2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim hep 8 5 ya sarımsak yutuyorum tuzlu yiyorum anca 9 6 oluyor sıcak daha da beter yapıo inşallah çabucak geçer kalan süremiz sağlıkla hızlıca
Sarımsak tansiyon düşürür ama Yutma. O yüzden düşüyor olabilir. Sarımsak, limon tansiyon düşürür.

Benim doktorumun ultrason cihazı uygun. Kendisi bakacak, zaten 12. Haftadan beri oluşan bütün organlarını tek tek kontrol ediyor. 2. Hamileliğimde Tr'deydim. O zaman da kendi kadın doğumcum, klinikteki cihazından yapmıştı ayrıntılıyı. Perinatoloğa hiç gitmedim. Makine uygunsa illa ki perinatolog olmasına gerek yok bakan kişinin.

Canimm bende yasadim idrar kacirmistim insallah oyledir

Bizde oyleee cocuk dogsun saglikla o.moda gectik vallahi

damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah

Aminn inşallah şifa bulsun yavrun bian önce
o tek ameliyata bile gerek kalmasın mucize olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun canım benim

Kızlar Gaziantep ten bildiriyorum, hava sıcaklıkları 40 dereceye ulaşıyor, fenalık basıyor beni de. Bu yaz işimiz zor olacak gibi ya, ben karneleri dağıtalım o gün yola çıkıp eşimin memleketine geçeceğim en azından daha serin. Yaklaşık 15 saat yol gideceğim inşallah sıkıntısız geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…