- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.481
20+5'te gitmiştim ben de.Bu arada benim de haftaya Pazartesi detaylı randevum var, umarım her şey güzel gider. 20+4 olacak haftam bu haftalarda gitmiş olan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20+5'te gitmiştim ben de.Bu arada benim de haftaya Pazartesi detaylı randevum var, umarım her şey güzel gider. 20+4 olacak haftam bu haftalarda gitmiş olan var mı?
Çok teşekkür ederim güzel haberlerle gelelim inşallah20+5'te gitmiştim ben de.![]()
Benimde cumartesi 20+6 da olacakBu arada benim de haftaya Pazartesi detaylı randevum var, umarım her şey güzel gider. 20+4 olacak haftam bu haftalarda gitmiş olan var mı?
Canım yatmasan da alınıyor ben okuldayım sürekli 26 saat dersim var git gel öğrencilerle uğraş çok enerji harcıyorum ama yinede almışım yani şimdi tatilde evdeyim bakalım ne olacak inşallah 100 kilo olmamAyyu ayniyisss canim ben 5 aydir yatiyorum ondan mi acaba![]()
Antibiyotik özelliği için demiştir o, sarımsak ye tansiyonun düşmesin demediğini umut ediyorum. Şimdi enfeksiyon için ilaç kullanıyorsun zaten, sarımsak yeme bence. Bir de öyle bak bakalım tansiyonun düşüyor mu o kadar?Kız doktorum öle dedi ya sarımsak ye bol bol dedi ben şok![]()
Bebiş kaç gram seninAyyu ayniyisss canim ben 5 aydir yatiyorum ondan mi acaba![]()
İnşallah sorun kendi kendine hallolur, olmadı diyelim çok basit bir operasyonla halledilir..@damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
O tek ameliyata bile gerek kalmasın sağlıklı sıhhatli dogsun Allah büyük ol desin olsun@damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
La roche Posay kullanıyorum canım. kırmızılık yada yan etki yapmadı. benim yüzümde yazları belirginleşen kendi çillerim var. her sene aynı zamanlarda belirginleşir kışında soluklaşır. aynı şekilde devam ediyor şuan. belirginleştiler ama yeni izlerim yok.Merhaba kızlar, yüzümde kızarıklıklar oluşuyor nokta nokta. Güneş kremleri yapıyor diye düşünüyorum. Kullandığınız temiz içerikli bir şey var mı ?La rouche ya da Bioderma kullanan var mı?
Bugün arayacağım kızçem doktoru ben yanlış anladım yüksek ihtimalle sağolasınAntibiyotik özelliği için demiştir o, sarımsak ye tansiyonun düşmesin demediğini umut ediyorum. Şimdi enfeksiyon için ilaç kullanıyorsun zaten, sarımsak yeme bence. Bir de öyle bak bakalım tansiyonun düşüyor mu o kadar?
Ben de geçen sene kullanıyordum La rouche ama hamilelikten dolayı cildim kurudu bu sene The Purest almıştım çok kötü oldu cildim bir de Misha vardı oda iyi gelmedi. Sen acaba La rouche da hangisini kullanıyorsun ?La roche Posay kullanıyorum canım. kırmızılık yada yan etki yapmadı. benim yüzümde yazları belirginleşen kendi çillerim var. her sene aynı zamanlarda belirginleşir kışında soluklaşır. aynı şekilde devam ediyor şuan. belirginleştiler ama yeni izlerim yok.
Yenidoğan döneminde bebekle ilgilenmek çok güzel ama biraz yorucu Bir dönem..sürekli bebek emzirme telaşımız olucak, eşin yanında olursa ikiniz halledersinizMerhaba hanımlar
Sizlere sorum olacak ben yurtdışındayım ama doğumum Türkiye’de olacak, geri hemen dönmeniz gerekecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması dahilinde. Türkiye de kalacağımız sürede eşim bana destek olacak aileler uzakta annem çalışıyor kayınvalidemin de başka işleri var. Ben başka şehirde doğum yapacağım. Kardeşim yanıma gelebilecek büyük ihtimalle ve eşimde yanımda olacak. Doğumdan sonra aileler kısa süre sonra dönecek. Türkiye’deyken ve döndüğümde tek başıma yapabilir miyim stresi başladı. Eşim çok destekçidir, hamileliğin başlarında neredeyse hiç bir iş yapmadım dinlenmem gerekiyordu, eşim yemek temizlik her şeyi her zaman yapar hamilelikten öncede böyleydi genelde kahvaltıları o hazırlar temizlik akşam yemeğini beraber yaparız ve gayet iyi ilerledik yine aynı şekilde olur mu sizce eşimin çalışma saatleri az çoğunlukla yoğun olmuyor. İlk tecrübemiz olacağı için tabi biraz çekiniyoruz. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Allah en sağlıklısını, en hayırlısını nasip etsin bebeğinize inşallah@damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
Gebelikte la roche tavsiye edilmiyor kimyasal filtreli olduğu için canım. Biodermada kimyasal filtreli diye biliyorum. Çocuk doktoru bana la roche ürünlerini gebelikte ve bebeklikte kullanmayın demişti. Missha da mineral +kimyasal olduğu tavsiye edilmiyor.Merhaba kızlar, yüzümde kızarıklıklar oluşuyor nokta nokta. Güneş kremleri yapıyor diye düşünüyorum. Kullandığınız temiz içerikli bir şey var mı ?La rouche ya da Bioderma kullanan var mı?
Muayeneden önce çikolata yiyin, kahve için biraz yürüyün ve tok olun.Bugün ayrıntılı ultrasona gittim doktor yarım saat uğraştı bebeği göremedi, arkasını dönmüş elleriyle yüzünü kapatmış
2 hafta sonraya randevu verdi.herkesin bebeği kendini gösteriyor benimki saklıyor
![]()