• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Merhabalar kizlar 🙂
Bugün aranıza yeni katıldım
Sat:19.01
Bat:18.01
Bugün test yaptim silik ikinci çizgi çıkınca hastaneye gittim.Beta HCG 481 çıktı
4+2 gün ile aranizdayim.
Tahmini doğum 26.10.2025🥰
Rabbim hepimizin bebislerini kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🌸 Tarihlerimiz aynı olunca yazmak istedim.🥰
Bat:17.01
Ayın 14 ünde test yaptım silik çıktı.
Daha sonra dijital test aldım ve hamile çıktı
Henüz Beta HCG ye baktıramadım cumaya inşallah
Uygulamaya göre tahmini doğum 26.10.2025

Canım bugün burada bir arkadaş doktor kontrolunden sonra yazmış doktoru açık renkli lekelenmeler normal demiş . Ben tüp bebek annesiyim bendede 4 gün lekelenmeler oldu ara ara durup devam eden açık renkliydi pembemsi alel acele doktorumu aradım sordum . Normal bunlar olabilir dedi ama sen yarın doktoruna bir git sor için rahat eder, aspirin tarzı ilaç kullanıyosan bir süre keserler . Ama genelde ilk 3 ay içindeki lekelenmeler normal sayılıyor ve yerleşme lekelenmesi diyorlar ( plasenta büyüyor ) rahim kılcal damarlarında çatlaklar olabiliyor ..

Teşekkür ederim canım yarın doktoruma bi sorucam kullandığım bi ilaç yok şu an bakalım inşallah sorun yoktur

Kızlar selam. Ben kendimi aşırı stresli hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bahsetmiştim burada. Midemin bulanmasından çok korkuyorum. Ölüm gibi benim için gerçekten. Bulandığı an titremeye baslıyorum. Sonunda bugün onu yaşadım. Kıyma kavururken aşırı derecede tiksindim ve midem bulanmaya başladı. Gittim geldim yemeğin başına, belki psikolojiktir dedim ama yok. Çok fena oldum. Kusmadım ama hiçbir şey de yiyemedim. Canım istemiyor hala. Sabah nasıl yemek yerim, yarın akşam nasıl yerim onu düşünüyorum. Bebeğim için yemem lazım bi yandan da onu düşünüyorum. Böyle anlatıyorum ama gerçekten benim için çok zor. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Vücudum kaskatı. Ya bulanırsa diye her an aklımda. Ne yapıcam bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim. Üstüne bir de stresli olduğum için çocuğuma bir şey olursa diye de korkuyorum, stres artıyor vallahi deliricem.

Kızlar selam. Ben kendimi aşırı stresli hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bahsetmiştim burada. Midemin bulanmasından çok korkuyorum. Ölüm gibi benim için gerçekten. Bulandığı an titremeye baslıyorum. Sonunda bugün onu yaşadım. Kıyma kavururken aşırı derecede tiksindim ve midem bulanmaya başladı. Gittim geldim yemeğin başına, belki psikolojiktir dedim ama yok. Çok fena oldum. Kusmadım ama hiçbir şey de yiyemedim. Canım istemiyor hala. Sabah nasıl yemek yerim, yarın akşam nasıl yerim onu düşünüyorum. Bebeğim için yemem lazım bi yandan da onu düşünüyorum. Böyle anlatıyorum ama gerçekten benim için çok zor. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Vücudum kaskatı. Ya bulanırsa diye her an aklımda. Ne yapıcam bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim. Üstüne bir de stresli olduğum için çocuğuma bir şey olursa diye de korkuyorum, stres artıyor vallahi deliricem.
Ben bulantı yaşamadığım için anlayamıyorum sizi tabi burdan bakınca bu kadar büyütülecek ne var gibi geliyor ama sizin ne yaşadığınızı bilemem.😔

Belki doktorunuz bu anksiyete için size bir ilaç verebilir çünkü böyle 3 ay geçmez size.

