• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
İyi kandiller arkadaşlar. Bu güzel gece hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kazasız belasız sorunsuz kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.

Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorum
Canım çok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah ❤️

Gözyaşım pıt 🥲
Cok sagol kuzum dualariniz beni resmen hafifletti iyiki varsınız yazan dua eden herkese cok teşekkür ederim Allahım seni de diger arkadaşlarımı da kolaylikla saglikla kavustursun bebegine..
Bana da en yakin zamanda saglikli mis kokulu evladima hamila kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏💗 cok haklısın stresten uzak durunca bir cok sey çözülecek.. bu ay biraz rahat birakip zihnimi o sekilde denemeyi hedefliyorum bakalim. İnşallah nasip olur o müjdeli haberi almak 🙏
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. 🤗
Amiin, inşallah en kısa zamanda, en güzel şekilde sağlıkla tekrar nasip olsun. Mutluluğunu paylaşmayı bekliyorum 💖

Back