- 8 Nisan 2009
- 1.217
- 2.416
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.441
Kızlar bu şeker yüklemeden önce geceden itibaren su da mı içilmiyor? Öyle okudum Eylül grubunda. Bu sıcakta nasıl durcaz? Ben gece uyurken bile sabah kadar en az yarım litre su içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper Bende ağrı falan yok şu an . Hemşireyle görüştüm hiç korkma dediBende 30unda yaptırmıştım. Hafif bir kol agrisi oldu ilk gün o kadar her şey yolunda
Bende de baş dönmesi var nefes alamıyorum gibiyim ama aşıdan önce de vardı bunlar hava 40 derece normal benceBen geçtiğimiz cuma günü oldum. Ertesi gün kol ağrısı, halsizlik ve iştahsızlık oldu. Topuklarım bacaklarım çok ağrıdı. 2 gün sonra geçti ama şuan iyiym canım
Benim doktorum kahvaltı yap şekerli bı şey yeme dediKızlar bu şeker yüklemeden önce geceden itibaren su da mı içilmiyor? Öyle okudum Eylül grubunda. Bu sıcakta nasıl durcaz? Ben gece uyurken bile sabah kadar en az yarım litre su içiyorum
Benim bı kere başıma geldi çok korktum bebeğin sıvısı gitti diye panikle annemi aradım çiştir o dediBen asıl bombayı atıyorum ortaya. Hapşırınca ya da öksürünce idrar kaçıran var mı? Sidikli oldum bu yaştan sonra. Birkaç damla kaçıyor. Kegel egzersizleri yapmaya başladım, umarım işe yarar.
Ben tamamen aç gidiliyor sanıyorum. Öyle değil miymiş?Benim doktorum kahvaltı yap şekerli bı şey yeme dedi
Canım çok şükür çok sevindim ama dediğim gibi bak korkuvak bisi yok haklısın endişelenmekte ama şu gelmesi fena bisey ben ilk gebeliğimde yaşadım 19 ken litrelerce boşalır gibi bi his Allah korusunKızlar şimdi doktordan çıktım hem ultrasonla baktı hem alttan muayene etti akıntı bu dedi bende enfeksiyon olduğu için su gibi gelebilirmis yada istemsizce idrar kacirabilirmisim. Su olsa anlarsın böyle olmaz onu durduramazsın dedi bide bebegi bu şekilde net göremeyiz su azlığından dedi. 3 günlük fitil verdi progestana devam dedi Rabbıme şükürler olsun
Canim çok geçmiş olsun Rabbım bidaha yaşatmasın dün geceden beri çok üzüldüm boşuna stres oldu canım kızım bidaha uzmeyecegimCanım çok şükür çok sevindim ama dediğim gibi bak korkuvak bisi yok haklısın endişelenmekte ama şu gelmesi fena bisey ben ilk gebeliğimde yaşadım 19 ken litrelerce boşalır gibi bi his Allah korusun
Yaa ben de bugün tam olarak bunu düşündüm ve normalde çılgınlar gibi su içen biriyim. Nasıl aç kalıcam diyen bana susuzluk şoku Daha önce yaptırmış olan varsa bizi aydınlatsın lütfenKızlar bu şeker yüklemeden önce geceden itibaren su da mı içilmiyor? Öyle okudum Eylül grubunda. Bu sıcakta nasıl durcaz? Ben gece uyurken bile sabah kadar en az yarım litre su içiyorum
Evet ya bunla ilgili randevu verip, net bir şey söylememeleri de saçma.Yaa ben de bugün tam olarak bunu düşündüm ve normalde çılgınlar gibi su içen biriyim. Nasıl aç kalıcam diyen bana susuzluk şoku Daha önce yaptırmış olan varsa bizi aydınlatsın lütfen
Haftaya yaptırmaya gideceğim.
Bir kez kan verince bitecek bir şey olsa tamam ama kan ver içecek iç bir saat sonra bir daha kan ver falan düşününce bile susadımEvet ya bunla ilgili randevu verip, net bir şey söylememeleri de saçma.
Birde yanlış hatırlamıyorsam siz Hatay’da yaşıyordunuz herhalde. Yazın yanıyor oralarrrBende de baş dönmesi var nefes alamıyorum gibiyim ama aşıdan önce de vardı bunlar hava 40 derece normal bence
Ben de emin olamadım benim için de demiş olabilir benim şekerim hep normal çıkıyor zatenBen tamamen aç gidiliyor sanıyorum. Öyle değil miymiş?
Yaz gelmeden yanıyorduk şimdi alev aldık Adana'ya kafa tutuyor HatayBirde yanlış hatırlamıyorsam siz Hatay’da yaşıyordunuz herhalde. Yazın yanıyor oralarrr
Ay ben gebelikten önce şeker şüphesiyle yaptırdım 3 saat falan sürüyor korkunç da tadı var içeceğin:) dili damağı kuruyor insanın. Su içmek yasak anca ağzını ıslatacak kadar öyle kana kana yok maalesef.Bir kez kan verince bitecek bir şey olsa tamam ama kan ver içecek iç bir saat sonra bir daha kan ver falan düşününce bile susadım
Tabi ki kız normal kendi adıma çok su içiyorum. Bir de alejigim ben çok fazla hapşırma var. Anlarsam bacaklarimi sıkıyorum yoksa arada kaçıyor yap yap doğum içinde iyi onlar oturduğum yerde bile sıkıp bırakıyorumBen asıl bombayı atıyorum ortaya. Hapşırınca ya da öksürünce idrar kaçıran var mı? Sidikli oldum bu yaştan sonra. Birkaç damla kaçıyor. Kegel egzersizleri yapmaya başladım, umarım işe yarar.
İki gebelikte böyle bişey denmedi ne aç ne susuz bu seferkinde sağlık ocağında tokluk şekerine baktiricam açlığa bakıldı sorun yok dendi, toklukta bir sıkıntı görülürse şeker yükleme öyle yaptiricamYaa ben de bugün tam olarak bunu düşündüm ve normalde çılgınlar gibi su içen biriyim. Nasıl aç kalıcam diyen bana susuzluk şoku Daha önce yaptırmış olan varsa bizi aydınlatsın lütfen
Haftaya yaptırmaya gideceğim.
Amin kimseye yaşatmasın zor şeyler ama bak çok şükür şimdi iyiyiz başka bi gebelik herseyde hayır var tabiki ama sakın kalmakta fayda varCanim çok geçmiş olsun Rabbım bidaha yaşatmasın dün geceden beri çok üzüldüm boşuna stres oldu canım kızım bidaha uzmeyecegim
:) ya maşallaaaahhh Sağlıkla gelsin minnoşlarımızEvet bugun bende oradaydim.konustuk senden grubumuz var dedim size gelenler varsukur hersey yolundaydi kilo almis boyu uzumus 1 ay sonra gidecegiz hayirlisiyla