- 19 Temmuz 2023
- 1.895
- 2.631
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #19.221
Evet maalesef, sakatat gibi bir şey olarak geçiyor doktorum yemememi söylemiştiBen yedim 2 gün önce karides kalamar onlarda mı yasaktı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef, sakatat gibi bir şey olarak geçiyor doktorum yemememi söylemiştiBen yedim 2 gün önce karides kalamar onlarda mı yasaktı :)
SüperrYok henüz gelmedi 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum. Nevresim takımını ben de aldımÇok eşya olduğu için 4 kapaklı tercih ettim, ıvır zıvırı da toplar diye kurulum olsun yine foto atarım
![]()
Ben kalamar cok yedim kuzum doktorum da izin vermisti. Sushi ve midye yemedim sadeceBenim de canım tatilde çok kalamar çekti ama yemedim inat edip![]()
Ben de yedim hepBen yedim 2 gün önce karides kalamar onlarda mı yasaktı :)
Bilmiyorum ki valla ben çıkmadım doktorun sözünden ama tatilde canım çekmişti Ege’deBen kalamar cok yedim kuzum doktorum da izin vermisti. Sushi ve midye yemedim sadece
Ben çok pimpirikli oldum ya bi şey yemeden çnce on kere araştırıyorumBen yedim 2 gün önce karides kalamar onlarda mı yasaktı :)
Nasıl sert anlamadım. Sertleşme aralıklarla gelip geçen bi şey. Sürekli sert olması riskli ve bence sana öyle geliyor. Sürekli taş gibi mi, dokununca hassas mı? Yoksa gergin diye mi sert? İkiz olduğu için karnın ekstra gergşndir. Ya da şişkinlik falan mı var?Kızlar ya bu karındaki genel sertleşme durumu ne kadar uzun sürerse endişelenmeliyiz acaba. Hiçbir şey yapmadığım halde uzun süredir çok sert. Ağrım sancım yok ama sert yani rahatsız edici![]()
Evet normalde yorulunca sertleşir geçerdi. Yorulmadan sertleşti geçmedi. Bebekler hareket ediyor allahtan. Bir de böyle bi uyuşma hissi var. Neyse aklımda kalmasın bir gideyim yakındaki acile:)Nasıl sert anlamadım. Sertleşme aralıklarla gelip geçen bi şey. Sürekli sert olması riskli ve bence sana öyle geliyor. Sürekli taş gibi mi, dokununca hassas mı? Yoksa gergin diye mi sert? İkiz olduğu için karnın ekstra gergşndir. Ya da şişkinlik falan mı var?
Sorun yoktur inşallah bence de bir görün için rahat etsinEvet normalde yorulunca sertleşir geçerdi. Yorulmadan sertleşti geçmedi. Bebekler hareket ediyor allahtan. Bir de böyle bi uyuşma hissi var. Neyse aklımda kalmasın bir gideyim yakındaki acile:)
Bi gorun bakalım iyidir grubumuzun ikizleri inşallahEvet normalde yorulunca sertleşir geçerdi. Yorulmadan sertleşti geçmedi. Bebekler hareket ediyor allahtan. Bir de böyle bi uyuşma hissi var. Neyse aklımda kalmasın bir gideyim yakındaki acile:)
29 unda randevum var.Ama öncesinde sağlık ocağı kan tahlili rutini varmış onu istedi bu hafta içi yaptırcamKontrolün ne zaman kuzum?
Bende de hamilelik şekeri var ve ben de 2 öğün yiyordum. Diyetisyen, en az 3 ana, 2 ara öğün yapmalısın, uzun açlık iyi değil dedi. Nedenini sormadım, bir sürü başka şey daha anlatmıştı çünkü.Günaydın kızlar bugün tartı gunumdu ve nerdeyse hamile kaldığım kiloya dönmüşum zayiflamisim yani.Sekerim sınırda çıktı diye şeker ve ekmeği kestim sadece geri kalan her şey aynı ki öğün yiyorum ama sadece onun dışında ara öğün şeklinde.Bu normal ve sağlıklı bsey mi yoksa üç ogune mi çıkarsam yemeklerimi acaba.Buarada ben kendimi bildim bileli 2 öğün yerim arada atıştırmak olur sadece.Bide karnım da büyüyor bence sabit kalmadı zayifladgm için tedirgin oldum biraz amacım o değildi çünkü
Hmm hala devam ediyor mu şikayetlerin?belki duş falan almak iyi gelir?29 unda randevum var.Ama öncesinde sağlık ocağı kan tahlili rutini varmış onu istedi bu hafta içi yaptırcam
Çok çok geçmiş olsunKızlar ben fena hastalandım 2gündür serum falan filan antibiyotik başladılar enfeksiyonum yükseldi öksürük balgam klimada carptı gögüsüm ve sırtım nefes alamıyorum bebek de makat pozisyonunda olduğu için oda çok baskı yapıyor nefes alamıyorum sırtım gögüsüm batıyor kas gevşetici iğne olmak istedim ama malesef oda olmuyor karnımdaki kramplar için nst bağladılar sancı çıkmadı şükür ama iyi değilim heryerim ağrıyor gögüsüm kötü çok