- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.501
Canım sağlıklı olsun da 2 hafta sonra göstersinBugün ayrıntılı ultrasona gittim doktor yarım saat uğraştı bebeği göremedi, arkasını dönmüş elleriyle yüzünü kapatmış
2 hafta sonraya randevu verdi.herkesin bebeği kendini gösteriyor benimki saklıyor
Ben de geçen sene kullanıyordum La rouche ama hamilelikten dolayı cildim kurudu bu sene The Purest almıştım çok kötü oldu cildim bir de Misha vardı oda iyi gelmedi. Sen acaba La rouche da hangisini kullanıyorsun ?
Canım benimkinde yüzünü kapatmıştı . Doktor randevusunda gördüm sonra. Eli ağzında oda yarım yamalakBugün ayrıntılı ultrasona gittim doktor yarım saat uğraştı bebeği göremedi, arkasını dönmüş elleriyle yüzünü kapatmış
2 hafta sonraya randevu verdi.herkesin bebeği kendini gösteriyor benimki saklıyor
Aslında her markanın sadece mineral filtreli olan ürünü var. Onu bulup onu almak gerek diye biliyorumGebelikte la roche tavsiye edilmiyor kimyasal filtreli olduğu için canım. Biodermada kimyasal filtreli diye biliyorum. Çocuk doktoru bana la roche ürünlerini gebelikte ve bebeklikte kullanmayın demişti. Missha da mineral +kimyasal olduğu tavsiye edilmiyor.
Bana biraz fazla geldi yaKızlar kapı süsü bakan var mı aranızda yada yaptıranbu görseldekini beğendim fiyatı 600₺ dedi piyasasını bilmediğim için ucuz mu pahalı mı fiyat algım karıştı dolandırlmak istemiyorum Eki Görüntüle 3437384
Solente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıylaGebelikte la roche tavsiye edilmiyor kimyasal filtreli olduğu için canım. Biodermada kimyasal filtreli diye biliyorum. Çocuk doktoru bana la roche ürünlerini gebelikte ve bebeklikte kullanmayın demişti. Missha da mineral +kimyasal olduğu tavsiye edilmiyor.
Aynı şeyi geçen bayram yaşadım kuzum su gibi boşalma ve yoğun sarı akıntılarım oluyordu. Evet vajinal enfeksiyondan oluyormuş ben ammiosure diye bir test yaptırmıştım negatif çıkmıştı ebe demişti o zaman da su boşalması olsa yerinde duramazdın ve sürekli gelirdi diye. Çok sevindimmKızlar şimdi doktordan çıktım hem ultrasonla baktı hem alttan muayene etti akıntı bu dedi bende enfeksiyon olduğu için su gibi gelebilirmis yada istemsizce idrar kacirabilirmisim. Su olsa anlarsın böyle olmaz onu durduramazsın dedi bide bebegi bu şekilde net göremeyiz su azlığından dedi. 3 günlük fitil verdi progestana devam dedi Rabbıme şükürler olsun
İçeriği iyi değil. Soltis, heaven on earth, momwell, badger, syorell gibi markalara bakabilirsiniz temiz içerik için. Soltis ve heaven on earth kullandım. Heaven on earth biraz daha ince yapılı, sürmesi daha kolay mineral filtreli bir güneş kremi. Yazdıklarımın hepsinde mineral filtre ve temiz içerik var.Solente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıyla
Canımm aklımız hep sizde kaldı haber alınca cok sevindim ve şuanlık güzel haber çok şükürdamlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
Güzel haberlerle gelelim inşallah canımBenimde cumartesi 20+6 da olacak
Bana da cildiye doktoru önerdi onu ama ben bebeğime la Roche yi almıştım bebek için olanından eczacı birlikte kullanabilirsiniz diyince kendime ekstra dan almadım valla fiyatlar malumSolente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıyla
Hangi Avm'de acaba?Valla bende bugün bi çok şeyi tamamladım kızlar büyük parçalarda . Ankarada olan varsa aranızda bebek adası diye yer var bu şubesi yeni açılmış fiyatlar çok uygun ana kucağı ve mama sandalyesini burdan aldım bugün . Park yatagin içine yatak reflü yatağı ve bi çok kıyafet aldım kıyafetleri de babymall den aldım oldukça indirim var bakmanızı tavsiye ederim . Elektronik bi kaç şey de aldım ordan yine indirimde buhar temizleyici burundan çekilen buhar makinesi göğüs ucu kremi emzik ve biberon strelizasyonu gibi yaklaşık 500-100 tl arası indirimli geldi bazıları tavsiye ederim
O zaten pregna, özellikle hamileler için. Ben aldım ama sürmek inanılmaz zorSolente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıyla
Ya bu gözde nabız atması bende de var, bi yere bakarken tıp tıp atıyor resmenBitek bende oluyor sanıyordum kimseye demiyorum gözümde bile bakarken bazen nabiz atıyor anlamadım. hamilelikle bağlantısı mi var acaba sizde öyle diyince
Solenta ürünleri mineral filtre. Gebelikte güvenle kullanabilirsiniz. Yapısı ağır cildinize uyum sağlarsa kullanabilirsinizSolente pregna olan peki onu biliyor musunuz? Kimyasal filtreli mi? Genelde gebelere onu öneriyorlar gördüğüm kadarıyla
600 lira normalmi bilmiyorum ama çok beğendim canım. Modeli çok güzelmiş. Instagramda bir sürü sayfa var onlardan da fiyat al istersen.Kızlar kapı süsü bakan var mı aranızda yada yaptıranbu görseldekini beğendim fiyatı 600₺ dedi piyasasını bilmediğim için ucuz mu pahalı mı fiyat algım karıştı dolandırlmak istemiyorum Eki Görüntüle 3437384
Ben de soltis ve hellocare kullanıyorum. Hellocare fiyatı yüksek gelmezse yapısı güzelİçeriği iyi değil. Soltis, heaven on earth, momwell, badger, syorell gibi markalara bakabilirsiniz temiz içerik için. Soltis ve heaven on earth kullandım. Heaven on earth biraz daha ince yapılı, sürmesi daha kolay mineral filtreli bir güneş kremi. Yazdıklarımın hepsinde mineral filtre ve temiz içerik var.
Ben varım son 10 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Bebekten dolayı ciğerlere oluyor olabilir mi?Nefes darlığı çeken varmı gogusu ağrıyan
Bence güzel bir isim. Hem güncel hem anlamı güzel. İsim koyarken kolay anlaşılır ve anlamı güzel olması önemliArkadaşlar Atlas ismi nasıl sizceKarar veremiyorum bir türlü. Eşim Atlas dedi sonra bende baktım yardımsever güçlü iyilik yapmaya çalışan anlamı var o anlamını çok beğendim ama dünyayı omuzlarında taşıyor. Sonra diyorum oğlumda dünyanın yükünü taşımasın sonra Var mı hiç Atlas tanıdığınız karakterleri nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?