• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Benim de hep öyle düşük ama baygınlık olmadı hiç. O yüzden sürekli halsiz oluyorum sadece.
Halsizliğim hep var böyle kendimi zorluyorum özellikle işteyken aşırı halsiz oluyorum, evde bu kadar değil tabi ki her anlamda daha rahat olduğum için en azından yatabiliyorum 🥹

Bi kere bayılmıştım, dünde yine tam bayılmasam da onun gibi oldu yani baygınlık mı denir öyle oldu diyeyim.
Kan tahlili yaptırmıştım en son bir sorun yoktu ama bu hafta sağlık ocağında kontrolüm var oraylada paylaşacağım.
Canım benim arkadasım da bayıldı falan. Gitti doktora demiri çok düşmüş serumla demir verdiler. Ve birden aniden düşmüş önceki sonucu normaldi

Az önce yürürken resmen durmak zorunda kaldım yavaş yavaş yürüyorum. Aşırı böyle mesaneme mi vuruyor noluyor orda bi acı hissediyorum. Rahim ağzını ölçüyor doktor baya iyi aslında ama böyle olan var mı yaa 🫨

Az önce yürürken resmen durmak zorunda kaldım yavaş yavaş yürüyorum. Aşırı böyle mesaneme mi vuruyor noluyor orda bi acı hissediyorum. Rahim ağzını ölçüyor doktor baya iyi aslında ama böyle olan var mı yaa 🫨
Bebek aşağıdaysa ve mesanede idrar varsa bende de oluyor o. Tuvalete gidince geçiyor. Sanırım mesaneye baskı olmasından kaynaklanıyor.

Kızlar tansiyonu düşüp bayılan/baygınlık geçiren var mı aranızda? Benim daha önce olmuştu dün tekrar oldu.
Tansiyonum hep 8-6/8-5 seyrediyor o yüzden de hep bi halsizlik uyku hali yaşıyorum. Böyle olan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm buldunuz

Mesaneye baskı yapıyo vajinamda ağrıyo oluyo bazende pıt pıt atıyo 2 haftadır böyle yürürken ayakta dururken evde yapıyorum tuvaletimi apartmana cıkmadan sanki hiç yapmamışım gibi hissiyat yapıncada cok az geliyo

Mesaneye baskı yapıyo vajinamda ağrıyo oluyo bazende pıt pıt atıyo 2 haftadır böyle yürürken ayakta dururken evde yapıyorum tuvaletimi apartmana cıkmadan sanki hiç yapmamışım gibi hissiyat yapıncada cok az geliyo
Aynı benimde öyle bugün böyle karnımda baya büyüdü ondan herhalde her yerim geriliyor ağrıyor sanki

Ben birazcık yurudugum zaman karnim kasiliyor sag kasigima agri giriyor icerken sanki biri tutup baglari geriyormus gibi oluyor dik duramiyorum o an

Ben 28. Haftamdan beri öyleyim moral bozmak istemedim ama her türlü çok ağrılarım oluyor 31. Haftadayım. Şimdi de gaz mide sırt bel vajina ağrıları çoğaldı. 2 gecedir sağ sırt kürek kemiğime bir ağrı saplandı yatamıyorum bile söylücem bakalım doktoruma. İnş sizin ileri dönemleriniz daha kolay geçer ben çok zorlanıyorum dün bütün gün ağladım psikolojim bozuldu artık 😔 Dua edelim birbirimize olur mu🙏🏼🙏🏼

Kızlar geçen hava hafif eserken akşam çıkıp evden sahilde yürüyelim dedik anlamadık zaman nasıl geçmiş 1 saat yürüdük oturduk bir kahve içtik geri bir saat daha yürüdük. Akşam kasıklarıma ağrılar girdi. Doktoruma sordum çok uzun artık 3. Trimesterda böyle kendini zorlama dedi.
Gece 4-5 sefer tuvalete kalkar oldum. Bir de geçen fazla gülerken hafif kaçırdım. Ona da doktor kegel çalış, çişini yaparken tut bırak dedi.

Onun dışında her şeyimiz iyi şükür. Doktorun da izniyle abd biletimizi de aldık nasipse 1 eylülde yolcuyuz. Artık sayılı zaman kaldı, herkese son düzlükte problemsiz, huzurlu ve kolay bir son 2-3 ay diliyorum:)

Kızlaar anneme gerek yok yorgan yastık kullanmayacağım ilk dönemler desem de dinletemedim veee gözyaşım pıt 🥲

IMG_8697.jpeg

Bende merak ediyorum bu küvet olayını seçemedim. Katlanırlar iyi değil diyorlar ama bu seferde evde zaten koycak yer yok. Nasıl olcak bilmem
Malum İstanbul evleri.. ev 2+1 olunca ben de katlanır aldım yer kaplamasın diye, güzel duruyor, inşallah bebiş doğunca kullanımından da memnun kalırız

Eklentiler

• IMG_2166.png
    IMG_2166.png
    539,1 KB · Görüntüleme: 68
Grip oldum sanki boyle ayağım buz gibi ve üşüyorum sürekli hapsiriyorum hiç halim yok. Doktora gitmeden geçer mi acaba 😕
Bende grip oldum ilaç kullanmak istemedim doktora zaten hiç gitmek istemedim. Tavuk suyuna çorba yaptım günde 2-3 kere ondan içtim, bol su içmeye çalıştım. Vitaminlerimi eksik etmedim. Geceleri de yatmadan 1 kaşık bal yedim. Ama yorucu geçti mi evet tüm kemiklerim ağrıdı bir ara🥲

Back