- 19 Temmuz 2023
- 1.895
- 2.631
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.181
Yaa tsh normal benim sadece o serbest olan düşük canim. Valla ne yesem tuhaf oluyorum ben anlamadım ama ayran filan içiyorum böyle ozaman sanki şarjım tamamlanmış gibi hissediyorumAbla bu süreçte şekeri yüksektmeyen şeyler yesen en azından bebek de güzel beslenirÖyle sıkma canını yoğurt yesen mesela şekeri de dengeler. Bende de serbest t4 düşük ama onun gebelikte özel referans aralığı vsr doktor ona göre normal dedi. Önemli olan tsh değeriymiş bizzat doktor söyledi
Evet bende okuyorum 3. Hamileligim olmasına rağmen bilmediğim çok şey varmışBen yaz tatilinde olduğum için bol bol kitap okuyorum, özellikle okuyup çok çok faydalı ve ufuk açıcı bulduğum üç kitabı söyleyeceğim, bence muhakkak alınız
Otuz milyon kelime
Bebeğinize Fransız kalın
Ve özellikle doğumdan sonra 2 yıl boyu çok işimize yarayacağını düşündüğüm: Bebekler ne ister
Bence çok şanslısın. Ben 6 kilo aldım 26+2yim. Şiştim iyice. Kilo iyi bi şey değil canım bebeğin gelişimi normalse bu özelliğine sevin benceYa simdi belki sacma gelicek ama kilo mevzusunda benim sorunum terstenhamilelik basinda 53 kiloydum, ilk aylar hem mide hem saglikli beslenme derken 48 e düşmüştüm. Şimdi 26+4 üm ve anca 53 kiloma geri geldim. Bebeğin kilosu önde gidiyor ama ben niye alamıyorum anlamıyorum ve sizce bunun bir zararı var mıdır? Karnım da çok küçük, gören anca 4 aylık sanıyor, iyice garipmişim gibi hissetmeye başladım
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.Cok gecmis olsun insallah bu onlemlerle vaktinde gelecek.
Progesteron hormonu kasilmalari engellemek icin oldukca ise yarayan bir hormon. Hatta soyle dusunun hamilelik basinda ozellikle kabiz cok oluyoruz ya, onun sebebi artan progesteron sebebiyle bagirsaklarin kasilma birakma islemini yapamiyor olmasi. O nedenle eminim ise yarayacaktir kasilmalarinizi onlemek icin.
Ben yalnızca Cybexler uyuyor diye biliyorum maalesefKızlar ben şimdi yurtdışından ikizler için cybex gazelle aldım. (Burada 80.000TL idi) bunlara bir de puset alacağım tabi ilk 6 ay kullanmak adına. Yalnızca cybexler mi uyuyor bilgisi olan var mı? 6 ay için 15-20 bin daha vermek istemedim.
ondan her gebelik farklı diye söylüyorlar hepYaa tsh normal benim sadece o serbest olan düşük canim. Valla ne yesem tuhaf oluyorum ben anlamadım ama ayran filan içiyorum böyle ozaman sanki şarjım tamamlanmış gibi hissediyorumben 2 hamileligimde bunların hiçbirini yaşamadım çevremdekiler sen hamile olduğunu unutuyorsun derlerdi yani çok güzeldi ama bu bebegimde ben bi yıkıldım ya hiç beklemiyordum o yüzden üzgün bi hamilelik geçiriyorum
Karın küçük olunca daha az çatlıyorlarmış ne güzel işteYa simdi belki sacma gelicek ama kilo mevzusunda benim sorunum terstenhamilelik basinda 53 kiloydum, ilk aylar hem mide hem saglikli beslenme derken 48 e düşmüştüm. Şimdi 26+4 üm ve anca 53 kiloma geri geldim. Bebeğin kilosu önde gidiyor ama ben niye alamıyorum anlamıyorum ve sizce bunun bir zararı var mıdır? Karnım da çok küçük, gören anca 4 aylık sanıyor, iyice garipmişim gibi hissetmeye başladım
Doktorumun dediğine göre ve araştırdığıma göre engellemiyor ama azaltıyor. Benimkini azaltmadı bileCok gecmis olsun insallah bu onlemlerle vaktinde gelecek.
Progesteron hormonu kasilmalari engellemek icin oldukca ise yarayan bir hormon. Hatta soyle dusunun hamilelik basinda ozellikle kabiz cok oluyoruz ya, onun sebebi artan progesteron sebebiyle bagirsaklarin kasilma birakma islemini yapamiyor olmasi. O nedenle eminim ise yarayacaktir kasilmalarinizi onlemek icin.
Son adet tarihinize bakmanız gerekiyor. Tabii geç döllenme olup olmadığı ilk haftalarda belirlenmişse SAT da ona göre oynayabiliyor. Şimdiki ölçümlerin bebeğin haftası bakımından önemi yok galibaKızlar geçen hafta doktora gittim 26 haftalik dedi ultrason olcumleride 28haftalik gözüküyor hangisinden hesaplamak gerekiyo doktordan çıktıktan sonra kağıtlara baktığım için soramadım
Ben 30 oldum aynı sancıları 27 ve 28. Haftalarda yaşayıp strese girmiştim buraya da yazmıştım hatta, nstye girdim 3 defaYalancı kasılmalar erken mi başladı gruptahepimize sağlıkla vaktinde doğum nasip olsun
Aynı haftadayız seninle canım, benim de azaldı hareketleri pozisyon değiştirmiş içe dönmüş o yüzden çok hissedemiyorum sanırımBir de benim hareketlerde ciddi azalma var 2 gündür çok az hareket ediyor sizin bebişler nasıl
Ay ben de aynısının 4 kapılısını aldım güle güle kullanalım cidden çok beğendimBugün çocuk odası takımını da hallettik 4 haftaya gelir dendialmila da monte takımı çok beğendim kızlar bebek arabasını da ben bir tanıdıktan ikinci el aldım markası Anex çok beğendim her şey hemen hemen bitti kızlar çok şükür artık oda gelince yavaş yavaş yerleştirmeye başlayacağım
Bu haftalardan sonra sıcağından etkisiyle ekstra etkileneceğiz sanırım. Herkes 3. Trimestere girdi ya da girmek üzereBen 30 oldum aynı sancıları 27 ve 28. Haftalarda yaşayıp strese girmiştim buraya da yazmıştım hatta, nstye girdim 3 defaSancı çıktı fakat düzensiz olduğu için önemli değil dedi doktorum. Ara ara yine oluyor en çok susuzluk yapıyormuş kullandığım uygulamada da öyle yazıyordu. Çok su içsem de aynı oranda terliyorum yetmiyor sanırım. Pozisyon değiştirmekte işe yarıyor. Yatıyorsam kalkıyorum, ayaktaysam oturuyorum, ovalıyorum, duş almakta işe yarıyor belki yaşayanları rahatlatır Pinkharleyquinn
Yaaa bende çok beğendimAy ben de aynısının 4 kapılısını aldım güle güle kullanalım cidden çok beğendim
Maşallah, İnşallah hiç de olmaz zamanında mis gibi alırız yavrularımızı canımEvet canım gittim hep vajinal bakıyordu ama bu sefer karından baktı iyi dedi progestana devam et dedi azalma olmamış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?