- 19 Şubat 2024
- 1.262
- 1.081
- 48
- 31
bizim başımıza hiç gelmedi ama ayağı eli olabilir gibi geldi ya. düzenli gittiğiniz bi doktorsa aşinalık oluşmuştur belki. bilemiyorum eskiden bu tip konularda daha rahattık. parkta gördüğümüz bi bebeği ya da çocuğu sevip başını okşayabilirdik. şu an konuşmaya bile çekiniyorum açıkçası. doktor yaşça büyükse ondan biraz daha rahat olabilir belkiArkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.
Bence normal değil. İçi kaynamış olabilir. Zamanla samimi hissetmiş olabilir. Ama hadi çok çok ayaklarından öpsün yaşlı bir doktorsa ellerinden öpmek? Ki bu zamanda bence herkes bunun bilincinde.Arkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.
Valla biz gittikte ne oldu? Rota aşısıni şu gün git yaptır dedi 9 ocak. Benim çocuk 16 eylülde doğdu. Şu an 16 hafta+3 gün olmuş. Rota aşısı en geç 15. Haftada yapılırmış. :') 4x3=12 o zaman 9 ocak 13 hafta diye hesaplamış. Artık günleri hesaba katmamis. Ben bunu aşıyı satın alıp sağlık ocağına gidince sağlık ocağındaki doktordan öğreniyorum. Bu şekilde hesaplandigini siz biliyor muydunuz?Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Mantıken kan değerlerine bakılması gerekmez mi?Aslında tam tersi canım, sadece anne sütü alanlarda mutlaka 4.ayda başlanmalı diyorlar. Mamalarda takviye olduğu için 4-6 ay arası deniyor.
Yok genç 28 30 yaşlarındaBence normal değil. İçi kaynamış olabilir. Zamanla samimi hissetmiş olabilir. Ama hadi çok çok ayaklarından öpsün yaşlı bir doktorsa ellerinden öpmek? Ki bu zamanda bence herkes bunun bilincinde.
Yaa salgın zamanı yaa kolay kolay hiç görmem doktorları böyle o yüzden şaşırdımbizim başımıza hiç gelmedi ama ayağı eli olabilir gibi geldi ya. düzenli gittiğiniz bi doktorsa aşinalık oluşmuştur belki. bilemiyorum eskiden bu tip konularda daha rahattık. parkta gördüğümüz bi bebeği ya da çocuğu sevip başını okşayabilirdik. şu an konuşmaya bile çekiniyorum açıkçası. doktor yaşça büyükse ondan biraz daha rahat olabilir belki
Evet hepsi öyle o yüzden değişik geldiBizim doktorumuz muayene ederken maske takıyor teması azaltmak için.
var canım ama primaya göre biraz geç ıslanıyor gibi geldi ıslaklık göstergesi. belki de yan tarafta olduğundandır. bez iyice dolduktan sonra ıslanıyor anca. belki de iyi bişeydir bu
Aaa bilmiyordum. Yan taraflarındaki çizgiler o zaman onlarMolfixlerde de ıslaklık göstergesi var canım
Bebeklerde bizdeki gibi sürekli kan değerlerine bakılmazmış. Bir sorun saptanıyorsa bakılırmış. Bunlar ilaç değil takviye ve bence takviye almalarında hiçbir sorun yokMantıken kan değerlerine bakılması gerekmez mi?
Ben havalar soğuduğundan beri uyku tulumu giydiriyorum. O zamanlar uyku problemi yoktu, üşüdüğü için bir gece uyuyamamıştı. Uyku tulumundan sonra rahat etti. Owli marka 0.3 tog uyku gurusu benim kullandığım model, ama eviniz daha soğuksa 0.5 ya da 1 tog alabilirsinizKızlar siz çocukların üstünü ne ile ortuyorsunuz? Gece üşümesin diye?
Kundak yapmıyorum ben hem terletiyor hemde alıssin kundaksiz uyumaya döneceği günler yakın vs diye.
Yorgan örtüyorum ama sanki omzu göğsü açıkta kalıyor? Güzel bir çözüm yok mudur?
Canım bana da öpmesi biraz değişik geldi. Sizinle samimi olduysa sevmek için düşünmüş olabilir de benim annem, kardeşim bile öpmüyor hiç, yabancı birinin öpmesine ben de sinir olurdum ki o bir doktor, hastalık da taşıyor olabilir. Bence uyar eğer tekrar olursaEvet hepsi öyle o yüzden değişik geldi
Ben parmakla örülen battaniyeler var ya onlardan örtüyorum hem sıcak oluyor hem de delikli delikli olduğu için yorgana göre daha çok içim rahat ediyor. Omzunun kapalı olmasına da gerek yok bence zaten sıcaktır evin içi bacaklarını örüyorum ben yalnızcaKızlar siz çocukların üstünü ne ile ortuyorsunuz? Gece üşümesin diye?
Kundak yapmıyorum ben hem terletiyor hemde alıssin kundaksiz uyumaya döneceği günler yakın vs diye.
Yorgan örtüyorum ama sanki omzu göğsü açıkta kalıyor? Güzel bir çözüm yok mudur?
Arkadaşımın bebeğinde işe yaramadı sudocrem. Hametan kullanan var. İyi geliyormuş. Biz yaşamadık çok şükür3 4 gündür molfixe geçmiştik pişik yaptı önerisi olan var mı pişiği çabuk geçsin diye? Şu an sudocrem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
Sleepyde 3 kullanıyodum denemek için molfixte de 3 aldım tam oldu. Islaklık göstergesi var ama çok yana koymuşlar sleepy o konuda daha iyi bu çok belirgin değil rengi de tam dönmüyor nedense yeşil gibi oluyor.Canım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?
Aa neden oldu acaba ben de geçtim hiç pişik yapmadı3 4 gündür molfixe geçmiştik pişik yaptı önerisi olan var mı pişiği çabuk geçsin diye? Şu an sudocrem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
Ben çorap ve patikli tulum giydiriyorum. Bi ara üşüyor mu acaba diye içine kısa kollu zıbın da giydirmiştim, çok terledi.23-24 derecede 0.3 tog içine ne giydiriyorsunuz?ben de uyku gurusunu düşünüyorum. Kolları açık.
Hametan ve kantaron yağı çok iyi geliyor. Bizim pişik uzun süre geçmedi, o yüzden ekstra dermo-trosyd yazdı doktor ama çok ilerlemezse bu ikisi yetebilir.3 4 gündür molfixe geçmiştik pişik yaptı önerisi olan var mı pişiği çabuk geçsin diye? Şu an sudocrem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
Teşekkür ederim canım çok sağol
Kızlar sizin bebekler donmeye başladı mı? Benimki öğrendi ve tutamiyoruzsürekli donmeye çalışıyor karin üstü bir süre kalıyor sürünme çabaları sarf ediyor sonra ağlıyor uyandığında direkt dönüp karin üstü duruyor falan yeni güncelleme geldi
Kızlar siz çocukların üstünü ne ile ortuyorsunuz? Gece üşümesin diye?
Bizimki de öyle bir sürü hasta çocukla temas halinde sonuçta. Hatta koridordan geçerken kafasını sarın öyle geçin dedi çok hasta varmışBizim doktorumuz muayene ederken maske takıyor teması azaltmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?