• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kizlar 28. Haftadayim ama daha ne esya aldik ne odasini boyadik. Esime ne zaman desem baslayalim diye daha erken nolur nolmaz yapmayalim simdi diyor. Sizlerde ya da eslerinizde var mi boyle tedirginlikler, kaybetme korkusu :KK43: herkes alisveris telasindayken biz niye bu kadar olumsuzuz diye üzülüyorum ama bir yandan da hakkaten birsey olursa o kadar hazirlik sonrasi yikim daha buyuk olur diyorum falan sacma sapan haller
Bende öyleyim ilk kaybımdan sonra hazırlık yapmaya korktum hep. İki üç gün önce beşik siparişimi verdim. 28. Haftadayım. Hazırlık yapanlarda kendince haklıdır ama böyle düşünmenizde çok anormal değil. Siz ufak ufak acil bir şeyde alınacak şeyleri almaya başlayabilirsiniz ama artık 😊 Ya da indirimde ıslak mendil filan yakalarsanız alabilirsiniz. Sağlıklı zamanında doğumlarımız olur inşallah 🙏 😌

Bende öyle normalde soda sevmem kramplar arttığı için ara ara içiyorum bende hiç magnezyum kullanmadım yatağa girmeden gece biraz gerdirmek te calflari ise yarıyor bilginiz olsun
Bir kere yarım limon sıkıp içiyorum bir kere de sade 😅 tansiyonum 9/6 gibidir hep olur da çıkarsa mesela 13/14 gibi yükseklere ikisini de limonlu içiyorum o gün 😅 bebeği öğrendiğimden beri asitli ve paketli içecek içmediğim için bana çok iyi geliyor bende eskiden sade maden suyu içmezdim 🥲
bana da maden suyu iç muz ye falan dedi

Kızlar tansiyonu düşüp bayılan/baygınlık geçiren var mı aranızda? Benim daha önce olmuştu dün tekrar oldu.
Tansiyonum hep 8-6/8-5 seyrediyor o yüzden de hep bi halsizlik uyku hali yaşıyorum. Böyle olan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm buldunuz.

Kızlar küvet olarak ne seçtiniz? Banyoda değil de odalarında yıkamak istiyorum ben. Banyomuz küçük çünkü zor olur 2 bebekle.
Bende merak ediyorum bu küvet olayını seçemedim. Katlanırlar iyi değil diyorlar ama bu seferde evde zaten koycak yer yok. Nasıl olcak bilmem

Kızlar tansiyonu düşüp bayılan/baygınlık geçiren var mı aranızda? Benim daha önce olmuştu dün tekrar oldu.
Tansiyonum hep 8-6/8-5 seyrediyor o yüzden de hep bi halsizlik uyku hali yaşıyorum. Böyle olan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm buldunuz.
Ben varım ama henüz bir çözüm bulamadım. Bayılmadım ama iki kere bayılma aşamasına geldim. Gözlerim falan karardı. Geçen gün de asansörde fenalaştım. -1 de inecektim. 0 da durunca millete çarpa çarpa attım kendimi asansörden 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kardiyolojiye gittim ama yok holter randevusu yok eko randevusu.. Bir sürü zaman alacak. O zamana kadar bebiş doğar ben iyileşirim gibi

Back