• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım bu sürekli gittiğin doktor mu? Başka bir doktora mı gitsen acaba baya ilgisiz gibi sen söylemeden hiçbir şey yapmıyor 🙁
6-7 senedir bu doktora takipliyim aslında çok da iyi doktor herşeyi inceler ama bu 2 seferdir niye böyle anlamadım

Merhaba Kızlar nasılsınız 😊 beni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..🙏
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorum 🙏 hepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muu🥲🥲 bebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah 🙏😊
Güzel haberini heyecanla bekliyorum, her şey daha da iyi olacak inan ki.
Sağlıkla bebegine kavuştuğunu görmek bize de nasip olsun. Güzel dualar, dilekler hep seninle olacak 🥹🫶🏻
Hayırlı kandiller 🌸🤗

Merhabalar 🌸
Hatırlamam mı seni :)
Allah enn kısa zamanda sağlıkla nasip etsin ,çok güzel bir hamilelik surecin olsun ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve buraya güzel haberler ile gel inşallah 🤲🏼😊
Ah canımm çok teşekkür ederim amin aminnn inşallah nasip olur en en yakin zamanda 🥲🥲 buraya gelip yazmak bile ne kadar zor geldi anlatamam.. cok duygulandim yeniden bu gruba yazdigim icin.. sizlerle konustugum icin...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin💗🥲 en kisa zamanda mujdeli haberi vermek icin de gelcem gruba insallahhh🙏

Güzel haberini heyecanla bekliyorum, her şey daha da iyi olacak inan ki.
Sağlıkla bebegine kavuştuğunu görmek bize de nasip olsun. Güzel dualar, dilekler hep seninle olacak 🥹🫶🏻
Hayırlı kandiller 🌸🤗
Oy kuzum çok teşekkür ederim 🥲🙏 amiiinn insallah Allahım sağlıkla yeniden hamile kalip bu defa saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏 dualarin icin çok teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum gercekten gelip size kızlar yeniden hamileyiiiim diye haber vermek icin🥲🥲

Yeter ki stres yapma bebeğin zamanını bekliyor sana gelecek 🙏🏼🌸
Ah kuzum ya ne mümkün stres yapmamak... stres yaptikca süreç zorlaşıyor zaten.. ne zaman olacak diye beklemek saglikla yeniden olacak mı diye beklemek.. bunlar gercekten yıpratıcı.. bolca takviye falan aliyorum inşallah birseyler vesile olur. En kisa zamanda güzel haberi alabilirim.

Hamile kalirken şunun faydasini gördüm dediginiz birsey varsa da fikirlerinize açığım 💗

Ah kuzum ya ne mümkün stres yapmamak... stres yaptikca süreç zorlaşıyor zaten.. ne zaman olacak diye beklemek saglikla yeniden olacak ki diye beklemek.. bunlar gercekten yıpratıcı.. bolca takviye falan aliyorum inşallah birseyler vesile olur. En kisa zamanda güzel haberi alabilirim.

Hamile kalirken şunun faydasini gördüm dediginiz birsey varsa da fikirlerinize açığım 💗
Biliyorum canım elinde olmadığını biliyorum ama kafanı ne kadar boşaltırsan o kadar kolay hamile kalırsın. Meditasyon vs yapabilirsin. Ben hiç ihtimal vermediğim ay hamile kaldım. Tatildeydik nasıl olsa dönünce bebek çalışmalarına başlayacağız diye düşünüp hiç kafama takmadım tatilden döndüğümüzde hamile olduğumu öğrendim. Yani biliyorum çok zor kafaya takmamak ama inan çok etkiliyor.

Biliyorum canım elinde olmadığını biliyorum ama kafanı ne kadar boşaltırsan o kadar kolay hamile kalırsın. Meditasyon vs yapabilirsin. Ben hiç ihtimal vermediğim ay hamile kaldım. Tatildeydik nasıl olsa dönünce bebek çalışmalarına başlayacağız diye düşünüp hiç kafama takmadım tatilden döndüğümüzde hamile olduğumu öğrendim. Yani biliyorum çok zor kafaya takmamak ama inan çok etkiliyor.
Haklisin canım biraz olsun kafadan atmak lazim. Yoksa düşündükçe ugrastikca zorlasiyor. İnşallah kolaylikla hamile kalirim bu defa 🥲🙏
Aslinda cok fazla takmiyorum kafamda cevirmiyorum gibi dursa da arka planda hep bi iç sesim konusuyor..
İnşallah kolaylaşır sürecim de Allahımnasipi eder saglikla hamile kalip dogurup büyütmeyi 🙏🙏💗

Haklisin canım biraz olsun kafadan atmak lazim. Yoksa düşündükçe ugrastikca zorlasiyor. İnşallah kolaylikla hamile kalirim bu defa 🥲🙏
Aslinda cok fazla takmiyorum kafamda cevirmiyorum gibi dursa da arka planda hep bi iç sesim konusuyor..
İnşallah kolaylaşır sürecim de Allahımnasipi eder saglikla hamile kalip dogurup büyütmeyi 🙏🙏💗
Amin canım inşallah 🙏🏼

Merhaba Kızlar nasılsınız 😊 beni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..🙏
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorum 🙏 hepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muu🥲🥲 bebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah 🙏😊
Canım benim seni tanıyorum zamanımız aynıydı sürekli konuşuyorduk, duyduğumda çok üzülmüştüm, dualarım seninle olacak Rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin, sakın umudunu kaybetme stres yapma herşeyin başı üzüntü. En kısa zamanda güzel haberini alalım 🤲🥹

