• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Anladım canım çünki kalıcı oje için doktorlar pek olumlu bakmıyorya ondan merak ettim kirpikte öylemi diye
Kalıcı oje de yaptırıyorum her ikisinin de tek kötü yanı erken uzamaları olacak hamilelik döneminde. Kirpik özellikle nerede ve kimin yaptığı önemli kullanmış olduğu yapıştırıcı vs. Ben nedense sorun olacağını düşünmüyorum geçen sene hamileliğimde doktorum sorun olmaz demişti bu defa doktorum değişecek tekrardan danışırım 🥰

Kalıcı oje de yaptırıyorum her ikisinin de tek kötü yanı erken uzamaları olacak hamilelik döneminde. Kirpik özellikle nerede ve kimin yaptığı önemli kullanmış olduğu yapıştırıcı vs. Ben nedense sorun olacağını düşünmüyorum geçen sene hamileliğimde doktorum sorun olmaz demişti bu defa doktorum değişecek tekrardan danışırım 🥰
Benim insta üzerinden dinlediğim doktorlarım bir çoğu önermiyor özellikle kalıjı ojeyi .. zira çok fazla kimyasal ve uv lambasından dolayı diyorlar ama tabi sen kendi doktoruna sormussun eğer o problem yok dediyse devam et tabi .

Benim insta üzerinden dinlediğim doktorlarım bir çoğu önermiyor özellikle kalıjı ojeyi .. zira çok fazla kimyasal ve uv lambasından dolayı diyorlar ama tabi sen kendi doktoruna sormussun eğer o problem yok dediyse devam et tabi .
Uv hamilelikte ciltte lekelenme yapılabileceğinden önerilmiyor. Kimyasal boyutu ayrı bebeğe ne kadar etkisi olur araştırmak yani doktora danışmak en doğrusu olur. Yine danışırım ilerleyen zamanlarda. Teşekkür ederim düşüncen için 😇

Uv hamilelikte ciltte lekelenme yapılabileceğinden önerilmiyor. Kimyasal boyutu ayrı bebeğe ne kadar etkisi olur araştırmak yani doktora danışmak en doğrusu olur. Yine danışırım ilerleyen zamanlarda. Teşekkür ederim düşüncen için 😇
Sor canım mutlaka .. bir doktor ojenin kokusunun solunmasından vs bahsediyordu .. yine en doğru kararı kendi doktorun verir . 🌸♥️

Selam hanımlar kullandığınız makyaj ürünlerinde (özellikle günlük kullandığınız rutin ürünlerde) zararlı içerikler olabilir, sadece basit google aramalarıyla (bu ürün hamilelikte zararlı mı diye bile yazsanız bir şeyler çıkıyor 😊) kullanıp kullanmayacağınıza karar verebilirsiniz. Özellikle parfümlü ve kimyasal ürünlere gerek yok hiç 😊

Anladim kuzum Orada nasil sağlik sistemi güzelmi türkiyeye göre .
Canım ben tüp bebek tedavisi oldum türkiyede gebelik almanyada devam edicek . Şöyle bu bizim 7 denememizdi en son almanyadaki doktorumuzda bu konuda türkiyeyi önerdi çünki almanyada embriyo koruma yasası felan var . Onun dışında türkiyede özelde en azından ödeme yapıp her istediğinde doktora gidebiliyorsun burada bekliyorsun durumunun acikiyeti yoksa . Tabi oda neye göre karar veriliyor ? Mesela kalp doktoruna sevk kağıdı olmadan gidemessin randevuda uzun sürer .. ama bence doktor şans işi ya şükür ben şimdiye kadar iyi doktorlara denk geldim diye bilirim ..

