2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım kilo alımı nasıldı sizin. Bizim son 3 ay 600 400 500 gr şeklinde kilo aldı. Ben de az alıyor eke geçeyim mi diye sordum da bizim doktor da 6.ayı bekle dedi.
Bu ay 500 gram almış, ama genel olarak doktor kilosunu iyi buluyor hatta bu ay aşırı meme reddi oldu bizde ona rağmen kilo almasına şaşırdım hiç almaz diyordum. Doktor da ısrar etme emmek istemezse zaten kilosu gayet iyi dedi

Bebeğime hiç kitap almadım artık bol renkli büyük resimli birkaç kitap almak istiyorum öneriniz var mı
Büyülü fener yayinlarini da inceleyebilirsin canım. Bana Domingo yayınlarından arkadaşım hediye almıştı o da güzel bi kitaptı. Bir de Yükselen zeka nin da cirtlı kitapları şu sıralar meşhur.

Kızlar gece bebeğim soğuk terlediyse göğsü soğuksa yapmam gereken şey battaniye örtmek mi ay bu konularda hep tıkanıyorum. Bu sefer daha çok terler diye düşünüyorum ama soğuk terlediği için öylece bırakırsam üşüyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…