Oy kuzum çok teşekkür ederim 🥲🙏 amiiinn insallah Allahım sağlıkla yeniden hamile kalip bu defa saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏 dualarin icin çok teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum gercekten gelip size kızlar yeniden hamileyiiiim diye haber vermek icin🥲🥲
Amin, çok yürekten istiyorum bunu senin için. Rabbim sana ve bekleyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin. Mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum, dilerim ki her şey hep gönlünce olsun. 🥹🫶🏻
Stres yapmadan devam et, düşündükçe insan ister istemez kötü etkileniyor çünkü. Artık daha iyisin, yeniden hazırsın. Ruhunu da buna hazırla ve her şeyin daha güzel olacağına emin ol. Zor bir süreç yaşadın kolay değildi biliyorum ama inan kendin için bir seyler yaptıkça ve düşüncelerini dizginlediğinde daha da kolay olacak hepsi. 🌼
Hep iyi ol.. 🍀

Canım benim seni tanıyorum zamanımız aynıydı sürekli konuşuyorduk, duyduğumda çok üzülmüştüm, dualarım seninle olacak Rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin, sakın umudunu kaybetme stres yapma herşeyin başı üzüntü. En kısa zamanda güzel haberini alalım 🤲🥹
Yaaa canim benimm🥲🥲 ben önceden konustugum herkesino kadar iyi hatirliyorum ki.. seninle ilk gebeligimiz diye konusuyorduk..
Allahım inşallah nasip eder bende en yakin zamanda hamile oldugum haberimi alırım yeniden🙏🙏 amin canim amiiinn.. Allahım insallah duysun dualarimizi da kabul etsin 🙏 saglikla kavusayim bende bebegime inşallah 💗

Amin, çok yürekten istiyorum bunu senin için. Rabbim sana ve bekleyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin. Mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum, dilerim ki her şey hep gönlünce olsun. 🥹🫶🏻
Stres yapmadan devam et, düşündükçe insan ister istemez kötü etkileniyor çünkü. Artık daha iyisin, yeniden hazırsın. Ruhunu da buna hazırla ve her şeyin daha güzel olacağına emin ol. Zor bir süreç yaşadın kolay değildi biliyorum ama inan kendin için bir seyler yaptıkça ve düşüncelerini dizginlediğinde daha da kolay olacak hepsi. 🌼
Hep iyi ol.. 🍀
Gözyaşım pıt 🥲
Cok sagol kuzum dualariniz beni resmen hafifletti iyiki varsınız yazan dua eden herkese cok teşekkür ederim Allahım seni de diger arkadaşlarımı da kolaylikla saglikla kavustursun bebegine..
Bana da en yakin zamanda saglikli mis kokulu evladima hamila kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏💗 cok haklısın stresten uzak durunca bir cok sey çözülecek.. bu ay biraz rahat birakip zihnimi o sekilde denemeyi hedefliyorum bakalim. İnşallah nasip olur o müjdeli haberi almak 🙏

En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım sağlıklı uzun ömürlü çocuğun olsun 🫶

Yaaa canim benimm🥲🥲 ben önceden konustugum herkesino kadar iyi hatirliyorum ki.. seninle ilk gebeligimiz diye konusuyorduk..
Allahım inşallah nasip eder bende en yakin zamanda hamile oldugum haberimi alırım yeniden🙏🙏 amin canim amiiinn.. Allahım insallah duysun dualarimizi da kabul etsin 🙏 saglikla kavusayim bende bebegime inşallah 💗
Evet canım ilk başlarda sürekli seninle konuşuyordum sonra Biara bulantılardan girememiştim girdiğim de mesajını görmüştüm seninle birlikte bende çok üzülmüştüm, Rabbim bu hüznün üzerine büyük Bi sevinç yaşatsın 🤲 mübarek gün dualarımız kabul olsun 🙏 bende biraz zor hamile kalmıştım sana anlatmıştım, hamile kaldığım ay yatağa yatıp hamile kaldığımı canlandırdım ve Bi deftere hergün bu ay hamile kalacam diye yazmıştım ve o ay hamile kaldım, nasibimiz ozamanmış tabiki ama bize bir vesile oldu gibi gözüküyor. Sende Bi dene istersen

Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
Ben evden çalışıyorum canım ve 32 sonrası da devam etmek istiyorum. İnşallah doktorum da çalışabilir raporu verir. 🥹

İyi kandiller arkadaşlar. Bu güzel gece hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kazasız belasız sorunsuz kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar günaydın kandilimiz mübarek olsun 🙏 herkese güzel bi gün diliyorum. Apandisit ameliyatı olacak olan arkadaşımız vardı durumu merak ettim inşallah sağlıklıdır adını bulamadım SH3MS SH3MS inşallah doğru etiketi yapmışımdır. Canım nasılsın ?
İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.
Günaydın canlar hastanedeyim ben şeker yüklemesi için. Sizler napıyorsunuz bu arada muhabbeti dönmüş ben de başak burcuyum 😂😂
SH3MS SH3MS canım ameliyat mı oldun nasılsın şimdi
Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorum

İyi kandiller arkadaşlar. Bu güzel gece hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kazasız belasız sorunsuz kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.

Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorum
Canım çok geçmiş olsun, hamile hamile senin için çok zor oldu, en kısa zamanda bütün acıların geçer inşallah Rabbim yardımcın olsun 🤲

Canım benim bunla gelmiş geçmiş olsun daha beteri olmasın inşallah. Zamanla düzelecektir ağrıların da geçecektir. İnsallah en yakın zaman da kendini eskisi gibi hissedersin 🙏

Back