• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı🤦
Ben tüp benek yaptırdım. İki testten sonra gerek duymadılar ama ben 4 defa yaptırdım. Normal gebeliklerde riskli bir durum yoksa takip bile etmiyor doktorlar pozitiften sonra. Sağlıcakla alın kucağınıza 🙏

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı🤦
Sağlık ocağında 2 kere kan verdim ilk 410
2 gün sonra 1240 birdaha vermedim

Ben tüp benek yaptırdım. İki testten sonra gerek duymadılar ama ben 4 defa yaptırdım. Normal gebeliklerde riskli bir durum yoksa takip bile etmiyor doktorlar pozitiften sonra. Sağlıcakla alın kucağınıza 🙏
Hmm anladım canım teşekkür ederim cevabın için🌸Aminn .Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🌸

Aslında beklemek en doğrusu dediğiniz gibi ama bir de gelin bana anlatın :) kasım ayındaki sonlanan hamileliğimde bebeğin kalp atışları durmuştu maalesef ve yine şu anki doktorum kürtajımı yapmıştı. O yüzden şimdi var olan heyecanımı ve korkumu çok iyi biliyor. Allah’ım bir daha yaşatmasın,kimseye yaşatmasın. Dolayısıyla o sesi duymak için ekstra ekstra heyecanlı,istekli ve sabırsızım :)
oyy canım benım heyecanını endişelerini cok iyi anlıyorum.içini ferah tutmaya çalış Allah korktuklarımıza ugratmasın

iyi akşamlar kızlar günlük makyaj yapıyor musunuz bu konuda ne düşünüyorsunuz 😊😊
ben yapıyorum valla 😀
bende yapıyorum yaa 😅hafif zaten az fondöten ruj biraz kapatıcı rimel günlük kullanmıyorum biraz baktım ama doktorlar günlük makyaj malzemeleriniz zararı yok diyor sanırım serum bakım ürünlerine dikkat edin diyorlar kafam karıştı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

iyi akşamlar kızlar günlük makyaj yapıyor musunuz bu konuda ne düşünüyorsunuz 😊😊

bende yapıyorum yaa 😅hafif zaten az fondöten ruj biraz kapatıcı rimel günlük kullanmıyorum biraz baktım ama doktorlar günlük makyaj malzemeleriniz zararı yok diyor sanırım serum bakım ürünlerine dikkat edin diyorlar kafam karıştı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
evet onu bende düşündüm geçen gün yves rocher in bakım ürünlerini kullanıyorum suan ama acaba kullanmasammı diyede düşünmüyor değilim.

https://www.instagram.com/birmuhendisbirpediatrist?igsh=YmEzcTZmeXY3MWg2 Ben şu sayfada bir gönderiye denk gelmiştim henüz vaktim olmadı ama burada yazılanları araştırıp oradan başlamayı düşünmüştüm içerekler için henüz bakamadım ama işte evdekileri kullanıyorum zaten inanılmaz yorgunluk oluyor bazen önceden yaptıklarımın hepsini yapamıyorum 😅 belki başlangıç için faydası olur size de

Ben ipek kirpik yaptırıyorum o yüzden makyajı uzun zamandır bıraktım sadece allık ve ruj kullanıyorum 😅 bir de güneş kremi o kadar
İpek kiptiğin zararı yokmu gebelikte ?yapışkan dan dolayı ?

Hayır canım hamilelikte de yaptırılabiliyor yani ben bir sorun olabileceğini düşünmüyorum sadece daha erken sürede dökülür hormonlardan dolayı o kadar
Anladım canım çünki kalıcı oje için doktorlar pek olumlu bakmıyorya ondan merak ettim kirpikte öylemi diye

Back