2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Bende bunları aldım kızlar. Yenidoğan, 3 ay, 6 ay , 9 ay .. Ne bulduysam karıştırdım. Yok ben öğrenemeyeceğim bu işi. Tulum almak da çok mantıklıydı. Niye almadım bilmiyorum mesela

Eklentiler

• IMG_1892.png
    117,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1893.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 93
Tulumları kaç aylık aldınız? Ben de sipariş verdim şimdi ama.. Ne yaptığımı bilmeden yapıyorum valla alışverişlerimi
Bende çok bilmiyorum da işte Bir tane evde yenidoğan patikli tulum vardı. Bir tane daha yenidoğan patikli aldım, 3 aylık patikli aldım, birde 3 ay patiksiz aldım.

Bende bunları aldım kızlar. Yenidoğan, 3 ay, 6 ay , 9 ay .. Ne bulduysam karıştırdım. Yok ben öğrenemeyeceğim bu işi. Tulum almak da çok mantıklıydı. Niye almadım bilmiyorum mesela
Bir tane hastane çıkışı eksik alıp onun yerine tulum alabilirdiniz gibi geldi bana. Rastgele bir şeyler alıyoruz işte bakalım

Sizce kaç tane beyaz zıbın lazım olur yenidoğan için her döneme 6-10 tane lazım olur diye duymuştum. Kış günü kurutması da dert olacak gerçi kurutma makinası var ama kullanmalı mıyım bilemedim.

Evet benim bide çevremde çok bebekte olmadı. Ablam bi 5 ay önce doğum yaptı onda da hiç hatırlamıyorum süreç nasıl ilerledi
Yine ablanız varmış yakın. Benim en yakınım karşı komşum. Kızı 3 yaşına geldi

Gerçi sizlerde varsınız soruyorum soruyorum sonra gidip geri unutuyorum
Vallahi artık sormaya utanıyorum

ayy çol tatlılar güle güle kullanın. Hangi uygulamadan aldınız anlayamadım ben de bakayım

Sizce kaç tane beyaz zıbın lazım olur yenidoğan için her döneme 6-10 tane lazım olur diye duymuştum. Kış günü kurutması da dert olacak gerçi kurutma makinası var ama kullanmalı mıyım bilemedim.
Ben hepsini kalın askılı aldım. 3 yenidoğan 9 tanede 3 ay aldım.

İlk yenidoganda o kadar olmaz çünkü kaka taşmaları kusmalar 3 aydan sonra genelde . Hani kurutma da varsa 5 tane yeterli yenidogan için bence

Tulumları kaç aylık aldınız? Ben de sipariş verdim şimdi ama.. Ne yaptığımı bilmeden yapıyorum valla alışverişlerimi
Ben de vallahi dün S Sunshine93 ün paylaşımını görünce aldım gitti 5 takım

Bebiş doğduğunda çıplak kalmayacak kadar kıyafeti oldu. Çok şükür.

Şimdi sıra annesinde.. Benim hastanede giyecek hiçbir şeyim yok

Siz lohusa takımlarınızı nerelerden aldınız? Ben ne alacağım nerden alacağım hiçbir fikrim yok. Muhtemelen gecelik alamam. Onunla rahat edemem. Fotoğraf çekimi falan da yapmam. Süslü şeylere de gerek yok. Giyecek normal pijamaları (sabahlık olsa iyi olur tabi) nerden alsam ki..

Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Åerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben buradan aldım. 1 i sabahlıklı biri normal, geldi yıkadım. Çok beğendim kumaşıni ben de senin gibi düşünüyorum. Fotoğraf o bu fln istemediğimden bunları tercih ettim

Sürekli paylaşılan bir marka var lohusa takımı olarak artış marka. Onu mu alsam diyorum bende ama bilemiyorumda. Fikirlerinizi bende bekliyorum

Bende merak ediyorum bu küvet olayını seçemedim. Katlanırlar iyi değil diyorlar ama bu seferde evde zaten koycak yer yok. Nasıl olcak bilmem
Ben katlamalı aldım, ideal gibi duruyor çok iyi bir şey olmasına bence gerek yok.

Kullanın tabii ya asıl bebek kıyafetleri için lazım kurutma zaten bebek programı olması lazım çoğu makinede var. Ben dört senedir hiç çamaşır asmam hep kurutmaya. Bebeğim de öyle olacak hatta ilk seferden sonra ütülemeyi de düşünmüyorum kurutmada ısı alıyor çünkü

Galiba benim hazırlık olarak bi tek bez ve ıslak mendilim var O kadar video var hastane çantasıyla ilgili ama ben hala nasıl şeyler koycağıma karar verip alamıyorum
Eki Görüntüle 3458809
E bebeğin emzirme atletini beğendim, emzirme sütyeni de oradan aldım. 1 er tane de sporcu sütyen ve normal atlet aldım. Tavsiye ederim güzeldi ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…