nazi kampında deney yapılmış anneye 9 ay boyunca serum verilmiş bebek sapasağlam doğmuş ama anne bitmiş siz yemek yemezseniz de bebek sizin depolarınızda bulunan herseyi alacaktır zaten bu konuda stres olmayın kendinizi de bu kadar zorlamayın bebekler depodaki birikmişleri yiyor yoksa bakın zehirlenen bile var bizim yediklerimiz içtiklerimiz direk onlara gitmiyor doğuma kadar kusan yiyemeyen var yine de tombiş doğuruyor 30 kg alıp bebeğin hiç alamadığı da oluyor

Merhabalar kizlar 🙂
Bugün aranıza yeni katıldım
Bat:18.01
Bugün test yaptim silik ikinci çizgi çıkınca hastaneye gittim.Beta HCG 481 çıktı
4+2 gün ile aranizdayim.
Tahmini doğum 26.10.2025🥰
Rabbim hepimizin bebislerini kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰
Merhaba hoş geldiniz yaş kaç Listeye ekleyeyim

Teşekkürler, hepimize💗yaş 36, ilk bebiş, 5+4te kese gördük, 22.02ta kalp atışı için randevumuz var, tüp bebek ile 23.01 transfer tarihi, 09.10 tahmini doğum tarihi😊
Son adet tarihi ne zamn

5+4 düm canım aminnn 🌸🤲🏼 inşallah kolaylıkla gelsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak hepimizin bebekleri ♥️ çok heycan kaygı stress herşeyi karışık yaşıyorum geçen hafta vajinaldr keseyi ve bebeği gördük doktorum bazen şansslı insanlarda hemen kalpte gözüküyor dedi ama bende gözükmedi ama tabi çok erken biliyorum şimdi haftaya çarşamba randevum var . Ara ara pembe lekem oluyor korkuyorum bol dinlenmeye çalışıyorum hiç bir iş yapmıyorum sürekli uzanıyorum.. 12 ci hafta bi gelse rahatlarım diye umuyorum 😌 senin ilk gebelik mi ?
Benimde ilk gebeik canim bende henuz bebegi ve kalp atişini duymadim bende cumatesi gidicem zaman gečmiyor bi türlü😐

5+4 düm canım aminnn 🌸🤲🏼 inşallah kolaylıkla gelsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak hepimizin bebekleri ♥️ çok heycan kaygı stress herşeyi karışık yaşıyorum geçen hafta vajinaldr keseyi ve bebeği gördük doktorum bazen şansslı insanlarda hemen kalpte gözüküyor dedi ama bende gözükmedi ama tabi çok erken biliyorum şimdi haftaya çarşamba randevum var . Ara ara pembe lekem oluyor korkuyorum bol dinlenmeye çalışıyorum hiç bir iş yapmıyorum sürekli uzanıyorum.. 12 ci hafta bi gelse rahatlarım diye umuyorum 😌 senin ilk gebelik mi ?
Benimde ilk gebeik canim bende henuz bebegi ve kalp atişini duymadim bende cumatesi gidicem zaman gečmiyor bi türlü😐
Yok canım keseLERİ gördük 😅 kalbe haftaya gün verdiler ama dayanamadım sabah denicem bi şansımı bulantım çok arttı bence atıyorlar pıt pıt🥰
Bulanti olunca atiyormuymuş inşallah duyarsin kuzum,🌸

Merhaba bugün doktor randevum vardı 1 cm kanama alanım varmış . Pregestoron yazdı hap . Bizde özelde oğlumu doğurtan doktora gittik sonra kan aldı d vitamı falan baktı vücudumda çok bakteri mikrop varmış 20 günde 1 deposilin yazdı . Pregestoronun iğnesini verdi . D vitamini yazdı magnezyum yazdı . Allahım bebeğimi korusun inşallah 🙏 cuma kontrole çağırdı. Doğum 30.bin olmuş .. 3 5 test 3750 tuttu . Eşim sanayi odasına kayıtlı olduğu için muayene ücreti 690 tlydi. Ben hem özel hem devlet takipli ilerlerim diye düşünüyorum ilk doğumumda öyle yapmıştım.
Canim korkma gerekli tedavileri olursan iyileşir. Benimde kanama alanım var. Bir çok kişide olabiliyormuş.

