2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Sağlık ocağında 5. Ay demişlerdi canım
Rota aşımız vardı bir de geçen ay ilk doz oldu 2. Doz ne zaman bilen varmı

Bir tatlı kaşığı ölçüsünde şırıngaya koyup öyle ver canım vermesi daha kolay olur. Ama yavaşça . Tazyikli sıkma birden genzine kaçmasın. Şifa olsun

Bizde de durum bu. Gazı varken bacaklarını kaldırıp kaldırıp yatağa çarpıyo uyanıyor. Gerçekten nedir bu.? 4 ay dolacak nerdeyse bu aya gaz mı kalır ya.

Canım kızlar selamlar umarım hepiniz için her şey yolundadır. Ben başta küçük bir yatakla başlamıştım şimdi büyük yani normal boyutta bir park yatağa geçeceğim. Acaba yatağın içine kullandığınız yataklar için marka öneriniz var mı?

Ben yataş twiny aldım yatakta yataştan şaşmıyorum

Molfix benden tam puan aldı. Tüm gece taşma sızdırma ve kızarıklık yapmadı yumuşak arkası da lastikliymiş baya rahat oldu sleepyi bırakıyorum.
Ben de bırakacağım ya 3 numarasını kullanıyorum ama göbeğine değen yer ince ince kabarmış prima takınca olmuyor. Zaten çok sert geliyor bana sleepy artık. Molfix alacağım ben de zaten Gao da yumuşacık demişti

Reactions: Gao
Kızlar sizin bebekler donmeye başladı mı? Benimki öğrendi ve tutamiyoruz sürekli donmeye çalışıyor karin üstü bir süre kalıyor sürünme çabaları sarf ediyor sonra ağlıyor uyandığında direkt dönüp karin üstü duruyor falan yeni güncelleme geldi

Kızlar bi kaç kez söylemiştim eşimle aramda hamile kaldığımdan beri bi yaklaşma olmuyordu bi kaç kez istediğimi dile getirdim erteledi bi şekilde prezervatif alamadım gibi vs. gibi. Geçen artık internetten sipariş verdi verirken kendime de bişeyler alıyım dedi neyse kargosu geldi ben açmadım kendi açtı sonra bi yere kaldırdı bakmamı istemedi. Ama ben baktım tabi Cinsel performans arttırıcı almış normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…