2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben yaz tatilinde olduğum için bol bol kitap okuyorum, özellikle okuyup çok çok faydalı ve ufuk açıcı bulduğum üç kitabı söyleyeceğim, bence muhakkak alınız
Otuz milyon kelime
Bebeğinize Fransız kalın
Ve özellikle doğumdan sonra 2 yıl boyu çok işimize yarayacağını düşündüğüm: Bebekler ne ister

Ya simdi belki sacma gelicek ama kilo mevzusunda benim sorunum tersten hamilelik basinda 53 kiloydum, ilk aylar hem mide hem saglikli beslenme derken 48 e düşmüştüm. Şimdi 26+4 üm ve anca 53 kiloma geri geldim. Bebeğin kilosu önde gidiyor ama ben niye alamıyorum anlamıyorum ve sizce bunun bir zararı var mıdır? Karnım da çok küçük, gören anca 4 aylık sanıyor, iyice garipmişim gibi hissetmeye başladım

Yaa tsh normal benim sadece o serbest olan düşük canim. Valla ne yesem tuhaf oluyorum ben anlamadım ama ayran filan içiyorum böyle ozaman sanki şarjım tamamlanmış gibi hissediyorum ben 2 hamileligimde bunların hiçbirini yaşamadım çevremdekiler sen hamile olduğunu unutuyorsun derlerdi yani çok güzeldi ama bu bebegimde ben bi yıkıldım ya hiç beklemiyordum o yüzden üzgün bi hamilelik geçiriyorum

Evet bende okuyorum 3. Hamileligim olmasına rağmen bilmediğim çok şey varmış ve hem kafam dağılıyor hemde çocuklarım benden görüp sürekli kitap okuyor hergun 1 kitap bitiriyor benimkiler maşallah Allah hepsine güzel sağlıklı ömürler versin

Bence çok şanslısın. Ben 6 kilo aldım 26+2yim. Şiştim iyice. Kilo iyi bi şey değil canım bebeğin gelişimi normalse bu özelliğine sevin bence

Kızlar ben de bugün 26+2deyim. 50grlık şeker testi yaptırdım. 158 çıktı. Doktor yüksek çıkmış haftaya gel 100 grlık yapalım dedi. Moralim bozuldu bebiş 900 küsür gram ve 32 cm olmuş boyu biraz kısa geldi

Kızlar geçen hafta doktora gittim 26 haftalik dedi ultrason olcumleride 28haftalik gözüküyor hangisinden hesaplamak gerekiyo doktordan çıktıktan sonra kağıtlara baktığım için soramadım

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.

Ben yalnızca Cybexler uyuyor diye biliyorum maalesef Trendyol'dan Operaistanbul'a soru olarak sorabilirsin. Ürünü alacağım ama başka puset olur mu falan de

ondan her gebelik farklı diye söylüyorlar hep Benimki de aşırı zor geçiyor inşallah sonraki daha kolay geçer. Benim de serbest t4 düşüktü ama dediğim gibi doktor: "Bu önemli değil canım tsh gönderir misin?" dedi. Gönderince sorun olmadığını söyledi. Tabii senin doktorunun dediği de önemli. İnşallah sorun yoktur

Karın küçük olunca daha az çatlıyorlarmış ne güzel işte

Doktorumun dediğine göre ve araştırdığıma göre engellemiyor ama azaltıyor. Benimkini azaltmadı bile Bıraktım o yüzden. Gerçek doğum sancısında başka tedaviler kullanılıyor galiba. İnşallah hanımefendinin bir daha iki ilacı da kullanması gerekmez. Progesteron hormonunun kasılmaları azaltma nedeni rahmin kolayca gelişmesine katkı sunmasıymış. Rahim rahatça gelişemeyince ister istemez kasılıyor maalesef. Miyomda ne kadar işe yarar bilemrm tabii. Doktorlar bile hemfikir olamıyor maalesef. Bazı ülkelerde yapay progesteronun fayda sağlamadığı düşünülüp üretimi durdurulmuş ama benim ablamın kasılmalarını yarıya indirmişti. Belki de kasılmanın sebebine göre etki oranı değişiyor

Kızlar geçen hafta doktora gittim 26 haftalik dedi ultrason olcumleride 28haftalik gözüküyor hangisinden hesaplamak gerekiyo doktordan çıktıktan sonra kağıtlara baktığım için soramadım
Son adet tarihinize bakmanız gerekiyor. Tabii geç döllenme olup olmadığı ilk haftalarda belirlenmişse SAT da ona göre oynayabiliyor. Şimdiki ölçümlerin bebeğin haftası bakımından önemi yok galiba

Yalancı kasılmalar erken mi başladı grupta hepimize sağlıkla vaktinde doğum nasip olsun
Ben 30 oldum aynı sancıları 27 ve 28. Haftalarda yaşayıp strese girmiştim buraya da yazmıştım hatta, nstye girdim 3 defa Sancı çıktı fakat düzensiz olduğu için önemli değil dedi doktorum. Ara ara yine oluyor en çok susuzluk yapıyormuş kullandığım uygulamada da öyle yazıyordu. Çok su içsem de aynı oranda terliyorum yetmiyor sanırım. Pozisyon değiştirmekte işe yarıyor. Yatıyorsam kalkıyorum, ayaktaysam oturuyorum, ovalıyorum, duş almakta işe yarıyor belki yaşayanları rahatlatır Pinkharleyquinn

Ay ben de aynısının 4 kapılısını aldım güle güle kullanalım cidden çok beğendim

Bu haftalardan sonra sıcağından etkisiyle ekstra etkileneceğiz sanırım. Herkes 3. Trimestere girdi ya da girmek üzere

Günaydın kızlar bugün tartı gunumdu ve nerdeyse hamile kaldığım kiloya dönmüşum zayiflamisim yani.Sekerim sınırda çıktı diye şeker ve ekmeği kestim sadece geri kalan her şey aynı ki öğün yiyorum ama sadece onun dışında ara öğün şeklinde.Bu normal ve sağlıklı bsey mi yoksa üç ogune mi çıkarsam yemeklerimi acaba.Buarada ben kendimi bildim bileli 2 öğün yerim arada atıştırmak olur sadece.Bide karnım da büyüyor bence sabit kalmadı zayifladgm için tedirgin oldum biraz amacım o değildi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…