Merhaba bugün doktor randevum vardı 1 cm kanama alanım varmış . Pregestoron yazdı hap . Bizde özelde oğlumu doğurtan doktora gittik sonra kan aldı d vitamı falan baktı vücudumda çok bakteri mikrop varmış 20 günde 1 deposilin yazdı . Pregestoronun iğnesini verdi . D vitamini yazdı magnezyum yazdı . Allahım bebeğimi korusun inşallah 🙏 cuma kontrole çağırdı. Doğum 30.bin olmuş .. 3 5 test 3750 tuttu . Eşim sanayi odasına kayıtlı olduğu için muayene ücreti 690 tlydi. Ben hem özel hem devlet takipli ilerlerim diye düşünüyorum ilk doğumumda öyle yapmıştım.
Canim korkma gerekli tedavileri olursan iyileşir. Benimde kanama alanım var. Bir çok kişide olabiliyormuş.
Canım. Aç kalmamaya dikkat et ama kendini çokta zorlama ilk 3 ay bebek kandan besleniyormus. Yani bedenimiz çok acayip demi. İlk 3 ay hamilelirin iştahı olmaz mide bulantısı olur. O yuzden bebekte kandan beslenir. Stres olma

sen ozaman bulantı ıcın ılac kullanacaksın mutlaka gece yatmadan prilam dr gun ıcınde bulanırsa yıne alabılırsın. Böylece kaygılarında azalır. Bebek ılk 3ay senın yedıklerınden degıl depoladıklarını alır yanı sen yemezsen sen halsız kalırsın bebek yine büyür:) Oyüzden endişe etme. Triflo ile nefes egsersizi yapabilirsin. Hem sakinleşmeni hemde bulantını gecirebilir.

Bulantı kusma ben de korkarım aslında ama sizinki daha üst düzey. Bir şekilde çocuklar gıdasını alıyor özellikle ilk üç ay depolarımızı kullanıyor onu halleder onlar ama annenin yaşadığı stres gerginlik en çok etkilendikleri şey bence. Lütfen ondurumu yönetecek bir çözüm bulun kendinize. Psikiyatri desteğini ihmal etmeyin bence. Ve bulanmasa da durumu anlatın kadın doğum dr ununa. Prilam verir muhtemelen bulantınızı da hiç olmasın inşallah 🙏

kızlar merhaba son adet tarihim 11 ocak düm sağlık ocağında beta baktılar ilk defa 1235 çıktı haftaya göre değeri düşük mü acaba

Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🌸 Tarihlerimiz aynı olunca yazmak istedim.🥰
Bat:17.01
Ayın 14 ünde test yaptım silik çıktı.
Daha sonra dijital test aldım ve hamile çıktı
Henüz Beta HCG ye baktıramadım cumaya inşallah
Uygulamaya göre tahmini doğum 26.10.2025
Amin inşaallah sizin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin😍Demek aynı anda doğum yapcaz nasip olursa👏Ben biraz aceleci hemen gidip kan verdim aksama 😅Katlanmalari görmek veriyormuş sanırım otekileri de veririm artık.Sizin yaş kac ilk gebelik mi ?

kızlar merhaba son adet tarihim 11 ocak düm sağlık ocağında beta baktılar ilk defa 1235 çıktı haftaya göre değeri düşük mü acaba
Aynıyız 11 ocak 🥹 katlanmasına bakılacak csnım önemli olan 48 saatte kaç arttığı

Back