandı emdi daldı. En son 3 te bi uyandı saat 5 buçuğa geldi zor uyuttum eşimle. Şimdi de sanki her an uyanacakmış gibi. Yani uykusu da var esniyor, gözlerini ovuşturuyor.
Yazarken uyandı, emiyor şimdi
Bende ağlıyorum yeter artık uyu diyorum
Bende sonrasında biraz ağladım rahatladım
Çok geçmiş olsun kuşumAy kıyamam kuzuyabizde yeni yeni atlatıyoruz. Havasına ve burnunun açık olmasına dikkat et canım. Bir de ben gün aşırı doktorumuza götürüp ciğerini dinlettim. Cuma günü günde ikiye düşürdü havayı, yarın tekrar gideceğiz. Ay bir de bizim buhar makinesi sabaha kadar açık kalıyordu, ama benim evim aşırı nemsiz, nem seviyesi düşükse öneririm
Aaaa bayıldım bunaBen şu oturaklı kangurudan aldım montunu giydirip markete bile gidiyorum bununlatek kolla taşıyamıyorum artık kayıp duruyodu bununla baya bir işimi yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?