7+2 den selmaliyorum sizi 👋
Yaa kizlar soluma hiç yatamiyorum aynadan baktiim dokunduğumda solda elle hissedilir bişey var sağda yok ama sizce sola mi yerleşmistir bebek ben kafayimi yiyorum🤣yüz üstü yatmadan uyuyamayan biriyim çok zorlaniyorum yatarken 🥴

Canım ben tüp bebek tedavisi oldum türkiyede gebelik almanyada devam edicek . Şöyle bu bizim 7 denememizdi en son almanyadaki doktorumuzda bu konuda türkiyeyi önerdi çünki almanyada embriyo koruma yasası felan var . Onun dışında türkiyede özelde en azından ödeme yapıp her istediğinde doktora gidebiliyorsun burada bekliyorsun durumunun acikiyeti yoksa . Tabi oda neye göre karar veriliyor ? Mesela kalp doktoruna sevk kağıdı olmadan gidemessin randevuda uzun sürer .. ama bence doktor şans işi ya şükür ben şimdiye kadar iyi doktorlara denk geldim diye bilirim ..
Ayy şimdi kaç haftalik hamilesiniz inşallah kucağiniza saglikli bi şekilde alirsiniz Allag gönlünüze göre versin💜

Ayy şimdi kaç haftalik hamilesiniz inşallah kucağiniza saglikli bi şekilde alirsiniz Allag gönlünüze göre versin💜
5+4 düm canım aminnn 🌸🤲🏼 inşallah kolaylıkla gelsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak hepimizin bebekleri ♥️ çok heycan kaygı stress herşeyi karışık yaşıyorum geçen hafta vajinaldr keseyi ve bebeği gördük doktorum bazen şansslı insanlarda hemen kalpte gözüküyor dedi ama bende gözükmedi ama tabi çok erken biliyorum şimdi haftaya çarşamba randevum var . Ara ara pembe lekem oluyor korkuyorum bol dinlenmeye çalışıyorum hiç bir iş yapmıyorum sürekli uzanıyorum.. 12 ci hafta bi gelse rahatlarım diye umuyorum 😌 senin ilk gebelik mi ?

7+2 den selmaliyorum sizi 👋
Yaa kizlar soluma hiç yatamiyorum aynadan baktiim dokunduğumda solda elle hissedilir bişey var sağda yok ama sizce sola mi yerleşmistir bebek ben kafayimi yiyorum🤣yüz üstü yatmadan uyuyamayan biriyim çok zorlaniyorum yatarken 🥴
Karnında sertleşme başladımı canım ? Ben sol tarafa hafif yüz üstü gibi yatarım genelde sol tarafa yatmaktansıkımtınolmaz inşallah doktorlsrda sol tarafı öneriyor ileriki dönemler

Kızlar benim yeşil sarı akıntım oluyordu, hiç kanama lekelenme vs olmadı. 1 saat önce falan çok afedersiniz kıl gibi çok çok ince ve nokta kadar pembelik gördüm akıntıda, sonra tekrar olmadı ama korktum kontrolüm pazartesi günü acaba bi sıkıntı var mıdır stresten uyku tutmuyor insanı

Kızlar benim yeşil sarı akıntım oluyordu, hiç kanama lekelenme vs olmadı. 1 saat önce falan çok afedersiniz kıl gibi çok çok ince ve nokta kadar pembelik gördüm akıntıda, sonra tekrar olmadı ama korktum kontrolüm pazartesi günü acaba bi sıkıntı var mıdır stresten uyku tutmuyor insanı
Canım bugün burada bir arkadaş doktor kontrolunden sonra yazmış doktoru açık renkli lekelenmeler normal demiş . Ben tüp bebek annesiyim bendede 4 gün lekelenmeler oldu ara ara durup devam eden açık renkliydi pembemsi alel acele doktorumu aradım sordum . Normal bunlar olabilir dedi ama sen yarın doktoruna bir git sor için rahat eder, aspirin tarzı ilaç kullanıyosan bir süre keserler . Ama genelde ilk 3 ay içindeki lekelenmeler normal sayılıyor ve yerleşme lekelenmesi diyorlar ( plasenta büyüyor ) rahim kılcal damarlarında çatlaklar olabiliyor ..

Back